Battlefield bad company 2 oynayanlar bakarmısınız?

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar şuan bu oyunu oynamaktayım.yalnız 1 haftadır oyunun bu bölumunde takılı kaldım.ılerleme göstermeıyorum.oyunun bu bölmunde roketlerle bır türlü havadakı savaş ucaklarını vuramıyorum.sızden tavsıye ve önerılerınızı beklıyorum

[video=youtube;h8srMeDfIGU]http://www.youtube.com/watch?v=h8srMeDfIGU[/video]

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Eee isabet ettiremiyorsun ki tabi geçemezsin :D İlk gidip biraz fizik çalış bence, faydasını göreceksin :)

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Oyun çok kasıyor ya...Ben 512 mb Nvidia Gforce 64 bit ile zorla oynuyordum.Ekran kartı düşük biliyorum ama son oyunların Medal Of Honor 2011 Hariç hepsinde zorlandım.Laptop almayı düşünüyorum yoksa kesin bi ekran kartı masaüstüne şarttı :)

trem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
atış şeklin yanlış,helikopter sürekli hareket halinde olduğu için direk helikoptere nişan almıycaksın.mesela öne doğru gidiyosa biraz önüne ateş ediceksin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bende ilk başta burada zorlanmıştım ama ilk önce aşağıya düşman askerlerini bırakan helikopteri vurmalısın sonrası daha kolay oluyor..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aynen katılıyorum diğer arkadaşlara.Tek yapman gereken düzgün atış yapmak.Türkçe yama ile bitirmeni tavsiye ederim hikayeyi anlıyorsun başka bir zevkli oluyor.Sonu da açık bitiyor zaten oyun.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar buraya yardım konusunu açtıktan sonra burayı gecebıldım.:rolleyes:yalnız şuan yıne takıldım.bu seferde gemının ıçersıne gırdım.orada araştırma yapmam gerekıyormuş.oyunun tam çözumunde baktım gemının ıçersınde cam gıbı bı yere elımde bıcak gıbı bışeyle kırmam gerekıyor.fakat hangı tuşu denedıysem bı türlü bıcağımı bulamadım.hanı tuşlarala bıcağı çalıştıryoruz?

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
mouse orta yani wheel tuşu ile bıçağı kullanırsın. ben bitirdim oyunu çabucak biraz uzun bir senaryaosu olsa daha zevkli olurdu.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
mouse orta yani wheel tuşu ile bıçağı kullanırsın. ben bitirdim oyunu çabucak biraz uzun bir senaryaosu olsa daha zevkli olurdu.

mausun heryanına tıklıyorum,ortadakını cevırıyorum yıne bıcak falan çıkmıyor.wheel tuşu ne demek?

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
wheel tuşunu kaydırmadan bastırırsan ortası buton görevi görür. kolay gelsin.

ozan_gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaz trainer veya şifreleri ortalık çoşsun kan gövdeyi götürür :)

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
oyunu çoktan bıtırdım.şimdı medal of honor oynuyorum.onda takılırsam burada sorarım