Bedava SMS Atma Programı İstediğiniz Numaraya Sınırsız SMS Atın 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gfx_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SMS mi kaldı gençler? :)
Burada yok S4 mü yok Z mi diye sayfalarca kıyamet kopuyor, sonra bedava SMS programı tartışılıyor. :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arada gitmeyebiliyor bedava sonucta mundar etmeyin :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
reklamı geç yazısı gelmiyor nasıl açılıyor bi öğretseniz

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Numaraları toplayıp satmak için iyi sistem. Yakında bilmemne inşaattan reklam bombardımanı mesajlar gelmeye başlar. Ya da 0850' li numaralardan arayıp çamaşır topu satmaya çalışırlar.

Arkadaşa katılıyorum. Bunu denemek isteyen arkadaşlar bunu dikkate almalı.

jap10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://japsms.blogspot.com/ bu sitede aynı tarzda çalışan program var şimdi denedim de mesajlar gidiyor kullanmak isteyenler bakabilir
Ads%C4%B1z.png

görsel olarak ta bu şekilde

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Azrt388.png

be nburaya girdim nereye yönlendirdi bu benı ya ?

jap10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygulama hala çalışmaktadır ben kullanıyorum

alp_1147

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://japsms.blogspot.com/ bu sitede aynı tarzda çalışan program var şimdi denedim de mesajlar gidiyor kullanmak isteyenler bakabilir
Ads%C4%B1z.png

görsel olarak ta bu şekilde
indirdim denedim çalışmıyor amacın ne cep telefonlarımızı çalmak mı yoksa virüs sokup pc mizdeki bilgileri çalmakmı ? bi iş yapıyorsanız dogru duzgun yapın:hammer:

alp_1147

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdim denedim çalışmıyor amacın ne cep telefonlarımızı çalmak mı yoksa virüs sokup pc mizdeki bilgileri çalmakmı ? bi iş yapıyorsanız dogru duzgun yapın:hammer:
çalışıyor ama diğer söylediklerim değişmedi şüpheleniyorum bu numaralar ne yapılıyor diye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
program virüslü felan değil arkadaşlar, programda sorunsuz olarak mesaj gönderiyor kimileri numaraları ne yapılıyor demiş numarayla uzaktan yakından bir bağlantı yok amaç sitedeki reklamlardan 3-5 kuruş bişi kazanmak için bu tarz basit birşey yapılmş

jap10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
program virüslü felan değil arkadaşlar, programda sorunsuz olarak mesaj gönderiyor kimileri numaraları ne yapılıyor demiş numarayla uzaktan yakından bir bağlantı yok amaç sitedeki reklamlardan 3-5 kuruş bişi kazanmak için bu tarz basit birşey yapılmş

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
inanmayın böyle şeylere.ya virüs oluyor.yada reklam servisi.bu zamanda kim size bedava verir.verse bile en fazla 3-5 mesaj atarsın.ona da pişman olursun.

kaya09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanmayın arkadaşlar bilgisayardan bilgi çalmak için salak bir program

ZombieTrackeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle Salak Saçma Programlara Kanmayın Beyler. Akıl Olsa Zaten Böyle Bişeyin Mümkün Olmıcagını Anlarsın .

jap10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://japsms.blogspot.com/ program virüslü felan değil boş boş konuşuyorsunuz program yabancı sms sitelerine bağlanıp site üzerinden göneriyor mesajı numaranın kayıt altına felan alındığı yok al buda çalıştığına dair video
[video=youtube;uQqL3Jt_Vt8]http://www.youtube.com/watch?v=uQqL3Jt_Vt8[/video]

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
reklam msjı göndermek için telefon numarası topluyor bu tip programlar.kullanmayın derim.