Bayram Paralarını Topladık Telefon Önerisi

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Üretim hatası demiştim yukarıda okuduysanız.
yani her lg g2'de bu sorun oluyor er yada geç.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yani her lg g2'de bu sorun oluyor er yada geç.
amaan neyse ya giderim lg g2'ye bakarım hoşuma giderse alırım.Telefoncuyla'da baştan pazarlık ederim sararısa da değiştirim olur biter :) Yardımların için çok sağol aklıma bir şey takılırsa sorarım yine :D

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Lg G2 al tabikide paranı diğer telefonlarla hiç etme.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G2 ya da Lenovo P70 al.

Mt6752, S615'i katlar. Çünkü S615 28 nm ile Cortex A57+Cortex A53 kombinasyonunu kullanıyor. Bu iyiye işaret değil zaten 1,5 Ghz Cortex A57 1,0 Ghz Cortex A53 olmasından da belli downclock edildiği. Güzelim işlemciyi 28 nm harcadı. S615 sorunlu bir işlemci. Antutu değerlerinden de belli zaten.

Bir bakin derim Mt6732'li Xperia e4G'nin S615 ile yaklaşık puanlar almış olmasına. Ki Mt6732 giriş seviyesi için üretilen 64 bit işlemci.

Discovery eliteyi de unut.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 32 Gb bulunuyor mu ? 850 tl ye ama LG garantili vay be o zaman o fiyata baska tel dusunulemez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bütçeniz dahilinde olan ve bu bütçedeki muadillerinden üstün olan Xperia Z1'i mutlaka incelemelisiniz.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bunu daha once tartistik . Ram i sayma ayni bos miktar kaliyor , buyuk ekran ve kalem bir + ama bazilarina gore buyuk ekran deil , samsung TR daha guncelleme vermedi LG l70 e bile geldi ya da zenfone lara ayrica kasinti bir arayuzu var , kameralar arasnnda cok fark yok.
g2 ile mi note3 arasında fark yok ahahah bırak ALLAH AŞKINA saçmalama gir youtube a g2 ve note 3 kamera karşılaştırmalarına bak ram tamam haklısın boş miktarlar benzer bur daki arkadaş telefon listesine 5.5 inç telefon eklemiş zaten 5.7 inç note 3 de 5.5 inç olan iphone 6 plustan bile küçük duruyor bu adam ekran büyüklüğü sorunu yaşamaz yani zaten bende güncelleme için n9005 modelini al dedim avrupaya alıyor güncellemeyi ve s800 daha iyi işlemci....

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
g2 ile mi note3 arasında fark yok ahahah bırak ALLAH AŞKINA saçmalama gir youtube a g2 ve note 3 kamera karşılaştırmalarına bak ram tamam haklısın boş miktarlar benzer bur daki arkadaş telefon listesine 5.5 inç telefon eklemiş zaten 5.7 inç note 3 de 5.5 inç olan iphone 6 plustan bile küçük duruyor bu adam ekran büyüklüğü sorunu yaşamaz yani zaten bende güncelleme için n9005 modelini al dedim avrupaya alıyor güncellemeyi ve s800 daha iyi işlemci....
bence note 3 lg g2'den daha iyi bir cihaz , samsung note 3 ile çağ atladı nerdeyse.Ama hem fiyatı hemde 5.7 olması nedeniyle alamayacağım.(Daha önceden replika mtk6572 note3 kullanmıştım :) )

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S800 lu dusunulebilir ama bizdeki dusunulemez.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Buldum obur bayram da para topla lg G3 al
şuan 2. eli 1.000-1.100 civarında eğer fiyatı 950'ye falan düşerse 32gb'lık modeli alabilirim.Şuan 500tl var öbür bayramda en kötü 700tl olur birazda annem ekler olabilir.Ama 2k ekranı ile çok ısınıyor diye duymuştum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
şuan 2. eli 1.000-1.100 civarında eğer fiyatı 950'ye falan düşerse 32gb'lık modeli alabilirim.Şuan 500tl var öbür bayramda en kötü 700tl olur birazda annem ekler olabilir.Ama 2k ekranı ile çok ısınıyor diye duymuştum.
Kuzenimin var arayuz biraz kasiyo ve sarj az gidiyor , oyle aman aman isindigini hisseedim kullanirken . Tabi android 5.0 hatali G3 android M ve G4 arayuzu alinca bomba gibi olacaktir.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kuzenimin var arayuz biraz kasiyo ve sarj az gidiyor , oyle aman aman isindigini hisseedim kullanirken . Tabi android 5.0 hatali G3 android M ve G4 arayuzu alinca bomba gibi olacaktir.
of lg g2 eskidi elite çöp lg g3 ısınıyor , valla sıkıldım artık 1000tl max bütçe olunca zor oluyor işte.Gidipte 2.000'e cihaz alamıyoruz ki.Deliricem yani :blink:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
of lg g2 eskidi elite çöp lg g3 ısınıyor , valla sıkıldım artık 1000tl max bütçe olunca zor oluyor işte.Gidipte 2.000'e cihaz alamıyoruz ki.Deliricem yani :blink:
Bence G2 veya G3 al , G3 u biraz fazla abartanlar var evet kasma var sarji G2 den az gidiyor ama isinma yasamadim ben tabi abartili olarak. 5.0 sorunlu oldugu icin boyle .

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bence G2 veya G3 al , G3 u biraz fazla abartanlar var evet kasma var sarji G2 den az gidiyor ama isinma yasamadim ben tabi abartili olarak. 5.0 sorunlu oldugu icin boyle .
cihaz hangi sürümle geldi ? İlk geldiği sürümde bu sorunlar var mıydı peki ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
cihaz hangi sürümle geldi ? İlk geldiği sürümde bu sorunlar var mıydı peki ?
4.4.2 ile geliyor 5.0 kadar olmasada var ama 5.0 da batirdilar. 4.4.2 dede yeniden baslatma problemi vardi diye hatirliyom forumda cogu kisi yakiniyodu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben kısaca G2 ile G3 karsilastiriyim ilk G3 artilari
-Kamera biraz daha gelismis on ve arka , lazer odaklama ile 2 3 kat daha hizli odakliyor ve tek yerine 2 flash var boylece yuzune nur inmiyor dogru renkler .
-Hoparlor daha guclu 1 watt.
-Arka tasarim bana gore mukkemmel.
-0.3" daha buyuk ekran (QHD yi bir arti olarak gostermiyorum) ama daha net belli oluyor yan yana koyunca tabi.
-Daha guncel telefon.
-S801 i bir arti olarak gosteremem sahsen sadece overclock edilmis :(
-Sd card destegi var
-32 gb ta 3 Gb ram var
G2 + lari
-Emin deilim bu bilgilendirmede hatirlamiyom zaten ama G2 nin biraz daha parlak ekrani var sanki.
-Batarya daha iyi gidiyor.
-Performans daha yuksek (M ile kapatilacaktir)
-Isinma biraz daha az
-Bana gore bu bir + arka led yaniyor bence cok guzel bir sey 😄

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben kısaca G2 ile G3 karsilastiriyim ilk G3 artilari
-Kamera biraz daha gelismis on ve arka , lazer odaklama ile 2 3 kat daha hizli odakliyor ve tek yerine 2 flash var boylece yuzune nur inmiyor dogru renkler .
-Hoparlor daha guclu 1 watt.
-Arka tasarim bana gore mukkemmel.
-0.3" daha buyuk ekran (QHD yi bir arti olarak gostermiyorum) ama daha net belli oluyor yan yana koyunca tabi.
-Daha guncel telefon.
-S801 i bir arti olarak gosteremem sahsen sadece overclock edilmis :(
-Sd card destegi var
-32 gb ta 3 Gb ram var
G2 + lari
-Emin deilim bu bilgilendirmede hatirlamiyom zaten ama G2 nin biraz daha parlak ekrani var sanki.
-Batarya daha iyi gidiyor.
-Performans daha yuksek (M ile kapatilacaktir)
-Isinma biraz daha az
-Bana gore bu bir + arka led yaniyor bence cok guzel bir sey 
genel olarak lg g3'ün eksileriyle beraber lg g2'den daha iyi diyebilir misin ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
genel olarak lg g3'ün eksileriyle beraber lg g2'den daha iyi diyebilir misin ?
Evet kesinlikle diyebilirim . Suan diyemem ama android M ile birlikte diyebilirim alirsaniz bekleyeceksiniz M yi cunku hem qhd ekran hem android 5.0 cihazi batiriyor.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Evet kesinlikle diyebilirim . Suan diyemem ama android M ile birlikte diyebilirim alirsaniz bekleyeceksiniz M yi cunku hem qhd ekran hem android 5.0 cihazi batiriyor.
zaten kurbana kadar biraz zor alırım :) kurban gelsin o zaman rahatım alırım lg g3'ü

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Iyi de vergi konacaktı beklemenizi fazla tavsiye etmem bir gün uyanıp bakmışsınız 1249 TL sıfırı satılan G3 32 GB 200-300 TL daha fark etmiş halde.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Iyi de vergi konacaktı beklemenizi fazla tavsiye etmem bir gün uyanıp bakmışsınız 1249 TL sıfırı satılan G3 32 GB 200-300 TL daha fark etmiş halde.
çok doğru dediniz ama elimde 500 tl var üstüne 500 daha koyamam , o yüzden bayramı bekleyeceğim, yurt dışı falan yapabilirsem belki olur.(Konu Dışı:Salak saçma vergilerden bıktık arkadaş ya fırsatları olsa donumuzu bile alır bunlar , vergi vergi vergi !İyi güzelde sen hala okullara yardım etmiyorsun kalkıp utanmadan vergi istiyorsun gerçekten sinir bozucu ! )

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
G2 düşünyordum , z1 aklıma girdi , ikisinden birini alacağım ama ? Ekran kalitesi olarak lg g2 z1'e göre daha iyi ama fotoğraf kalitesi z1'in ki daha iyi gibi emin olamadım g2 daha iyi gibi amma ?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Z1 de o ekran varken yakınindan bile gecilmez. G2 ışık iyi olunca güzel çeker :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
G2 al z1 nedir. G2 çok daha iyi ben casper VIA v9 bi bak arastir. Derim çünkü g2 daha performansla

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Malum Android Marshmallow çıktı.Acaba LG G2 Android M alır mı ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Malum Android Marshmallow çıktı.Acaba LG G2 Android M alır mı ?
M ile bitirirlerse cok iyi olur cunku android 5 in tamamen stabillestirilmis hali bataryada artis var en onemlisi bu , ben jelly bean deki batarya omrunu istiyorum sadece. Tabi android M cikinca referans android arayuzunu rom olarak kurabiliyoruz fakat LG nin arayuzu olmadigi surece anlamsz. Android 8 ciksa bile sade arayuz taraftari deilim. Tabi 5.1.1 de yeterince stabil bir surum 5.0.2 de birakmadilar ya helal olsun zaten 5.0.2 de birakcaklarina 4.4.4 guncellemesi verip son vermeleri daha mantikliydi. Ayrica android 5.2 mi olacak 6 mı tum teknoloji sitelerinde 6 deniliyo ama mantıksız ya bide saat meselesi var. Google da onaylams ama google a da inanmıyom. 😄

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
M ile bitirirlerse cok iyi olur cunku android 5 in tamamen stabillestirilmis hali bataryada artis var en onemlisi bu , ben jelly bean deki batarya omrunu istiyorum sadece. Tabi android M cikinca referans android arayuzunu rom olarak kurabiliyoruz fakat LG nin arayuzu olmadigi surece anlamsz. Android 8 ciksa bile sade arayuz taraftari deilim. Tabi 5.1.1 de yeterince stabil bir surum 5.0.2 de birakmadilar ya helal olsun zaten 5.0.2 de birakcaklarina 4.4.4 guncellemesi verip son vermeleri daha mantikliydi. Ayrica android 5.2 mi olacak 6 mı tum teknoloji sitelerinde 6 deniliyo ama mantıksız ya bide saat meselesi var. Google da onaylams ama google a da inanmıyom. 
zenfone 2 düşünüyorum.Ama fiyat olarak 850-900 max 950-1000 olsun 32gb bulabilirsem çok çok iyi olur.Eğer 900'e bulabilirsem hemen alırım.Özellikleri falan çok iyi.Tasarım olarakta ben genel görüşün aksine beğendim.Sadece çerçeve biraz kalın.Telefonda kalın ama n'olcak arkadaş telefon çok şık duruyor zaten.Şuna bakarmısın :)

asus-zenfone-2-3-1000x668.jpg

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
zenfone 2 düşünüyorum.Ama fiyat olarak 850-900 max 950-1000 olsun 32gb bulabilirsem çok çok iyi olur.Eğer 900'e bulabilirsem hemen alırım.Özellikleri falan çok iyi.Tasarım olarakta ben genel görüşün aksine beğendim.Sadece çerçeve biraz kalın.Telefonda kalın ama n'olcak arkadaş telefon çok şık duruyor zaten.Şuna bakarmısın :)

asus-zenfone-2-3-1000x668.jpg
Telefon bana görede arka tarafı şık oldukça telefonun kalın olmasıda bana göre hiçbir zaman - değildir fakat ön çerçeveler aşırı kalın ve bu tasarımı batırmaya yetiyor !! htc'dede sürekli eleştirdik ama bu tayvanlılar heralde çerçeveyi kalın tutmayı seviyolar... Zenfone 2 alacaksanız 32 GB alın çünkü işlemcide farklı güncelleme ayrımcılığı olabilir.
Edit: Lenovonun telefonlarınada bakabilirsiniz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefon bana görede arka tarafı şık oldukça telefonun kalın olmasıda bana göre hiçbir zaman - değildir fakat ön çerçeveler aşırı kalın ve bu tasarımı batırmaya yetiyor !! htc'dede sürekli eleştirdik ama bu tayvanlılar heralde çerçeveyi kalın tutmayı seviyolar... Zenfone 2 alacaksanız 32 GB alın çünkü işlemcide farklı güncelleme ayrımcılığı olabilir.
Edit: Lenovonun telefonlarınada bakabilirsiniz.
amaan kenarlarıda kalın olsun ne olacak :) Ölmeyeceğiz ya, mis gibi telefon işte , yok öyle yok böyle bir sürü kötüleyenler var ama her telefonda sorunlar oluyor.Hiç birşey dört dörtlük değil.Ben zenfone 2 alacam arkadaş :) Tabi mali olarak uygun bulursam şöyle 950tl gibi süper olur.