isveçli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 10
200 dolarlık kulaklik bakalim memnun edebilecekmi. 2 gün içinde teslim ederler bakalim 200 dolari hak ediyormu
Solo alsaydınız bari, benim kulağımda durmadığı için satmıştım kutudan çıkanı.
kullanma tarzima uymadi solo isyerinde falan
Linki,resmi vs. var mı ? Merak ettim 200 dolar olunca![]()
Linki,resmi vs. var mı ? Merak ettim 200 dolar olunca![]()
Konunun amacı beats Dr dre kulaklık kulanıyormusun ?hiç duydunuzmu?almayı dusunuyormusunuz?bu konu bunlarla ilgılenenlere hıtap edıyor,bırcok kisı isminı duyup gidip çakmasını alıyor,vs vsKonunun amacını anlamadım ben...
İlk mesajını okuyunca yararlı hiç bir bilgi bulamadım. Herhangi bir soru da göremedim. İki kişi oturmuş. biri diğerine diyor ki "Bugün bir kulaklık siparişi verdim, 200 dolar para saydım, bakalım bu parayı hakedecek mi?" O muhabbetteki bir diyaloğu alıp, buraya konu diye açmışsın.
Desen ki "Böyle böyle bir kulaklık var, bu kulaklığı bileniniz var mı? Kullanan var mı? Tecrübeleri neler? Alınabilesi bir kulaklık mı? Harcadığım paraya değer mi?
Eyvallah. Bakkaldan iki ekmek aldım, biraz pahalıydı, bakalım lezzeti verdiğim paraya değecek mi, diye konu açmak seninki.
Neyse, hayırlı olsun diyelim, güle güle kullan.
Tamamen olmasada katılıyorum size fakat alakadar olmadığım bir konu insanların hevesini kırmamak adına olumsuz yorum yapmamayı tercih etmiştim bence sizde öyle yapmalıydınız![]()
yararlı bilgi bulamazsin cunku sen boyle bir kulakligi ruyanda bile goremezsin. benim actigim konudan yarin oburgun parasi olup kaliteli kulaklik almak isteyenler okuyup fikir sahibi olacak.İlk mesajını okuyunca yararlı hiç bir bilgi bulamadım. Herhangi bir soru da göremedim. İki kişi oturmuş. biri diğerine diyor ki "Bugün bir kulaklık siparişi verdim, 200 dolar para saydım, bakalım bu parayı hakedecek mi?" O muhabbetteki bir diyaloğu alıp, buraya konu diye açmışsın.
Desen ki "Böyle böyle bir kulaklık var, bu kulaklığı bileniniz var mı? Kullanan var mı? Tecrübeleri neler? Alınabilesi bir kulaklık mı? Harcadığım paraya değer mi?
Eyvallah. Bakkaldan iki ekmek aldım, biraz pahalıydı, bakalım lezzeti verdiğim paraya değecek mi, diye konu açmak seninki.
Neyse, hayırlı olsun diyelim, güle güle kullan.
bu kadar gösteriş meraklısı olmak iyi değil bayım...yararlı bilgi bulamazsin cunku sen boyle bir kulakligi ruyanda bile goremezsin. benim actigim konudan yarin oburgun parasi olup kaliteli kulaklik almak isteyenler okuyup fikir sahibi olacak.
siz gidin kosedeki bakkaldan 5 liralik cakma sony kulaklik alip kullanin shiftdelete forumunu kullanmayin bence. bu kulakliklar boyunuzu asar![]()
Yahu neyiniz var sizin 200 usd çok bir paramı yada konu açan herkes teknik olarak çok bilgili mi olmak zorumda ? Neden insanların üstüne gitme gibi bir eğilim içerisindesiniz ?
Gerçekten anlam veremiyorum.
200$ çok büyük bir para değil elbette ama altı üstü bir kulaklık için çok büyük bir para...
Ben 100 liraya senheiser almıştım 10 numara idi.
Şimdi 30$ lık klipsch kullanıyorum oda 10 numara.
Evde 20TL lik kafaya takılan philipsler den var, oda 11 numara...
200$ bir kulaklığa vermek sadece o logoyu üzerinde taşımak içindir başka bişey için değil.
yararlı bilgi bulamazsin cunku sen boyle bir kulakligi ruyanda bile goremezsin. benim actigim konudan yarin oburgun parasi olup kaliteli kulaklik almak isteyenler okuyup fikir sahibi olacak.
konuyu acma sebebim 200 dolarlik bir beat kulakligin ne kadar alinabilir bir kulaklik olacağını ve paranin karsiligini verip veremeyecegini kulakligi inceledikten sonra dahada ayrintili sekilde yazip bu kulakligi almak isteyenlere ilerde bir fikir sahibi olmalarini saglamakti. hava atma amacim falan yoktu. forum sitelerine baktim trdeki hic dogru duzgun bir bilgi bulamadim bu kulaklik hakkinda. bir cok kiside bircok sitede 20 dolara satilan kulaklilari beat kulakliklar ile karistiriyor ve gercek zannediyor. ve hic memnum kalmadim vs diyor. cunku sahte kulaklik oldugunu bile bilmiyor belki. amacim gercek bir beatin fiyatini ve kalitesini aktarip almak isteyenleri fikir sahibi yapmakti yani ama konu kirlendi bilip bilmeyen ilgilenip ilgilenmeyen bazi kisiler rastgele birseyler yazdilar. sizden ricam bu konuyu silme sansiniz varsa silebilirsiniz? n. tesekkurler herkeseYahu neyiniz var sizin 200 usd çok bir paramı yada konu açan herkes teknik olarak çok bilgili mi olmak zorumda ? Neden insanların üstüne gitme gibi bir eğilim içerisindesiniz ?
Gerçekten anlam veremiyorum.
ilgilene insanlara faydasi olacakti su an icin degil sadece ilerisi icinde onemli. forumlar"Bilgi bulamazsın çünkü bu kulaklığı rüyanda bile göremezsin." Sebeple sonucun ne alakası var keşke anlayabilseydim. Bu mesajınla konuyu açma niyetini zaten belli etmişsin ve de komik olmuş. Karşındakinin zamanında Dj'lik yapmadığından, 1000 dolarlık Sennheiser HMEC 26 BV-CP Airbus ANR marka kulaklık kullanmadığından bayağı bir eminsin. Neyin kafasını yaşıyorsan artık...
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] konu dediğinin insanlara bir faydası olmalıdır. Eğer sırf hava amacıyla bir konu açıyorsa bir kişi ben üstüne giderim. yukarıda dediğim gibi tercih meselesi. Bu arada maden mesajları tartışma çıkmasın diye düzenleyeceksin, alıntıları da düzenle, garantiye al işi![]()
konuyu acma sebebim 200 dolarlik bir beat kulakligin ne kadar alinabilir bir kulaklik olacağını ve paranin karsiligini verip veremeyecegini kulakligi inceledikten sonra dahada ayrintili sekilde yazip bu kulakligi almak isteyenlere ilerde bir fikir sahibi olmalarini saglamakti. hava atma amacim falan yoktu. forum sitelerine baktim trdeki hic dogru duzgun bir bilgi bulamadim bu kulaklik hakkinda. bir cok kiside bircok sitede 20 dolara satilan kulaklilari beat kulakliklar ile karistiriyor ve gercek zannediyor. ve hic memnum kalmadim vs diyor. cunku sahte kulaklik oldugunu bile bilmiyor belki. amacim gercek bir beatin fiyatini ve kalitesini aktarip almak isteyenleri fikir sahibi yapmakti yani ama konu kirlendi bilip bilmeyen ilgilenip ilgilenmeyen bazi kisiler rastgele birseyler yazdilar. sizden ricam bu konuyu silme sansiniz varsa silebilirsiniz? n. tesekkurler herkese
ilgilene insanlara faydasi olacakti su an icin degil sadece ilerisi icinde onemli. forumlar