Leand
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,375
Evet arkadaşlar telefon piyasasını bayağıdır takip ederim bu yönde bir teknoloji gurusuyum ve gördüğüm bir şeyi sizlere belirtmek istiyorum elinizdeki telefon harbi harbi çöp olmadan yeni bir cihaza geçmek bir yönden güncel olanı yakalamak gibi gelsede size aslında bir yöndende geri kalmaktır aslında çünkü akan bir zaman süreci içerisinde sürekli firmalar büyüyor ve çoğalıyor bunun planlamasını kendilerince yapıyorlar ama... piyasa devamlı ürün yenileme ihtiyacı duymuyor bu da firmalara ve tedarikçilerine teknolojiyi yavaş yavaş verme kararını aldırıyor. Mesela bugün s9 ve s9+ kimi heyecanlandırıyor yada iphone x yada mi 8 halbuki çıktıkları dönemin parlayan yıldızlarıydılar o yüzden artık hiç bir yeni çıkan cihaz yada reklam sözü beni etkilemiyor artık, çıkan oyunlar ve bunlara gelen güncellemelerde bu işin bir parçası aslında pubg, fortnite vs. vs. benim elimdeki cihaz beni bir sene daha götürür hatta öteki 2 sene götürür bu süreçte telefona vereceğim paralar cebimde kalacak.
Buyrun samsung a71;
arka 1/1.7 ana sensörlü(64mp) flaşlı üçlü kamera
35mp içerden çıkan selfie kamera
8gb ram, 6000mah batarya, sd 730
Tam ekran devasa süper amoled ekran, one ui 2.0v
Bu sizi heyecanlandırmadımı? Bu sene mantıklı ve beğendiğiniz bir cihaz almış olabilirsiniz ama gözünüzde değerinin düşmesi max 1 yıl o yüzden önerim paranızı cebinizde tutun sanayi tavuğu gibi habire yumurta vermeyin.

Buyrun samsung a71;
arka 1/1.7 ana sensörlü(64mp) flaşlı üçlü kamera
35mp içerden çıkan selfie kamera
8gb ram, 6000mah batarya, sd 730
Tam ekran devasa süper amoled ekran, one ui 2.0v
Bu sizi heyecanlandırmadımı? Bu sene mantıklı ve beğendiğiniz bir cihaz almış olabilirsiniz ama gözünüzde değerinin düşmesi max 1 yıl o yüzden önerim paranızı cebinizde tutun sanayi tavuğu gibi habire yumurta vermeyin.