Beats Kulaklık

serhatpirincci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese hayırlı akşamlar, Beats kulaklık almayı düşünüyorum fakat iki model arasında kaldım. Genelde elektro tarz müzik dinliyorum Tiesto falan beats solo 2 mi yoksa beats mixr modelini mi tavsiye edersiniz ???? :nomouth::nomouth:

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Merhaba. Aynı fiyat bandında Bose,AKG,Sennheiser,Sony,Grado,Audio-Technica gibi markaların kulaklıklarına yönelmenizi tavsiye ederim. Beats kulaklıklar hakkında internette biraz araştırma yaparsanız pek tavsiye edilmediğinni göreceksiniz.

Tavsiye Ürün ;
Audio Technica ath-m50x
Audio-Technica-ATH-M50X-Review-1024x548.png

serhatpirincci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Aynı fiyat bandında Bose,AKG,Sennheiser,Sony,Grado,Audio-Technica gibi markaların kulaklıklarına yönelmenizi tavsiye ederim. Beats kulaklıklar hakkında internette biraz araştırma yaparsanız pek tavsiye edilmediğinni göreceksiniz.

Tavsiye Ürün ;
Audio Technica ath-m50x
Audio-Technica-ATH-M50X-Review-1024x548.png
Youtube videolar falan izledim de mixr için fazla bass vurmadığını söylüyolardı. Solo 2 için de kararsızım demo ürünleri olmadığı için karar veremiyorum

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım harbiden sağlam kulaklıkları var ama fiyatları cidden şişirilmiş balon bence.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Daha önce kullanma fırsatınız oldu mu peki alsam pişman olur muyum ?
Müzik ile çok haşır neşir olduğum için telefondan fazla parayı beats e yatırmışımdır herhalde :) beats marka hiç bir kulaklık sizi üzmez merak etmeyin. tek sorunu fiyatı olur dediğim gibi.

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Beats yerine sony`e yönel bence fiyat ve performansın buluştuğu yer sony,beats gereksiz pahalı.

serhatpirincci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beats yerine sony`e yönel bence fiyat ve performansın buluştuğu yer sony,beats gereksiz pahalı.
Sony center'da mdr xb450 ve 950 deneme fırsatım olmuştu ses çok boğuk çıkıyodu büyük hayal kırıklığına uğramıştım ya da ses ayarıyla ilgili bi sorun vardı ciddi anlamda az çıkıyordu