serhatpirincci
Öğrenci
Herkese hayırlı akşamlar, Beats kulaklık almayı düşünüyorum fakat iki model arasında kaldım. Genelde elektro tarz müzik dinliyorum Tiesto falan beats solo 2 mi yoksa beats mixr modelini mi tavsiye edersiniz ???? 

Youtube videolar falan izledim de mixr için fazla bass vurmadığını söylüyolardı. Solo 2 için de kararsızım demo ürünleri olmadığı için karar veremiyorumMerhaba. Aynı fiyat bandında Bose,AKG,Sennheiser,Sony,Grado,Audio-Technica gibi markaların kulaklıklarına yönelmenizi tavsiye ederim. Beats kulaklıklar hakkında internette biraz araştırma yaparsanız pek tavsiye edilmediğinni göreceksiniz.
Tavsiye Ürün ;
Audio Technica ath-m50x
![]()
Daha önce kullanma fırsatınız oldu mu peki alsam pişman olur muyum ?Yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım harbiden sağlam kulaklıkları var ama fiyatları cidden şişirilmiş balon bence.
Müzik ile çok haşır neşir olduğum için telefondan fazla parayı beats e yatırmışımdır herhaldeDaha önce kullanma fırsatınız oldu mu peki alsam pişman olur muyum ?
Sony center'da mdr xb450 ve 950 deneme fırsatım olmuştu ses çok boğuk çıkıyodu büyük hayal kırıklığına uğramıştım ya da ses ayarıyla ilgili bi sorun vardı ciddi anlamda az çıkıyorduBeats yerine sony`e yönel bence fiyat ve performansın buluştuğu yer sony,beats gereksiz pahalı.