bllacknick
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0

Compose diye bi alan yok sende nasıl çıkıyor o bölüm
+ değil sadece 9053**** şeklinde yazarsanız sonuca ulaşabilirsiniz.
Konuyu dikkatli okursanız söz konusu ekran görüntüsünün bana ait olmadığının farkına varabilirsiniz, ayrıca bu tür küçük şeylere takılmak yerine yerine getiremediğiniz işlemler hakkında soru sorarsanız cevaplamaya çalılacağım.![]()
Compose diye bi alan yok sende nasıl çıkıyor o bölüm
romantic Allah tuttuğunu altın et(me)sin![]()
compose bende de yazmıyor kendi mantığımla hallettim gül gibi de çalışıyor
ayrıca kesin 5 sms mi daha fazlası olmaz mı be hacı
Arkadaş mı eklemek lazım sadece arkadaşlarına gönderebiliyosun galiba
O zaman sıfır da koymamam gerekiyormuş. Ben hatamı anladım.Numara "0091..." diye başlıyor. Oradaki ilk iki sıfır "+" yerine geçiyor sanırım.
Resime göre yapın diyosun sonra resim benim değil diyosun :cursing:
Hangi sitenin ?ne olurdu siteninde reklamını yapsan![]()
Resime göre yapın diyosun sonra resim benim değil diyosun :cursing:
o zaman resmi sil oluştura basacaksınız de
bence
oldu çok teşekkürler![]()
hişşt sus bakiimanladın sen onu anladınn :mrgreen:
arkadaşlar herkese msj atabiliyorsun arkadaş listesi şart değil kendim bizzat denedim
üyelik alıp girdikten sonra gelen ekranda oluşturu tıklayıp sms to bölümüne + eklemeden 90 ile başlayıp atıyorum 0532 ise 0 ını eklemeden örneğin 90532xxxxxxx şeklinde msj göndereceğiniz noyu girin iletinizi yazın send e tıklayın bu kadar saygılar
peki romantic kardeş ben wajda kımliğimı yaptım oldu ama pişman oldum wajda kımlıgımı değistirmek istiyo yapabilir mıyım
vatandaş bilgi istiyor susayım mı kardeşimmm![]()
Yaptim oldu.. Wajda kimliginden memnun değilim bir sey olmaz yeni bir uyelik acarimtesekurler yinede.. Sayende mesajlara konturlerimiz gitmiyor heykelini dikmek lazim
![]()
Şimdi diyelim üyelik aldın 5 tane mesaj gönderdiğinde o gün için hakkın bitiyor
diğer gün tekrar 5 mesaj hakkın mı oluyor
////////////////////////////////////////////////////////
Yoksa sadece 5 tane sms hakkın var 5 sms dolduğuğu zaman yeni üyelik almak zorundamıısn
Merhaba arkadaşlar verecegim site her üyelige günde 5 tane sms yollayabliyor.Birden fazla üyelik alıp mesaj sayınızı yükseltebilirsiniz.üstelik çok hızlı ve her yöne.
Ayıptır sorması kimi banlıyorsunuz @setgs ?Deneriz bakarız yanlış olursa banlarız![]()
Seni :devil2::glare:Ayıptır sorması kimi banlıyorsunuz @setgs ?![]()
Tatlı rüyalar dilerim size o zamanSeni :devil2::glare:
Konu ile ilgili yorumunuz varsa alalım sayın @setgsDedene karşı çıkma asayı takarım haa
Dedene karşı çıkma asayı takarım haa
Sapıttıran sensin :hammer: Mod oldun .. Neyse :glare: Kızdım sana şimdi..Konu ile ilgili yorumunuz varsa alalım sayın @setgs
konuyu dağıtıcı mesajlardan kaçınalım lütfen, bugüne bugün buraların ağası benim![]()
![]()
Sen merak etme torun, ben kendime bakarım :hammer:sen kaç yaşındasın kardeş bir usta oluyon bir dede oluyon korkarım yakında nene hatun olmayasın![]()
bu arada turkcell bu sms uyanıklığına bir çözüm bulmuş sanırım acısı çıkacak sonra galiba :S
Sapıttıran sensin :hammer: Mod oldun .. Neyse :glare: Kızdım sana şimdi..
Sen merak etme torun, ben kendime bakarım :hammer:
isim bölümüne baktımda vodafone - telsim - turkcell- avea vs.. çoktaaan kapılmışBu arada servis çok iyi çalışıyor 1 2 ay sonra patlar. Şimdi kullanan kullanır daha sonra bu hızda kimse hizmet beklemesin
![]()
Millet işini halletme peşinde sen milleti dolandırmak için isim kontrol ediyosun @Serkannd kardeşim![]()
Derler derlerrrOlurmu öyle şey romantik kardeşimBen o kullanıcı isimleri ile en fazla yakın arkadaşlarıma ve aileme şaka yapar sonra da kıs kıs gülerdim :mrgreen: