Beğen düğmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan washaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beğendim/Beğenmedim

• Kullanılan toplam oy
    39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
herkesin bu öneriden anladıı şey farklı:)

benim anladığım şekilde ise:yorumlara gerek bırakmayacak bir uygulama değil hem yorum yapılsın hem beğenilsin..:) bir konuda hem kendi fikrimi söylerim hem de benden önce yazılmış olan mesajlardan bazılarını beğenirim..

---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

hem facebooktaki beğen butonu zaten görünüyor yorumların altında ama bu öneride bahsedilen şey değil sanırım

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Pardon sanırım o BEĞEN sadece sayfa başlarında görünüyor..amaan neyse ne yahu:)

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ben yarari olacagina inandim teklifimi yaptim, amac yorum kisitlamak insanlarin ozgurlugunu kisitlamak degil, sadece gereksiz yorumlari, engelleyip konunun yararini arttirmak, takdir edilir veya edilmez, bunun icin oneride bulunmadim, sadece yarari olacagini dusundum ki bence yarari olacak, tembellikle alakasi yok. facebook'un like dugmesi dusundugum sey ile ayni degil o sadece begenilen yorumun facebook ta yayinlanmasini sagliyor.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
beğen düğmesi Vbulletin için varmış...

forumda sağ üst köşede kaç beğenilme var belirtilmiş...

Yanına tıklayınca kimlerin hangi mesajlarının kaç kez beğenildiği yazıyor...

Her mesajın altında mesajı kimlerin beğendiği yazıyor...

Örnek forum http://www.iolpmezunu.com/f45/yorum-sizindir-video-33049/

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bence de süper, inşallah buraya da uygulanır.

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
: )) süper. eğer birine yararlı olmayacaksa yorum yapmıyorum açıla konulara ama, böyle bir uygulama olursa cok güzel olur.
Bazı haber sitelerinde de var, her yapılan yorumun ne kadar beğenildiği, ne kadar beğenilmeiği görünüyo.
Çok güzel fikir

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Foruma fazladan yük olup, sayfa görüntülenme süresini uzatacağı için yönetim tarafından gerçekleştirileceğini sanmıyorum.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Foruma fazladan yük olup, sayfa görüntülenme süresini uzatacağı için yönetim tarafından gerçekleştirileceğini sanmıyorum.

Başka forumlarda bu kadar ayrıntı olup da yavaşlama sorunu yaşanmıyorsa bizde neden yaşanıyor ki ? SDN nin alt yapısında sorun mu var ki ?

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaslar bu sistemin ayni zamanda kullanicinin yararina olacagini dusunuyorum, az begenilen veya hic begenilmeyen kullanici kendisini begendirmek icin daha fazla calisacak ve daha ilginc yeni konular yazacak yada konulara daha farkli bir bakis acisi ile yaklasacak, en azindan 10 kisiden 2 kisi boyle yapar dieye dusunuyorum buda yeterli bir sayidir 100 de 20 yapar bu da iyi bir artistir.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
SDN bu konuda birsey yapmayacak gibi, onerimiz havada kaldi sanki.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
yazılım geliştiricileri ayrılmıştı enson, keyloger geliştirici olarak görünüyor şimdi, konuya bir el atmaları lazım bence ama, ne düşünüyorlar bilmiyorum.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar konuyu forum yöneticileri olarak görüştük, önerinin forumdaki yorum yapılma oranını düşürüceğinden dolayı uygun görmedik. Bunun dışında her konuda konu için facebook beğen butonlarımız mevcut. Ancak bunun kullanım oranında çok düşük olduğunu görüyoruz. Bazı arkadaşların belirttiği gibi yorumları beğendiğiniz durumlarda kullanabilmeniz içinde puanlama sistemimiz aktif olarak bulunmaktadır. Her eklentinin bize sistem performansına kötü etki olarak döndüğünü unutmayalım lütfen. :)

İlginiz için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...