Soru BCD Hatası

Sahire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yanlışlıkla sistem geri kurtarma da bilgisayarı yeniden başlattım ve advanced options dan recovery ile alakalı birime bastım ama hangisi emin değilim sonra panikle bilgisayarı aç kapa yaptım Recovery yazısı ile en altta F1 basın diye bişey geldi meğerse yanlışlıkla bilgisayar sıfırlanıyomuş burdan geri dönüş varmı lütfen yardım edin ya
Screenshot_20220822-143442.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220822-144149.png
    Screenshot_20220822-144149.png
    219.7 KB · Görüntüleme: 58

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Yanlışlıkla sistem geri kurtarma da bilgisayarı yeniden başlattım ve advanced options dan recovery ile alakalı birime bastım ama hangisi emin değilim sonra panikle bilgisayarı aç kapa yaptım Recovery yazısı ile en altta F1 basın diye bişey geldi meğerse yanlışlıkla bilgisayar sıfırlanıyomuş burdan geri dönüş varmı lütfen yardım edin ya Ekli dosyayı görüntüle 173062
Windows'unuz hasar almış görünen o ki. Temiz kurulum yapabilirsiniz ya da başlangıç onarmayı deneyebilirsiniz.

Sahire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows'unuz hasar almış görünen o ki. Temiz kurulum yapabilirsiniz ya da başlangıç onarmayı deneyebilirsiniz.
Selamlar. Bilgilerimin silinmesini istemiyorum Başlangıç onarma ise onarılmadı diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burdan geri dönüş var. Format atmak. Ama dosyaların OneDrive sayesinde korunabilir.
Öne drive yedeklemedim galiba

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Selamlar. Bilgilerimin silinmesini istemiyorum Başlangıç onarma ise onarılmadı diyor.
Sistem geri yüklemeyi deneyin. Olmazsa da Windows kurun. Kurulumda diski biçimlendirmeyin. C diskini seçip direkt ileri derseniz eski Windows'unuz Windows.old klasörüne taşınır ve orada durur dosyalarınız. Daha sonrasında o klasörden alabilirsiniz dosyalarınızı.

Sahire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sistem geri yüklemeyi deneyin. Olmazsa da Windows kurun. Kurulumda diski biçimlendirmeyin. C diskini seçip direkt ileri derseniz eski Windows'unuz Windows.old klasörüne taşınır ve orada durur dosyalarınız. Daha sonrasında o klasörden alabilirsiniz dosyalarını

O zaman bilgisayarcıya gitmeyi denedin mi?
Olay şimdi yaşandı

Sistem geri yüklemeyi deneyin. Olmazsa da Windows kurun. Kurulumda diski biçimlendirmeyin. C diskini seçip direkt ileri derseniz eski Windows'unuz Windows.old klasörüne taşınır ve orada durur dosyalarınız. Daha sonrasında o klasörden alabilirsiniz dosyalarınızı.
Sistem geri yükleme de hata veriyor

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

Olay şimdi yaşandı

Sistem geri yükleme de hata veriyor
O zaman dediğim gibi yapın. Dosyalarınız silinmeyecek dediğim gibi yaparsanız.

Anlıyorum ama Windowsu nasıl yükleyebilirim bu halde
Başka bir PC bulup oradan Windows indirip, USB'ye yazdırabilirsiniz.

Sahire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sistem geri yükleme de bile hata veriyor

O zaman dediğim gibi yapın. Dosyalarınız silinmeyecek dediğim gibi yaparsanız.

Başka bir PC bulup oradan Windows indirip, USB'ye yazdırabilirsiniz.
Başka yol yok gibi gözüküyor sanırım

Sistem geri yükleme de bile hata veriyor

Başka yol yok gibi gözüküyor sanırım
Tekrardan teşekkür ederim.Bir flasha Windows 10 kurdum.İnternette biraz araştırma yaptım fakat kimisi bios menüden kurmuş kimisi geliştirici seçeneklerden ben hangisini yapmalıyım sizce.

Son düzenleme: