Bedava SMS [Ciddi]

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar, kontörsüz kaldım ve acil SMS atmam gereken bir site bulmam gerekiyordu ve buldum. :)
Sitemiz ücretli, ama tabi bize bir miktar bedava sms hakkı veriyor.
Henüz tam inceleyemedim ama isteyenler girip üye olup bakabilir.
Mail vs SMS onayı istiyor, ben yaptım, merak etmeyin herşey düzgün.

İsteyenler benim referans linkimden kayıt olup bana SMS kazandırabilirler :) :
http://smscity.com/?rid=879764

Ha yok, bayram değil, seyran değil, gerek yok diyenler :) :
http://smscity.com

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
PayPal hesapları olanlar (veya kredi kartına güvenenler) internetten 10 € ödeyerek çok güvenli ve çok hızlı yüzlerce SMS gönderebilirler. Ben ücretsiz servislere güvenmek yerine kendime bir paket satın aldım, uzun zamandır kullanıyorum. Internette VOIP sitelerini aratırsanız ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. (Bir tanesi SDN'te tanıtılmıştı.)

ottoman53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw bırakın bu işleri şimdiye kadar 100 lerce site denedim böle kimse kimseye bedava bişey vermez bu devirde bi ara sms ac midir nedir ona üye oldum kurtulana kadar gitti bi sürü kontor bi ara sdn de de bedava telefon konusması siye haberler vardı bunlar hep fısss denedim adam açıyo teli 3 saniye sonra kapanıyo,senin sesin karşı tarafa gitmiyo bu mu bedava tel konusması mis gibi öde paranı rahat rahat gönder sms i yok üyelik miş suymus buymus geç geç

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Dostum dikkat ettiysen bir miktar sms bedava diye belirttim.
Bende biliyorum bahsettiğin fıs siteleri :)
Ama bu siteden anonymous gönderim (Karşıda numaran gözükmeden), istediğin bir gruba gönderim yapabiliyorsun. Ve site gayet hızlı. Bu yüzden tavsiye ettim.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
numara istiyo asla numaramı vererek böyle ücretsiz bi şeye katılmam ne oluuurrrr ne olmaz dimi ama

mnyk46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse kimseye bedava bir şey vermez bu tip şeylerden kaçınmak lazım

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar yaklaşık iki gün önce bayağı bir araştırma yaptım bulduğum sitelerden attın-m mesajları en az 20 - 25 tane... iki gün oldu hala bi tanesi bile gelmedi... bence bu tür şeylere güvenmeyin...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
arkadaşlar yaklaşık iki gün önce bayağı bir araştırma yaptım bulduğum sitelerden attın-m mesajları en az 20 - 25 tane... iki gün oldu hala bi tanesi bile gelmedi... bence bu tür şeylere güvenmeyin...

Aynen bende kendime mesaj gönderiyorum gelmiyorki uğraşmayın...