BB Keyone ve/veya Nokia 8

whiplash114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eski bir sıkı Blackberry kullanıcısı ve hali hazırda LG G5 kullanıcısıyım ve açıkçası Keyone beni çok etkiledi. Fakat bazı demo tanıtımlarını izlediğim Nokia 8'de epey hislendirdi.

Gsmarena'da ufak bi compare yaptım tabii görmeden alıp kullanma yüzdem %90'larda. ☺

Blackberry Android tabanlarda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor app ve güncelleme konusunda. O yüzden eski kafalılık yapmayacaklardır.

Telefonda oyun sevdalısı değilimdir. Notlar alıp, şirket içi ve dışı mail sıklıkla kullanırım. Tabii bir de instagram sempatiside var güzel ve iyi fotoğraf çekip-editlemeyi ah bir de whatsapp.

Sorum şu; tabii henüz erken bu sorunum cevabını vermek için eminim.

1. Yazdıklarıma göre Blackberry Keyone satın alınır mı?
2. Aldık diyelim acaba en önemli hangi noktada beni üzer?
3. Nokia amiral gemilerinde belli bir yenilik yapıp piyasaya sert geri dönüş yapmaya gayret ediyor. Peki Android tabanlı telefonlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Bu son sorum tamamen deneyimlere ve/ve ya bilgiye dayalı cevap almak en iyisi olur.

Başka bir telefon tavsiye etmeden.

BB Keyone VS Nokia 8 ?
Fight!

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Nokia 8 - Full phone specifications Nokia 8, BlackBerry Keyone - Full phone specifications bb Keyone, öncelikle iki telefon birbirine rakip değil özellikleri böyle ise nokia 8 2800 üstü olur fiyatı çok rahatlıkla ve haliyle tam bir amiral gemisi, bb ise bataryası haricinde tercih etmem ben olsam klavye sizin çok hoşunuza gidiyorsa orası ayrı mesele tabi donanım olarakta sorun olmaz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben olsam Nokıa alırdım daha kullanmadım ama Nokıa tecrübelidir.:)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Black berry hala saçma tuş sevdasıyla devam ediyor. İnsanlar film video izlerken oyun oynarken büyük ekrana ihtiyac duyuyorlar. Ama black berry baya beride kaldı bu saçma kararlarıyla. Ve bu cihaz hiç bir konuda nokia 8 ile yarışabileceğini sanmıyorum.

whiplash114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aynen genel bakis olarak dusuncelerinize katiliyorum. ama iste blackberry sevdalisi, klavye sempatisi olan bi kac garip adamdan bir tanesiyim :) zaten iphone 6s'ten LG G5'e gectikten sonra telefonda asirilik aramamaya basladim. epey keyif aldim. ama 4gb ram'den 3gb ram'e dusmek nasil bir duygu olacak onu bilemedim eger bb keyone almaya kalkarsam.

aslinda kararsizlik yok ancak her iki telefon cikinca hands-on yapmam gerekiyor.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Çok merak ediyorum acaba BB fiyatını ne kadardan veriyor.

whiplash114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
The BlackBerry KeyOne release date is set globally for April 2017 and the KeyOne price is £499 ($549, around AU$810).

techradar'in haberine gore. turkiyede'de 3000lerde olacak anlasilan.
paralel ithalatcidan 2200-2500 arasi cozulur gibime geliyor.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
499 sterlin uygun fiyatlı gelecek gibi.:)

whiplash114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
:) zaten hazir euro sterlin cokta fark yok demi ? :) alistik nede olsa YA! :)

whiplash114

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sunuda sorayim. ben telefonda genellikle turkce ve rusca klavye kullaniyorum. acaba fiziksel klavyede bb'nin kendi yaziliminda oldugu gibi fonetik yazma var midir acaba ?