Bedava Edit Yapılır Fakat..

okayogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Bedavaya Intro Yapabilirim Fakat Kanalıma Abone Olmanız Gerekmektedir. Sırf Bunun İçin Abone Olun Demiyorum Introlara Hevesiniz Varsa da Olabilirsiniz. Bundan Önce Bir Konu Daha Açtım Fakat Onu Eskiden Açmıştım Kanalda Değişikler Yaptım Intro Kalitem Şu Anda Daha İyi Gittikçe Sizinle Birlikte Daha İyi Olur. Neyse Lafı Fazla Uzatmadan İşte Kanalım: Secret Yapım. Kanal Hakkındaki Yorumları Beklerim Lütfen Yorum Yapın.:dirol:

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İntrolara hevesim var.Abonen oldum.Günün birinde bu yazıyı referans göstererek istekte bulunabilirim.
İntrolara baktım çok güzel.Özellikle müzikle uyumları hoşuma gitti.
Videolar daha iyiye gidiyor

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Çok güzel olmuş teşekkürler.

okayogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 112 Kişi Görmüş Sadece 2 Kişi mi Yorum Attı :huh:

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Aynen yav arkadaşlar bi yorumu esirgemeyim o kadar uğraşmış etmiş siz bir yorumu esirgemeyin bari.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Öncelikle şunu söyliyim arkadaşım, eğer Sony Vegas Pro hazır templatelerinden yapıyorsan bundan peki bi emek yok, çünkü iş sadece yazıyı editlemekten geçiyor ama kendin yapıyorsan (başka templerin karışımı şeklinde bile yapsan) emektir, eline sağlık. Yazılarda biraz efekt olursa çok daha iyilerini görebiliriz.

okayogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yorum İçin Teşekkürler Geliştirmeye Çalışacağım.

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel editlemeler , hangi program ile yapıyorsun bunları yakın zamanda Fİfa 14 ultimate team için gol videoları hazırlayacagğım bunun için bir tane isteyebilirim.

okayogru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Adobe After Effects ile yapıyorum