BAy Başkan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ABD'de bir çocuk dergisinde "Başkan Bush'a bir mesaj yazmak isteseydiniz, nasıl birşey yazardınız?" şeklinde bir anket düzenlenmiş..
işte miniklerin anket cevaplarından seçmeler:

1- Sevgili Bay Başkan:
Başkan olunca ne kadar para kazanılıyor?Lütfen yazar mısınız, çünkü fazla değilse ben o zaman dişçi olucam .Timothy U., 7 yaşında. Jamestown, NY
2- Sevgili Bay Başkan:
Kongrede çok arkadaşınız var mı? Annem tek arkadaşınızın başkan yardımcısı olduğunu söyledi, çok üzüldüm.Richard D., 8 yaşında, Greenwich, CT.
3- Sevgili Bay Başkan:
Birgün bir kadın başkanımızın olmasını çok isterim, ama umarim o benim kızkardeşim olmaz.O herkesi çıldırtır. Hem demokratlara hem cumhuriyetçilere kafayı yedirtir.Bir vatandaş, Lawrence K., 8 yaşında, Atlanta, GA
4- Sevgili Bay Başkan:
En sevdiğiniz kitap hangisi? Annem İncil olduğunu söyledi çünkü sizin Tanrı'ya bol bol dua etmeniz gerekiyormuş..Kimberly W., 8 ya$inda, Meriden, CT.
5- Sevgili Bay Başkan:
Seattle'in hava durumunu düzeltebilir misiniz?Çok yağmur yağıyor.Annem "Hava durumunu Tanrı'dan başkası düzeltemez" dedi ama ben yine de size yazmak istedim. Lütfen.Seattle'da daha fazla güneş istiyoruz.Elizabeth P., 8 yaşında, Seattle, WA.
6- Sevgili Bay Başkan:
Kongredekiler bütün gün ne yapıyor? Babam dedi ki siz bütün gün kafa kafaya verip millete nereden ne sorun çıkaracağınızı konuşuyormuşsunuz.Ralph N., Palm Beach, FL.
7- Sevgili Bay Başkan:

Pazarları kiliseye gidiyor musunuz? Annem sizi televizyonda her gördüğünde "Başımızda bu adamla Tanrı yardımcımız olsun" diyor da.Melissa, 9 yaşında, La Fayette, IN
8- Sevgili Bay Başkan:
Umarım bir sonraki seçimleri de siz kazanırsınız. Çünkü çok güzel konuşuyorsunuz,kimse birşey anlamıyor ama olsun.Tracey O., 10 yaşında, Green Valley, AZ
9- Sevgili Bay Başkan:
Sevgilim Betsy'le evlendiğimiz zaman düğünümüzü Beyaz Saray'da yapmak istiyoruz. 20 yıla kadar evleneceğiz. Haberiniz olsun istedik.Peter N., 7 yaşında, Bismarck, ND
10- Sevgili Bay Başkan:
Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz? Büyükbabam gecen ay öldü, ayakkabılarından bir çifti size göndermek istiyoruz. Kahverengi mi seversiniz siyah mı? Göndermeden önce parlatacağımıza da söz veriyoruz.Joey P., 8 yaşında, Erie, PA
11- Sevgili Bay Başkan:
Kızarkadaşım Alyssa cumhuriyetçi ama ben demokratım. Bir demokratla bir cumhuriyetçi evlenebilirler mi? Ben 12 yaşındayım kızarkadaşım da 11. 18'imize gelmedenbize cevap verirseniz çok seviniriz.Ryan C., 12 yaşında, Philadelphia, PA
12- Sevgili Bay Başkan:
2 yıldır annem bana zorla piyano dersi aldırıyor. Başkan Nixon da piyano çalıyormuş annem hep öyle diyor. Siz de o çalıyor diye piyano çalıyor musunuz? Lütfen anneme birşey yazın beni rahat bıraksın. Artık bıktım.Sizin sözünüzü dinler çünkü sizi çok seviyor.Teşekkür ederim.Melissa E., 10 yaşında, Shaker Heights, OH
13- Sevgili Bay Başkan:
Birgün bir kadın başkanımız olursa Beyaz Saray'a daha onun elbiseleri için daha çok dolap almanız gerekecek.. Bizim evde annemin elbiseleri 3 tane dolaba zor sığıyor. Ablamın da 2 tane dolabı var. Ama babamla ben 1 tek dolabı paylaşmak zorundayız. Umarım böyle şeylere siz de hazırsınızdır.Michael P., 8 yaşında, San Diego,Ca

Kaynak : The Pandora BoX

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sonuncusu var ya nefesimi kesecekti az daha.