Bayan Sürücüler.. ;)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-ash2/42003/958/129634870413282_31102.mp4[/SDNTV3]

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
trafikte en korktuğum şey önümde bir bayan sürücünün ilerlemesi ne yapacakları hiç belli olmuyor sinyal nedir bilmiyorlar.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
trafikte en korktuğum şey önümde bir bayan sürücünün ilerlemesi ne yapacakları hiç belli olmuyor sinyal nedir bilmiyorlar.

Öyle doğrusu ani kararlar verebiliyorlar tabi öyle olunca kaza kaçınılmaz oluyor ne yazıkki , ama haksızlık etmeyelim şimdi çok iyi kullanan bayan şoförler de yok değil.. :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aslında çoğunda kendilerine has yeteneklerini sergilemişler, bilmem istesek biz başarabilir miyiz :D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Güzel araç kullanan bayanlar da var ama büyük çoğunluğu dikkatsiz maalesef.

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lütfen bayanlara hakaret etmeyelim. onlarında bir yetenek ne de olsa:Dvideodakilerin çoğunu çoğu insan yapamaz:D:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
aktif motorsiklet kullanıcısıyım ve hemen hemen hergün karayolunda günde 50 km yol gidiyorum işin tuhaf tarafı kocaman tırlar yanımdan geçerken ya da ben onları sollarken gram korkmazken yanımda bir bayan sürücü görüdümmü elim ayağıma dolanıyor :D

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aktif motorsiklet kullanıcısıyım ve hemen hemen hergün karayolunda günde 50 km yol gidiyorum işin tuhaf tarafı kocaman tırlar yanımdan geçerken ya da ben onları sollarken gram korkmazken yanımda bir bayan sürücü görüdümmü elim ayağıma dolanıyor :D
fazla heyecan iyi değildir:devil2:hele trafikte hiç iyi değildir. Gazetede bir bayan yanında geçti diye kaza geçirdi yazmasınlar:P bayanlarda bizim gibi insan yaaa:D:D:P

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
3 kazanın 3 ünüde bayanla yaptım bi keresinde park halinde ki arabaya vurdu bi abla ama tepki şu park şeridindeyim park parasınıda vermiş gidiyorum. Bi gürültü abla çarpmış arabaya tepki aynen şu "burayada araba bırakılmaz ki yahu" hiç tartışmaya girmedim bu laftan sonra :)

avira

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3 kazanın 3 ünüde bayanla yaptım bi keresinde park halinde ki arabaya vurdu bi abla ama tepki şu park şeridindeyim park parasınıda vermiş gidiyorum. Bi gürültü abla çarpmış arabaya tepki aynen şu "burayada araba bırakılmaz ki yahu" hiç tartışmaya girmedim bu laftan sonra :)
zuhahaha sende de ne şansızlık varmış ama en iyisini yapmışın.

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir keresinde önümde giden bir araba aniden hızlandı ve orta kaldırımdan diğer şerite uçtu ben ilk önce sarhoş ayyaş falan sanmıştım meğer sürücü arabadan inince onlardan daha beterini gördüm kadınmışşş

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bu sürücüleri tebrik etmek lazım :mrgreen:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Videoyu şimdi izledim, ibretlik gerçekten.:D İmkansızı başarıyorlar yahu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla kötü mötü diyorsunuz da arabaları da bayağı güzel oluyor çoğunun kaç tane gördüm sokaklarda murat 131 le gezen şahinlerle gezen çok erkek var ama kızlar bmw mercedes jip daha neler neler gördüm.

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bir kadının arkasına takılmayacaksın hızlıca yanından uzaklaşacaksın. Yolda aracı garip kullanan birisi varsa kesinlikle ya kadındır ya da yaşlı bir hacı amcadır. :D