Behzat Ç. İstifa Etti

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Devlet Tiyatroları’dan istifa ettiği kesinleşti. Ankara DT Müdür Yardımcısı Ahmet Burak Bacınoğlu da görevden alındı.

“Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç.” adlı dizideki “Behzat Ç.” rolüyle bir fenomen haline gelen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun 20 yılın üstünde görev yaptığı Devlet Tiyatroları’ndan (DT) istifa ettiği kesinleşti. DT Genel Müdürlüğü’nün Beşikçioğlu’nun istifasını işleme koymak istemediği belirtilirken, Ankara DT Müdür Yardımcısı Ahmet Burak Bacınoğlu’nun da görevden alındığı öğrenildi.

Cumhuriyet’in haberine göre ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile Ankara DT Müdürlüğü arasında, “mart ayı oyun programı” nedeniyle geçen günlerde tartışma çıktı. Tartışmanın nedeninin, Beşikçioğlu’nun Ankara DT’de yaklaşık 5 yıldır oynadığı ve biletleri karaborsaya düşen “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı oyunun mart ayı programında “cumartesi günü suare, pazar günü matine” şeklinde düzenlenmesine itiraz etmesi sonucu yaşandığı dile getirildi.

Öte yandan Ankara DT Müdür Yardımcısı Ahmet Burak Bacınoğlu’nun DT Genel Müdürü Lemi Bilgin tarafından geçen Çarşamba günü görevden alındığı öğrenildi. Ancak DT Genel Müdürlüğü yetkilileri Bacınoğlu’nun daha önce söz konusu görevden “yorulduğu” gerekçesiyle istifa etmek istediği, Genel Müdür Lemi Bilgin’in de bu gerekçeyle Bacınoğlu’nu görevden aldığı, Bacınoğlu’nun görevden alınmasının Beşikçioğlu’nun istifasıyla bir ilgisinin bulunmadığını ileri sürdüler.”

0000%20aabehsat%20.jpg

Kaynak

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir delinin hatıra defterine bilet bulunmuyor arkadaş. Ne zaman baktıysam tüm tarihler hep dolu.
Umarım özel bir tiyatroda devam ederde izleme fırsatımız olur.

Ayrıca “cumartesi günü suare, pazar günü matine” ne anlama geliyor, çözemedim. :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bir delinin hatıra defterine bilet bulunmuyor arkadaş. Ne zaman baktıysam tüm tarihler hep dolu.

Ayrıca “cumartesi günü suare, pazar günü matine” ne anlama geliyor, çözemedim. :D

Birisi saat 15:00 de diğeri saat 20:00 de başlıyo ama hangisi kaçta başlıyo bilemiyorum :D

Ama üç yıldır bilet arıyıp da bulamadan bitmesi kötü oldu. Umarım özel tiyatrolarda da olsa oyuna devam eder

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Birisi saat 15:00 de diğeri saat 20:00 de başlıyo ama hangisi kaçta başlıyo bilemiyorum :D

Ama üç yıldır bilet arıyıp da bulamadan bitmesi kötü oldu. Umarım özel tiyatrolarda da olsa oyuna devam eder

Şu biletler ne zaman satışa çıkıyor? Ne ara satılıyor? Anlayamadım. Çıkmasıyla bitmesi bir oluyor.

Behzat Amirimi klonlamak lazım. :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şu biletler ne zaman satışa çıkıyor? Ne ara satılıyor? Anlayamadım. Çıkmasıyla bitmesi bir oluyor.

Behzat Amirimi klonlamak lazım. :)

oyundan 13 gün önce saat 10:00 da gişede 10:10 da internette satışa çıkıyo ama internete düştüğüne şahit olmadım

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36

Gündüz gösterisine (15:00) Matine, Akşam gösterisine (20:00) Suare denir