BB Z10 mu Lumia 920 mi

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İki telefonuda kurcalamışlığım var. BB tercih ederim yerinde olsam. Sayabileceğim sebepleri bir kenara bırakarak sadece android uygulamalarını portlayabilme kabiliyeti bile yeterli bir sebep. Hem ergonomi, görsellik kullanım kolaylığı olarak BB Çok daha iyi. Hatta menü gezinme ve geçişler yönünden androidden ve iphone dan bile iyi bence ki iphone 5 kullanıyorum.

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabikide L920 performans+stabilizasyon+kamera+sağlamlık+güncelleme+nfc kullanım alanının çokluğu+nokianın lumialar için tasarladığı uygulamalar---->bunların hepsi süper

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence 2 sinide boşver başka telere bak bb önermem ama özelikleri iyi ama işletim sistemi yok doru dürüs 920 dersen menuye bakakalirsin:laugh: öyle s4 al bence

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bb z10 akla zarar bir telefon bence ikisi arasında kalındıysa kesinlikle bb z10 seçilmeli ... yukarıda belirtilen sebepler stabil kullanımı seçim sebebim olurdu... yalnız şuna dikkat etmek gerek blackberry çok manyak bir sistem yapar ama öylesine bırakır... kendi içinde flash player olan diğer uygulamarı kendine convert etme yeteneği olan tasarımı çok iyi olan bir cihaz..

kendine özel uyku moduna alan kılıfları var cihazın arkası deri gibi ... tek özel durum şu sürekli cihaz değiştiriyorsanız ve cihaz yurt dışı ise almayın çünkü anlamayanlar nedeni ile piyasası çok düşük yüksek fiyattan alıp yok pahasına satarsınız...

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İkisi de güzel telefon ama o fiyata çok daha iyilerini bulabilirsiniz.

halilyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Şimdi BB de işletim sisteminden korkuyorum ı phone gibi yeni model çıktıkça arkasındakiler kasmaya başlamasın.Nokia Bana Bunun 4 yıl garantisini veriyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mesela ?

Bir telefon alıcam uzun yıllar kullanıcam kullanırkende kasma falan olsun istemiyorum şimdi hangisini almalıyım

s4 çok pahalı

Uzun Süre Kasmadan Kullanabilirmiyim

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Bak dostum işletim sistemine göre değişiyor .
Blackberry 10 işletim sistemini kullanan sadece bir kaç telefon var ve bu da onu stabil yapıyor.
Windows Phone işletim sistemini kullanan telefonlar da aynı
iOs için de öyle
Fakat Android binlerce model var bu da işletim sistemini stabil kılmıyor.Karar verecek olsam Z10 derdim çünkü işletim sistemi stabil ve sosyallik için üretilmiş bir telefon

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İkisini de alma dostum sonradan pişman olmanı istemem şahsen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 920 aldım uygulamaları çok uyduruk ve sınırlı bin pişman oldum. Arkadaşım z10 aldı keza onda da çok sınırlı bir uygulma marketi var. Ben iphone a tekrar geri döndüm iPhone 5 alıp. Ancak daha uygun fiyata güzel bir şey istiyorsan Nexus 4 derim veya S4 Mini HTC One mini düşünebilirsin...

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uygulama yönünden en kapsamlı işletim sistemi şuan ios ve android yanı geri kalan işletim sisteminde çok fazla uygulama eksiği var en yakınından örnek vereyim herkes instagram a fotoğraf yüklerken siz daha hala kendi işletim sisteminize çıkacak mı diye bakacaksiniz dışarda insanlar subway surf oynarken siz daha o oyun bizede gelecek mi diye bekleyeceksiniz

Windows mobile da şuan da çok fazla uygulama eksiği var ayarları hala tam oturtulmamis vs vs

Blackberry ise önünde çok büyük 3 işletim sisteminin karşısında ne kadar dayanabilir ki ülkemizde bi sıralar şirketler sırf bb yi tercih ettiği için satış patlaması yaşadı ve şuan ise sonlarını yaşıyor bence batmanin eşiğinde olan bi şirket olarak görüyorum

Hatta alacak arkadaşa bi tavsiye teknosa gibi mağazalar da lumia 520 ve 720 ler açık durumda gitsin bi işletim sistemine baksın derim

hck44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikiside beş para etmez...samsung yada htc düşün bence...

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
anladığım şu 3 kelime ile anlatmak istersem '' ön yargı - ön yargı - ön yargı''...

beni bilen bilir kullanmadan etmeden yorum yapmam çünkü işin içindeyim :) bb z10 tek sıkıntı şarjı xperia z gibidir..

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
On yargılk hiç birşey yok aklından bi gecir tüm telefonları objektif olarak bak bakalım kaç kişi z10 dan veya 920 den memnun ben söyleyeyim telefonu ilk kez alan birisi ilk bir kaç ay mutludur sonrasında ? Ne bi adam gibi oyun çıkar sonrasında nede bi uygulama ?

Ya sence ?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
On yargılk hiç birşey yok aklından bi gecir tüm telefonları objektif olarak bak bakalım kaç kişi z10 dan veya 920 den memnun ben söyleyeyim telefonu ilk kez alan birisi ilk bir kaç ay mutludur sonrasında ? Ne bi adam gibi oyun çıkar sonrasında nede bi uygulama ?

Ya sence ?

bb z 10u kaç ay, kaç gün kaç saat kullandınız? lumia 920 yi de savunmuyorum ama aynı soru onun içinde geçerli ...

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanlari biliyorum bende kullandım yeterince yorumlara bakılırsa siz zaten seçiminizi yapmışsınız bb z10 alacak gibi konuşuyorsunuz ne diyeyim o kadar para verdikten sonra pişman olmazsın umarım

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Kullanlari biliyorum bende kullandım yeterince yorumlara bakılırsa siz zaten seçiminizi yapmışsınız bb z10 alacak gibi konuşuyorsunuz ne diyeyim o kadar para verdikten sonra pişman olmazsın umarım

diyecek birşey yok tekrar okuyun da alacak arkadaşa faydanız olsun... yeterince kullanmış olsanız bu şekilde yorum yapmazsınız ... yapıyorsanız tek düşüneceğim birşey anlamadığınız olurdu (bb z10 için)

lumia için kullandım diyorsanız haklı olabilirsiniz ama hiç bir bebek sürünmeden yürümeye başlamaz bunu unutmayalım Iphone ilk çıktığında appstore içerisinde binlerce uygulama yoktu android 3 yıllık bir deneyimin sonucunda bu duruma geldi ne kadar süründüğünü bilen bilir onu da geçtim wp nin arkasında microsoft gibi nokia gibi devler var daha 1. yılında bu kadar yankı uyandırdı ve kullanılıyor 3 yıl sonra sadece ben dahil çoğu kişide pişmanlık duygusunu tattıracaktır.

Ama telefon şu an alınacak iki seçenek verilmiş bende bb z10u seçerim dedim.. arkadaş farklı öneri almak isterse ortalık zibil gibi telefon kaynıyor elbet iyi bir cihaz buluruz :)

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wp o emekleme safhasini geçtinde saten cogu devi yikar gecer nasil suan pc lerin %90i windows ise 3-5 yıla hepsi wp olur ama şu sıra alınacak bir telefon değil kanımca hala soğuk bakıyorum verilen para ya göre alabildiğin çoğu şey yok hala :)
Ben yine de o telefon yerine güzel bi telefon alınabilir diye düşünüyorum gerisi alacak kişinin görüşüne bağlı :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Wp o emekleme safhasini geçtinde saten cogu devi yikar gecer nasil suan pc lerin %90i windows ise 3-5 yıla hepsi wp olur ama şu sıra alınacak bir telefon değil kanımca hala soğuk bakıyorum verilen para ya göre alabildiğin çoğu şey yok hala :)
Ben yine de o telefon yerine güzel bi telefon alınabilir diye düşünüyorum gerisi alacak kişinin görüşüne bağlı :)

zaten ters hiç bir yorumum yok :) aklını karıştırırsam gider daha kötü birşey alır :P

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Lumia 920 rezalet bir telefon o ne öyle takoz gibi tasarımı var hiç buluşma ona alacaksan 820 al.

Ama o fiyat aralığında android bir cihaz almanı öneririm

halilyildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tel Bir defa Alıcam Ve 3-4 sene gitsin istiyorum telde kullanıcağım şeyler facebook twitter wahtsaap popüler birkaç uygulama

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iphone 4S bütce uygunsa Iphone 5 alinabilir...
HtcOne da alinabilir ama sense arayuzlu android yuklu telefon :)

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Senin şartların açısından 920 uygundur çünkü bu telefonlar 2017 ye kadar güncelleme alacak ve kısacası 4 sene seni götürecektir.

Ama bahsettiğim gibi bence 820 al. 920 bir takoz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Blackberry Z10 tüm Android programlarını çalıştırıyor artı, artısı Blackberry olması.