ashabulyemin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Sdn de yeni bir adet hasıl oldu birkaç gündür.Yeni açılan birkaç üyelik konulara bir iki kelimelik cevaplarla üşenmeden cevap veriyor ve gündem ana sayfanın ciddiyeti kayboluyor güncelliği yok oluyor.Desemki 100 konu olayı o kalkmış galiba şimdi aşağıdaki cevaba bakınız
erkan2934
Üyelik tarihi Jan 2010 Mesajlar 61
Alıntı
,bir değil iki değil birsürü alakasız cevaplar bir de yücelsolak ikisi gündemi perişan ediyor
Benim merakım bunu özel bir nedenlemi yapmaktadırlar.
Birileri tarafından yönlendirilmektedirler.
Sdn yüklü miktarda katılımcıya hitap ettiğinden gündemi en az bir gazete kadar etkilidir bu etkinin yok edilmesi amaçlanabilir.
Yetkili bir arkadaştan''araştıryoruz ''yerine gerçekten tatmin edici bir cevap bekliyorum.
Bu arkadaşlar isterse cevap versin o zaman verdikleri cevabın hit olacağı kanısındayım
erkan2934
ölüm ölür
,bir değil iki değil birsürü alakasız cevaplar bir de yücelsolak ikisi gündemi perişan ediyor
Benim merakım bunu özel bir nedenlemi yapmaktadırlar.
Birileri tarafından yönlendirilmektedirler.
Sdn yüklü miktarda katılımcıya hitap ettiğinden gündemi en az bir gazete kadar etkilidir bu etkinin yok edilmesi amaçlanabilir.
Yetkili bir arkadaştan''araştıryoruz ''yerine gerçekten tatmin edici bir cevap bekliyorum.
Bu arkadaşlar isterse cevap versin o zaman verdikleri cevabın hit olacağı kanısındayım