Beats by dr dre tour siparis verdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
200 dolarlık kulaklik bakalim memnun edebilecekmi. 2 gün içinde teslim ederler bakalim 200 dolari hak ediyormu

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Solo alsaydınız bari, benim kulağımda durmadığı için satmıştım kutudan çıkanı.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
birsuru marka baktim bose,shure, grado gibi ama bu popular olunca buna karar verdim

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Linki,resmi vs. var mı ? Merak ettim 200 dolar olunca :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10

aslinda tam olarak 207 dolar nesini merak ettin d&r ve mediamarkta var fiyatlari hem daha pahali ben yurtdışı 207 dolara geldi

isvec mediamarktan siparis verdim

http://www.mediamarkt.se/mcs/product/BEATS-Tour-Vit,90952,419237,471381.html

1390 krine yani 207 dolar benim anlamadigim nesini merak ettin fiyat pahalimi geldi? ben cakma urynler almiyorum :)

cakmasi mevcut piyasada gittigidiyor, sahibinden, ebay dahi cakmasi mevcut bu urunun amerika fiyati 150 avrupa fiyati 200 dolar civari resmi olarak daha ucuza bulursaniz kesinlikle uzak durun ve bilmediginiz yerlerden kesinlikle almayin turkiyede d&r dan baska yere guvenmeyin

bu kulaklik cok popular ve felaket sekilde cakmasi mevcut sakin cakma almayin

eger almak isteyip guvenemiyorsaniz saticiya seri numarasini sorup. seri numarasini kendi sitesinde kontrol edip alin

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Konunun amacını anlamadım ben...
Konunun amacı beats Dr dre kulaklık kulanıyormusun ?hiç duydunuzmu?almayı dusunuyormusunuz?bu konu bunlarla ilgılenenlere hıtap edıyor,bırcok kisı isminı duyup gidip çakmasını alıyor,vs vs

Bu kulaklığı burada tanıtmaya çalışacağım ürün elime gelince daha fazla ayrıntılar pBir haftadır 100lerce siteye baktım birçok kişi gidip çakmasını almış kulaklık kötü falan diyorlar bazı sıteler ucuz fıyata bazı sitelerde orijinali ile aynı fiyata satıyorlar ,eğer gercekten almak isteyip guvenemiyorsanız alacağınız yere ürünün serıal numarasını sorup burada kontrol edın orijinal olup olmadıgınıhttp://www.monstercable.com/productregistration/verifySerial.asp

http://www.monstercable.com/productregistration/verifySerial.asp

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
İlk mesajını okuyunca yararlı hiç bir bilgi bulamadım. Herhangi bir soru da göremedim. İki kişi oturmuş. biri diğerine diyor ki "Bugün bir kulaklık siparişi verdim, 200 dolar para saydım, bakalım bu parayı hakedecek mi?" O muhabbetteki bir diyaloğu alıp, buraya konu diye açmışsın.
Desen ki "Böyle böyle bir kulaklık var, bu kulaklığı bileniniz var mı? Kullanan var mı? Tecrübeleri neler? Alınabilesi bir kulaklık mı? Harcadığım paraya değer mi?
Eyvallah. Bakkaldan iki ekmek aldım, biraz pahalıydı, bakalım lezzeti verdiğim paraya değecek mi, diye konu açmak seninki.
Neyse, hayırlı olsun diyelim, güle güle kullan.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamamen olmasada katılıyorum size fakat alakadar olmadığım bir konu insanların hevesini kırmamak adına olumsuz yorum yapmamayı tercih etmiştim bence sizde öyle yapmalıydınız :D
İlk mesajını okuyunca yararlı hiç bir bilgi bulamadım. Herhangi bir soru da göremedim. İki kişi oturmuş. biri diğerine diyor ki "Bugün bir kulaklık siparişi verdim, 200 dolar para saydım, bakalım bu parayı hakedecek mi?" O muhabbetteki bir diyaloğu alıp, buraya konu diye açmışsın.
Desen ki "Böyle böyle bir kulaklık var, bu kulaklığı bileniniz var mı? Kullanan var mı? Tecrübeleri neler? Alınabilesi bir kulaklık mı? Harcadığım paraya değer mi?
Eyvallah. Bakkaldan iki ekmek aldım, biraz pahalıydı, bakalım lezzeti verdiğim paraya değecek mi, diye konu açmak seninki.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Tamamen olmasada katılıyorum size fakat alakadar olmadığım bir konu insanların hevesini kırmamak adına olumsuz yorum yapmamayı tercih etmiştim bence sizde öyle yapmalıydınız :D

Ben de böyleyim işte, bilen bilir. Siz yorum yapmamayı tercih etmişsiniz, ben yapmayı, Her şey tercih meselesi :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
yararlı bilgi bulamazsin cunku sen boyle bir kulakligi ruyanda bile goremezsin. benim actigim konudan yarin oburgun parasi olup kaliteli kulaklik almak isteyenler okuyup fikir sahibi olacak.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Önceki konudan devam edebilirdin.
Küçük tavsiye, bu kadar heyecanlı olma. Bu kadar kibirli de olma. Ben daha fazla da verdim bir kulaklık için, ama kimseye gidip rüyanda göremezsin falan diyemezsin. Ben de senin o kadar para verdiğin kulaklığınla ne dinleyeceğini sorduğumda "bass olmazsa olmaz" gibi eblek bir yanıt vermenden dem vurabilim değil mi?

Bilgini paylaşabileceğin onlarca konu var ve sen yeni konu açıyorsun sadece aldım demek için. Bunun sebeplerini araştır bence, daha mutlu bir hayatın olur.

WhiteSilverIp5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yararlı bilgi bulamazsin cunku sen boyle bir kulakligi ruyanda bile goremezsin. benim actigim konudan yarin oburgun parasi olup kaliteli kulaklik almak isteyenler okuyup fikir sahibi olacak.

siz gidin kosedeki bakkaldan 5 liralik cakma sony kulaklik alip kullanin shiftdelete forumunu kullanmayin bence. bu kulakliklar boyunuzu asar:)
bu kadar gösteriş meraklısı olmak iyi değil bayım...
sizin yaşadığınız hayat şartları ile TR de yaşayan insanlar bir olmaya bilir...
herkezin ki keyif meselesi kimini 5 liralık çakma sony tatmin eder kimini sizin gibi beats audio...

he şöyle bir başlangıç olsaydı [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] üstadın belirttiği gibi kullanan eden fikir sahibi olan gibilerinden anlardım da.
sizin ki birazdan öte epey hava atmak maksadıyla açılmasa benziyor:wink:

ikinci bir husus satıcıya seri numarasını sorun demişsiniz de ...
adam alır bu by dr nin kaç farklı modeli varsa hepsinden birer tane orjinal her soran müştriye istediği modeldeki seri numarayı yazar ama sahtesını gönderir... yani buda çözüm değil

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
:) Kaç para olduğunu tekrar tekrar yazmadaki maksat ne. Arkadaş isveçte yaşayıp lüks tüketim yapmakla gurur duyuyor, övünüyor. Ben burada övünülecek gururlanılacak bir nokta göremiyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yahu neyiniz var sizin 200 usd çok bir paramı yada konu açan herkes teknik olarak çok bilgili mi olmak zorumda ? Neden insanların üstüne gitme gibi bir eğilim içerisindesiniz ?

Gerçekten anlam veremiyorum.

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yahu neyiniz var sizin 200 usd çok bir paramı yada konu açan herkes teknik olarak çok bilgili mi olmak zorumda ? Neden insanların üstüne gitme gibi bir eğilim içerisindesiniz ?

:) Mesele çok para olup olmaması değil. Konuyu açan arkadaşın 200$ ın çok büyük para olduğunu düşünüp, kendini ayrıcalıklı ve özel hissedip, siz rüyanızda bile göremezsiniz deyip milletin gözüne sokması.

Yoksa forumdaki birçok kişi için 200$ büyük para değil. Hergün 3-5bin TL ye kasa toplanıyor, laptop tavsiye ediliyor burda:)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
200$ çok büyük bir para değil elbette ama altı üstü bir kulaklık için çok büyük bir para...
Ben 100 liraya senheiser almıştım 10 numara idi.
Şimdi 30$ lık klipsch kullanıyorum oda 10 numara.
Evde 20TL lik kafaya takılan philipsler den var, oda 11 numara...

200$ bir kulaklığa vermek sadece o logoyu üzerinde taşımak içindir başka bişey için değil.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
200$ çok büyük bir para değil elbette ama altı üstü bir kulaklık için çok büyük bir para...
Ben 100 liraya senheiser almıştım 10 numara idi.
Şimdi 30$ lık klipsch kullanıyorum oda 10 numara.
Evde 20TL lik kafaya takılan philipsler den var, oda 11 numara...

200$ bir kulaklığa vermek sadece o logoyu üzerinde taşımak içindir başka bişey için değil.

Ama bir audiophile için de az bir para. :)
burada bence sorun konuyu açan kişinin yazılarındaki tavır. Yoksa $20'ye alınan kulaklık da kulaklıktır, $2000'e de ve kimse de karşısındakine vay neden verdin aldın demez, dememeli.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58

"Bilgi bulamazsın çünkü bu kulaklığı rüyanda bile göremezsin." Sebeple sonucun ne alakası var keşke anlayabilseydim. Bu mesajınla konuyu açma niyetini zaten belli etmişsin ve de komik olmuş. Karşındakinin zamanında Dj'lik yapmadığından, 1000 dolarlık Sennheiser HMEC 26 BV-CP Airbus ANR marka kulaklık kullanmadığından bayağı bir eminsin. Neyin kafasını yaşıyorsan artık...

[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] konu dediğinin insanlara bir faydası olmalıdır. Eğer sırf hava amacıyla bir konu açıyorsa bir kişi ben üstüne giderim. yukarıda dediğim gibi tercih meselesi. Bu arada maden mesajları tartışma çıkmasın diye düzenleyeceksin, alıntıları da düzenle, garantiye al işi :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10

konuyu acma sebebim 200 dolarlik bir beat kulakligin ne kadar alinabilir bir kulaklik olacağını ve paranin karsiligini verip veremeyecegini kulakligi inceledikten sonra dahada ayrintili sekilde yazip bu kulakligi almak isteyenlere ilerde bir fikir sahibi olmalarini saglamakti. hava atma amacim falan yoktu. forum sitelerine baktim trdeki hic dogru duzgun bir bilgi bulamadim bu kulaklik hakkinda. bir cok kiside bircok sitede 20 dolara satilan kulaklilari beat kulakliklar ile karistiriyor ve gercek zannediyor. ve hic memnum kalmadim vs diyor. cunku sahte kulaklik oldugunu bile bilmiyor belki. amacim gercek bir beatin fiyatini ve kalitesini aktarip almak isteyenleri fikir sahibi yapmakti yani ama konu kirlendi bilip bilmeyen ilgilenip ilgilenmeyen bazi kisiler rastgele birseyler yazdilar. sizden ricam bu konuyu silme sansiniz varsa silebilirsiniz? n. tesekkurler herkese

"Bilgi bulamazsın çünkü bu kulaklığı rüyanda bile göremezsin." Sebeple sonucun ne alakası var keşke anlayabilseydim. Bu mesajınla konuyu açma niyetini zaten belli etmişsin ve de komik olmuş. Karşındakinin zamanında Dj'lik yapmadığından, 1000 dolarlık Sennheiser HMEC 26 BV-CP Airbus ANR marka kulaklık kullanmadığından bayağı bir eminsin. Neyin kafasını yaşıyorsan artık...

[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] konu dediğinin insanlara bir faydası olmalıdır. Eğer sırf hava amacıyla bir konu açıyorsa bir kişi ben üstüne giderim. yukarıda dediğim gibi tercih meselesi. Bu arada maden mesajları tartışma çıkmasın diye düzenleyeceksin, alıntıları da düzenle, garantiye al işi :)
ilgilene insanlara faydasi olacakti su an icin degil sadece ilerisi icinde onemli. forumlar

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
konuyu acma sebebim 200 dolarlik bir beat kulakligin ne kadar alinabilir bir kulaklik olacağını ve paranin karsiligini verip veremeyecegini kulakligi inceledikten sonra dahada ayrintili sekilde yazip bu kulakligi almak isteyenlere ilerde bir fikir sahibi olmalarini saglamakti. hava atma amacim falan yoktu. forum sitelerine baktim trdeki hic dogru duzgun bir bilgi bulamadim bu kulaklik hakkinda. bir cok kiside bircok sitede 20 dolara satilan kulaklilari beat kulakliklar ile karistiriyor ve gercek zannediyor. ve hic memnum kalmadim vs diyor. cunku sahte kulaklik oldugunu bile bilmiyor belki. amacim gercek bir beatin fiyatini ve kalitesini aktarip almak isteyenleri fikir sahibi yapmakti yani ama konu kirlendi bilip bilmeyen ilgilenip ilgilenmeyen bazi kisiler rastgele birseyler yazdilar. sizden ricam bu konuyu silme sansiniz varsa silebilirsiniz? n. tesekkurler herkese

ilgilene insanlara faydasi olacakti su an icin degil sadece ilerisi icinde onemli. forumlar

Arkadaşım sen bizi kör cahil, mağra adamı fln mı sanıyorsun :) Tamam hani isveç değiliz belki ama afganistan da değiliz. Bu işlere az merakli bir insan zaten beats audio kulaklığın 100-200$ lardan başladığını bilir, gidip 20$ alan yada bunun muhabbetini yapana bile rastlamadım bugune kadar, alışveriş sitelerinde ise bi gittigidiyora konmuş çakma bikaçtane o da zaten orjinallerinin yanında fiyatıyla ben çakmayım diye bağırıyor.

Az önce acaba gerçekten tr bu konuda bilinçsiz mi diye baktım belli başlı büyük site , forum ve sözlüklerde senin söylediğinin aksine gayet güzel incelemeler ve yorumlar var. Hatta senin aksine ordakiler insanlara rüyalarında bile göremeyeceklerini söylerek ve parasının muhabbetini yaparak değil detaylı bir şekilde açıklamalarla yardımcı olmuşlar :)

Bu kulaklığın kalitesine lafım yok ama dr. dre nin isim hakkını kullanarak fiyatını kabarttığı da bilinen ve kabul edilen bir gerçek :) tamamen pazarlama stratejisi

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kor degilsin ama forum sitesinin sadece sana hizmet ettigini. sadece senin icin konu acildigini sanıyorsun.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kulaklık hakkında konuşacak bir şeyiniz varsa buyrun yoksa; şu gereksiz tartışmaya son vermenizi rica ediyorum.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Açılan konunun amacı kulaklık hakkında olsa konuşalım, ama amaç "Para var l*n bende, sizi pis fakirler" olunca tartışma kaçınılmaz oluyor. Adam bütün forum üyelerini aşağılayıcı bir mesaj yazıyor, siz hala tartışmayı sonlandırmaya çalışıyorsunuz [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] . Adamın asıl niyetini görmeyecek kadar kör müsünüz, yoksa iyi niyetli misiniz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Aynı mesajları bende okudum ama sizin gibi algılamadım. Diğer taraftan yönetici olarak devam edin tartışmaya dememi mi bekliyordunuz..

Daha fazla ortamı germenin anlamı yok. Bu konudanda bir caçık olmaz bu saatten sonra o yüzden kapatıyorum konuyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...