Gramarity
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Beats studio 3 kulaklığa biraz baktımda,fiyatına rağmen almaya değer mi? Ses kalitesi cidden iyimi veya onun yerine başka kulaklık öneriniz varmı?
Yani tam şu tarz dinliyorum diyemem her tarzın güzel olduğunu düşündüğüm müziklerini dinliyorum ama türkçe rock biraz ağır basıyor sanırım.O fiyata daha iyi kulaklıklar olduğunu biliyorum ama hangisi en iyi bilmiyorum.
Ne tarz müzik dinliyorsun?
Hangi sesler daha önemli senin için?
@Administraktör
sennheiser hd 4.40 bt modeli nasıl peki aralarında çok fark var mı? Fiyatta biraz fark var sanırsam 4.40’a göre artıları neler?Kesinlikle Sennheiser PXC 550
Bu fiyat bandına kadar PXC 550 rakipsiz.Yani tam şu tarz dinliyorum diyemem her tarzın güzel olduğunu düşündüğüm müziklerini dinliyorum ama türkçe rock biraz ağır basıyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sennheiser hd 4.40 bt modeli nasıl peki aralarında çok fark var mı? Fiyatta biraz fark var sanırsam 4.40’a göre artıları neler?
Senin zevkin Megadeth,Black Sabbath,Heaven and Hell dinle...Metal seven biri olarak metallica dan nefret etmem normal mi bilemiyorum....
ben beats 2 kulaklik aldim beats x ve powerbeats pro beni cok tatmin ediyor benc3 beats solo 3 de guzel bi kulaklik bana göre en iyi kulaklik ureticileriBeats studio 3 kulaklığa biraz baktımda,fiyatına rağmen almaya değer mi? Ses kalitesi cidden iyimi veya onun yerine başka kulaklık öneriniz varmı?