Bedava Rapidshare Premium puanları

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Rapidshare.com, yeni arayüzüne geçişi tamamladı. Eğer sitede hatalarla karşılaşırsanız, Rapidshare puanları kazanarak ücretsiz ve sınırsız download yapın.

Rapidshare'in yeni arabirimi oldukça sade ve hızlı. Kullanıcıları en çok sevindiren haber ise ücretli üyeliğe sahip olan kullanıcıların 5 günlük download limitinin, 25 GB'tan 50 GB'a çıkması. Güzel haberler bununla da sınırlı değil. Yeni web sitesindeki olası teknik kusurları (bug) bugreport@rapidshare.com adresine gönderen ziyaretçilere 1000 RapidPoints ile ödül olarak verilecek.

:: 50 GB, sizi de sevindirdi mi? Bu başlıkta yorumlarınızı alalım.

Bilgi için: Rapidshare
SDN – http://shiftdelete.net

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Kullanmıyorum.. Sanırımda hiç kullanmamda..

Forever Torrent :P

haidar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent iyi güzel ama, dl yap kaç mantıgıyla olmuyo. Günlerce 10 kb le dosya indirdiğimi bilirim. Rapid bomba olmuş ama 50 gb :dddd :D süper sevindirici bişey

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Hata bulunması zor olur. 1000 yerine direk olarak direk premium ödül verirse daha iyi olur. Çünkü 10000 puanı biriktirmesi zor gibi gözüküyor. 25 gb'dan 50 gb'a çıkarılması iyi olmuş. Site tasarımı sade olduğu için pek iyi durmamış. Ne yaparlarsa yapsınlar indirme programlarından indirmenin önüne geçeceğinide anlamamışlar.

mermerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yıne idm kulanmaya devam :d sevındıren tek haber 50 gb olması :D :D

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hapy hours devem ediyomu ?.. ama alıcam bi premium olmucak böyle :D

yasin8619

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rapid bir de :}ücretsiz (: Premium dağıtsa (L) çok güzel olacak ama ne yaparsın, bunlarla idare edeceğiz. :*
şuan da "hapy hours" var ...

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Valla son 4 günde 13GB dosya indirdim cryptload ile bu yüzden premium vermiş vermemiş site değişmiş değişmemiş pek fark yapmıyo bana :D Öylede böylede sömürürüm...

tahir2023

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de forever eMule XTreme diyorum başka da bişey demiyorum. Ama itiraf etmek gerekir ki rapidshare da lazım oluyor. İndirme hızına diyecek yok (kampüste 10.0 MB/sn [megabit değil]) yi görmüştüm bikeresinde) ama bide harddisk alanı meselesi var. O kadar dosyayı indirip turşusunu kuracak değilizya. ARtık hangisi uygunsa bakıyoruz birçaresine..
Kalın sağlıcakla..

Not Ekleme: An itibariyle rapidshare happy hours devam etmektedir.. Süre beklemeden ve resimdeki aptal anlamsız kedicikleri kutuya girmeden yane..

Nmss dedi ki:
Kullanmıyorum.. Sanırımda hiç kullanmamda..

Forever Torrent :P

demirayburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
50 gb olması iyi oldu fakat 1 mbit bağlantım var ve bu kotayı doldurmam imkansız hiç durmadan indirsem bile günde 2gb açık vereceğim... TTnet kampanya filan yapsa da 4 mbite geçsem :D

bahti88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ohhh,çok şükür :) daha bugün 25 gb sınırını aşmıştım :) Ara yüzü çok da beğendiğimi söyleyemeyeceğim,belki de henüz alışamadığımdandır.Öyle de olsa böyle de olsa en sevindirici yanı 50 gb'a çıkması.Bu arada kedi-köpek ayırt etmek çok da zor değil önce köpekleri bulun pisicikler geriye kalıyor zaten :D İndirme programı kullananın zaten siteyle hiç işi olmaz,rapide selam,sömürmeye devam.Zaten Türkiye'deki resmi premium satış sitesinde aylık premiumum 18 YTL olmuş,hep bu Euro yüzünden :D Allah'tan puanlarım var hem satıyorum hem kullanıyorum... Zzz

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
walla premium benim için şarttı aldım 25 gb az geliyordu iyi oldu :)

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar selam bende kotalıydım sınırsıza geçtim oyun ,film çekerken neler yapmalıyım bi yol gösterin.. :(

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Torrent güzeldi zamanında ama beklemek lazım yoksa olmuyor, Rapid en güzeli helede 4 MB olunca bağlantın :)

atilgan_han

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 günde 25 gb limiti dolduruyordum. sonraki günler bir işkence gibi geliyordu. bu haber beni epey sevindirdi. yeni arayüze gelince bu tip şeyler beni etkilemiyor.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bu çok güzel bir haber ama şimdiye kadar rapid için yapılan okadar program çöpe gidecek :D

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
myefsane dedi ki:
bu çok güzel bir haber ama şimdiye kadar rapid için yapılan okadar program çöpe gidecek :D

Usdownloader ve CryptLoad dün güncellendi. Değişen bişi olmadı yani. :D

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bug report yapacam da puan kazanacam ha, yemezler. bi zahmet otursunlar da bulsunlar kendi açıklarını. hem açık bulan direkt çökertir kim uğraşacak üç kuruş için

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
mila12 dedi ki:
myefsane dedi ki:

Usdownloader ve CryptLoad dün güncellendi. Değişen bişi olmadı yani. :D

mila bana annat yaw rapid üyeliğim yok modemi aç kapa gına geldi..

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54

hayalet114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yasin8619 dedi ki:
rapid bir de :}ücretsiz (: Premium dağıtsa (L) çok güzel olacak ama ne yaparsın, bunlarla idare edeceğiz. :*
şuan da "hapy hours" var ...

şu happy hours un yararı ne ayıptır soylemesı??:)