Bedava SMS (En Azından Şimdilik Hızlı Ve Güvenilir)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
12 saat oldu gelmedi:S

Benim Paylaştığım Siteyi Diyorsan Daha Hiç Sorun Yaşamadım Ama AVEA ya gitmiyor . Bazen Gidiyor Bazen Gitmiyor Kafasına Göre Takılıyor Ama turkcelle Vodafone de Sorun Yok

Ama KadıköyRAP Arkadaşını Verdiği Site için Diyorsan O Başka

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim Paylaştığım Siteyi Diyorsan Daha Hiç Sorun Yaşamadım Ama AVEA ya gitmiyor . Bazen Gidiyor Bazen Gitmiyor Kafasına Göre Takılıyor Ama turkcelle Vodafone de Sorun Yok

Ama KadıköyRAP Arkadaşını Verdiği Site için Diyorsan O Başka

Artık seninkine de gondermiyor

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
siteye girince avira virus uyarisi verdi bilginize

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
http://www.mesajservis.com/

BU da Hem Türkçe hem bedava bir site.Ben kullanıyorum tabi arada uyuzluk ediyor iyi çalışmıyor ama bayramlarda seyranlarda işimi görüyor en azından..siteye soru yollayıp puan kazanıyorsunuz ya da soruları çözüp puan kazanıyorsunuz.hem çalış hem kazan mantığı var..

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
http://www.mesajservis.com/

BU da Hem Türkçe hem bedava bir site.Ben kullanıyorum tabi arada uyuzluk ediyor iyi çalışmıyor ama bayramlarda seyranlarda işimi görüyor en azından..siteye soru yollayıp puan kazanıyorsunuz ya da soruları çözüp puan kazanıyorsunuz.hem çalış hem kazan mantığı var..

Dikkat edersen sitenin altinda SMS Gönderimi Sona Ermiştir. diye bir ibare var ama genede çalışıyormu?

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Dikkat edersen sitenin altinda SMS Gönderimi Sona Ermiştir. diye bir ibare var ama genede çalışıyormu?

Özür diliyorum dostum orayı dikkate almamışım.sanırım yeni uygulamaya koydular onu.görseydim paylaşmazdım zaten aklımda bir site olduğu için eklemiştim.Tekrar özür dilerim.