Behzat Ç Yayından Kalkacak !

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İçki keyfe keder bir durum, doğrudur.
Ama küfür, daha doğrusu argo, özellikle sinirlendiğimizde, hele günümüzde kız, erkek demeden kullandığımız bir dil.
Ama bunu herkese maletmemek lazım.. Mesela kendimden örnek vereyim ben 19 yaşıma kadar herkesten çok daha feci küfrederdim ama 19 yaşımdan bu yana küfür ve argo kelimeleri ağzıma bile almıyorum yada en fazla kullandığım argo kelime "lan" kelimesidir oda sık değil..

Gençlerin bu şekilde argo ve küfürlü konuşmalarının sebebi eğitimsizliktir.. Bu eğitim okullarda verilmiyor malesef okullarda verilen sadece öğretimdir.. Bi çocukta eğitim ailede başlar ve çevreyle devam eder eğer çocuğu aile eğitmezse çevre mutlaka eğitir çünkü sistemde boşluk yoktur.. Yanii bi su bardağına su doldurmazsanız o bardak boş kalmaz havayla dolar kesinlikle boşluk yoktur.. İşte siz çocuğunuzada o eğitimi vermezseniz çocuk o eğitimi çevreden alır.. Çevrenin vereceği eğitimide çocuğu ancak işte sizin söylediğiniz gibi yapar...

Ben yıllarca hep şu sözü duyarım... İşte futbol maçlarında tribünlerde küfür olmasın fairplay olsun falan olsunda nasıl olacak?. Sen insanlara o eğitimi verdin mi??.. O bilinci kazandırdın mı?. Yok nerde.. İnsanların küfretmemesi için onları frenleyecek bi etken olması lazım işte o etkende dindir.. %98 i müslüman bi ülkede yaşıyoruz ama müslümanlığı yaşamayan bi ülkede yaşıyoruz.. Dolayısıyla din yoksa frende yok demektir.. Ondan sonra küfretmeyelim fairplay olsun diye Dünyanın sonuna kadar der durursun..

Birde ben şunu anlamıyorum bizim filmlerimizde olsun veya stand up gösterilerinde olsun adam küfrediyor bizim millet kadın erkek kahkahayla gülüyor.. Mesela bi cafede 3-5 kadın oturuyor diyelim yan masadada bi adam sesli bi şekilde küfretti diyelim şimdi bu kadınlar hemen tepki gösteriyorlar aa ne pis adam ne kaka adam diye ama aynı kadınlar Cem Yılmaz ın gösterisine gidiyorlar Cem Yılmaz yüzlerine baka baka küfrediyor ama işte bu kadınlar kahkaha çığlıkları atıyorlar.. Yani benim bu çelilşkiyi anlayabilmem inanın imkansız...

RamoneS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
komedi türünde bir şey illa polisii karalıyor denilemez ki

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Takip etmediğim bir dizi,fakat o kadar izleyicisi varken kalkması...Hayırlısı olsun.

memo3131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi artık arka sokaklar izleriz... ne var tv de başka izlicek onuda söylesınler bakalım

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Jack Bauer dururken aptal bir dizinin nesine bakacam...

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben de bunu anlamıyorum arkadaş 2 yabancı diizi izledin diye bir mi şey oldu .? gelmiş behzat ın içkisine laf ediyor..yabancı diziler full cinsellik , iki bakış hemen yatış...

yabancı olsunda ... sizin derdiniz bu !

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
niye "la"?
hepsi istanbul türkçesi ile konuşup, hiç küfretmeden günü bitiriyor ve herkese kibar mı davranıyormuş?
öyle takip ettiğim birşey değil ama programın başında da büyük ihtimalle "bu kişilerin gerçek kurumlarla alakası yoktur" gibi bir ifade var diye düşünüyorum.

herkes klasik müzik dinlemiyor de, radyo 3ü kapat, küfür etmiyorlar(?), içki içmiyorlar de, dizileri kaldır. ee, halkın % kaçı bayramlar haricinde sürekli namaz kılıyor? camileri de mi kapatacaksınız? amaç görüş asimilasyonundan başka birşey değil, inceden inceden, çaktırmadan.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
niye "la"?
hepsi istanbul türkçesi ile konuşup, hiç küfretmeden günü bitiriyor ve herkese kibar mı davranıyormuş?
öyle takip ettiğim birşey değil ama programın başında da büyük ihtimalle "bu kişilerin gerçek kurumlarla alakası yoktur" gibi bir ifade var diye düşünüyorum.

herkes klasik müzik dinlemiyor de, radyo 3ü kapat, küfür etmiyorlar(?), içki içmiyorlar de, dizileri kaldır. ee, halkın % kaçı bayramlar haricinde sürekli namaz kılıyor? camileri de mi kapatacaksınız? amaç görüş asimilasyonundan başka birşey değil, inceden inceden, çaktırmadan.

olay budur... mükemmel açıklama...

kamil5

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Beğenmiyorsanız gidin kendi çöplüğünüzdeki erotik dizi seyretdin arkadeşş ya da gidin en yakın köprüden aşağı atlayın :hammer:

Aynen katılıyorum ordaki behzat ç. izlerken gözünüzle olduğu kadar birazda ruhunuzla izleyin.

Son düzenleyen moderatör: