whiplash114
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Eski bir sıkı Blackberry kullanıcısı ve hali hazırda LG G5 kullanıcısıyım ve açıkçası Keyone beni çok etkiledi. Fakat bazı demo tanıtımlarını izlediğim Nokia 8'de epey hislendirdi.
Gsmarena'da ufak bi compare yaptım tabii görmeden alıp kullanma yüzdem %90'larda. ☺
Blackberry Android tabanlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor app ve güncelleme konusunda. O yüzden eski kafalılık yapmayacaklardır.
Telefonda oyun sevdalısı değilimdir. Notlar alıp, şirket içi ve dışı mail sıklıkla kullanırım. Tabii bir de instagram sempatiside var güzel ve iyi fotoğraf çekip-editlemeyi ah bir de whatsapp.
Sorum şu; tabii henüz erken bu sorunum cevabını vermek için eminim.
1. Yazdıklarıma göre Blackberry Keyone satın alınır mı?
2. Aldık diyelim acaba en önemli hangi noktada beni üzer?
3. Nokia amiral gemilerinde belli bir yenilik yapıp piyasaya sert geri dönüş yapmaya gayret ediyor. Peki Android tabanlı telefonlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu son sorum tamamen deneyimlere ve/ve ya bilgiye dayalı cevap almak en iyisi olur.
Başka bir telefon tavsiye etmeden.
BB Keyone VS Nokia 8 ?
Fight!
Gsmarena'da ufak bi compare yaptım tabii görmeden alıp kullanma yüzdem %90'larda. ☺
Blackberry Android tabanlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor app ve güncelleme konusunda. O yüzden eski kafalılık yapmayacaklardır.
Telefonda oyun sevdalısı değilimdir. Notlar alıp, şirket içi ve dışı mail sıklıkla kullanırım. Tabii bir de instagram sempatiside var güzel ve iyi fotoğraf çekip-editlemeyi ah bir de whatsapp.
Sorum şu; tabii henüz erken bu sorunum cevabını vermek için eminim.
1. Yazdıklarıma göre Blackberry Keyone satın alınır mı?
2. Aldık diyelim acaba en önemli hangi noktada beni üzer?
3. Nokia amiral gemilerinde belli bir yenilik yapıp piyasaya sert geri dönüş yapmaya gayret ediyor. Peki Android tabanlı telefonlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu son sorum tamamen deneyimlere ve/ve ya bilgiye dayalı cevap almak en iyisi olur.
Başka bir telefon tavsiye etmeden.
BB Keyone VS Nokia 8 ?
Fight!