ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 92
Ben her play'e bastığımda tekrardan indirip kurmaya başlıyor anlamadım gitti.Dünden beri en azından 4 kere bu durum oldu.
İyi ben ballıyım
Ben her play'e bastığımda tekrardan indirip kurmaya başlıyor anlamadım gitti.Dünden beri en azından 4 kere bu durum oldu.
Başka oyunmu arasak düzgün yüklemesi olanBen her play'e bastığımda tekrardan indirip kurmaya başlıyor anlamadım gitti.Dünden beri en azından 4 kere bu durum oldu.
Sırf sdn hatrına yoksa şimdiye çoktan shift+delete olurdu.Başka oyunmu arasak düzgün yüklemesi olan
Sniper ile kafaya doğru vur daha çok hp götürür tek seferde. Bir de yakından vurunca daha çok hp götürür.Bi profil daha oluşturdum aynı profil içinde,bu sefer sniper çektim be
Lakin buda adam vurmuyor nasıl işse anlamadım :/
Sniper ile kafaya doğru vur daha çok hp götürür tek seferde. Bir de yakından vurunca daha çok hp götürür.
Sohbeti kullanacak pek bi fırsat olmuyo zaten, ama oyun çok düzensiz.Çoluk çocuk çok fazla değilse denenebilir diyeceğim de şu tatil döneminde çok mantıksız olur.
Ya galiba CS'de ki gibi tek seferde ölmüyor adam bi kaç kere saydırmak lazım Çaktım olayı,beni sardı baya oynuyorum.
Aynen samilcan a katılıyorum.Yeni hesap açtım yine off Eee ne zaman toplanıyoruz
alışma süreci diyelim
Bu arada oyun dün giriyordu ne oldu bilmiyorum bu gun oyuna giriyorum server seçiyorum kapışacağım mapa girerken yükleniyo ama map açılmadan kapanıyor ne bir hata veriyor ne başka bir şey sadece kapanıyor sebebini bilen bulan vr mı ?
her şey güzel oyuna girecek hatta
the game found was joined successfully
bu yazı filanda ekranda görünüyo ama ondan sonra direk kapanıyo hiç bi sorun çıkarmadan POFFF
Eskiden 20 level sondu 18 de bırakmıştım bugün buradan heves ettim oynadım tek başıma Bazı buglar giderilmiş yeni haritalar falan gelmiş.
Ben çok uzun zaman önce başlamıştım ama oynamayaHocam nasıl geldin ya ben daha 5 teyim
Ben çok uzun zaman önce başlamıştım ama oynamaya
Öyle olsa bile zor ya Düşünüyorumda bir adamdan 50 xp veriyor bayraktan 200 xp işte asistten filan 30 xp 5. leveldeyim 6. için 15000 xp ne istiyor 20. yi düşünemiyorum
bu arada @PylsWeb fena oynuyor ya
Öyle olsa bile zor ya Düşünüyorumda bir adamdan 50 xp veriyor bayraktan 200 xp işte asistten filan 30 xp 5. leveldeyim 6. için 15000 xp ne istiyor 20. yi düşünemiyorum
bu arada @PylsWeb fena oynuyor ya