Bedava Steam key veren site var mı?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
307
paralı oyunların keylerini ücretsiz veren site var mıdır? acil lazım.
Şuraya üye ol, buraya yorum at, şurayı takip et gibi görevler verip en iyi ihtimalle alelade bir puzzle oyunu key'i veren bir site vardır belki. İstediğiniz tarzda bir site bulabileceğinizi sanmıyorum hocam. Hepsi para ister, random key alırsanız bulmaca, parkur gibi garip garip oyunlar verirler; oyun key'i isterseniz orijinal oyuna yakın para isterler.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,355
biraz garip gelecek ama bu siteye bak ,oyunlarla beraber ,bazılarında oyun serial numaralarıda verilmektedir,tabi araştırman lazım,hangi oyunu arıyorsan ona ait olan sayfaya bakmanız gerek

XPlasma

Asistan
Reaksiyon puanı
81

Geçenlerde fanatical bu oyunu dağıtıyordu. Yok denemez ama baya az. Steamde bazen ücretsiz dağıtılan oyunlar oluyor. Bazıları gerçekten iyi oyunlar oluyor. Onlardan kapmaya çalışabilirsiniz.

Şu anlık ne kadar iyi bilmesemde bu oyun bulunuyor:
Onun haricinde steam key olmasa bile Epic Games'in haftalık dağıttığı oyunlardan bahsetmeme gerek yoktur bence.

Silverballer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
biraz garip gelecek ama bu siteye bak ,oyunlarla beraber ,bazılarında oyun serial numaralarıda verilmektedir,tabi araştırman lazım,hangi oyunu arıyorsan ona ait olan sayfaya bakmanız gerek
tamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da acile para lazım. Varsa bildiğin para dağıtan bir yer, bana bildir.
ben aradığım siteyi kendim buldum. sende aradığın siteyi kendin bul :) bulursan da haber ver xD

Son düzenleme: