osman_32
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Dream Leauge Soccer,Asphalt Nitro söylenmemiştir umarım.Özellikle Dream Leauge Soccer gayet kaliteli bir futbol oyunu.
Güzel bir oyuna benziyor aferin iyi yapmışsınKendi çapımda yaptığım bir uygulama Mr. Fall Denersin hocam..
FruitNinja güzel bir oyun eğlenceli eski sürümünü babamın telefonunda oynardım çok güzel bir oyun fakat insan bir noktadan sonra Fruit ninjadan sıkılıyor.klasik oyunlar işte bunu sevdim dur bakem şu ace box race i bir deniyim
Diğer oyunlar güzel fakat okeyde aynı düşüncede değilim insanları kumara yöneltiyor bence oynama...okey plus : güzel yapmışlar keyif verici menüsü basit şuan online en iyi okey.
Guns Glory : yeni yükledim fena değil biraz yorucu gibi.
Dama Free: Vazgeçilmezim az sarj çekiyor yapay zeka fena değil
başkada oyun yokmuş
Oğlunun oynadığı oyunlar güzel fakat okey ve pişti kötü bence nedeni kumara teşvik etmesi bir gün büyüdüğünde onu arkadaşları kumara davet edebilir oda ben biliyorum diyerek bir kere denedikten sonra bırakamaz dediğim gibi okey gibi oyunlar kötü...angry birds (oğlum oynuyor)
batak
okey
pişti ( oğlum oynuyor bilmeden sesinden kaynaklanıyor olsa gerek)
hockey
Chess + dama free
dokuztaş
3 d labirent
hocam telefonunuza saygı duydum. telefonunuz nedir acaba?Asphalt 8 Airborne, Asphalt Nitro, Temple Run 2, Basketball Battle, Hill Climb Racing, Hill Climb Racing 2, Trucker Joe ve Farmville 2 Köy Kaçamağı.
Telefonum Asus Zenfone 3. Asphalt 8 Airborne oyunu dışında büyük boyutlu oyunları oynamıyorum.hocam telefonunuza saygı duydum. telefonunuz nedir acaba?