Battlefield: Bad Company Çıkış Videosu

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Battlefield: Bad Company yeni nesil konsollar için piyasaya sürülürken, oyunun mizahi kimliğini ortaya çıkaran son derece eğlenceli bir video da yayınlandı.

Savaş alanında özellikle çoklu oyuncu modlarıyla en heyecanlı anları yaşatan FPS oyunu serisi Battlefield, Bad Company ile bu yaz Xbox 360 ve PlayStation 3 sahiplerine yine keyifli anlar yaşatacak. Ancak yeni oyunun bir özelliği de, yoğun dozda mizah barındırması gibi görünüyor. Bugüne kadar el bombalı reklamından tanıtım videolarına kadar ara sıra gözümüze takılan bu özellik, Battlefield: Bad Company çıkış videosunda iyice belirgin hale gelmiş. Oyunu alsanız da almasanız da, bu videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz.

İzleyin:

Bilgi İçin: Battlefield
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
konsolda fps mi olur ya. bunu pc'ye çıkarmayanın Allah bin belasını versin diyorum :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
cgrszone dedi ki:
OmerCagatay dedi ki:
konsolda fps mi olur ya. bunu pc'ye çıkarmayanın Allah bin belasını versin diyorum :D
olur hemde çok iyi olur. artık konsollar klavye ve mouse destekliyor.
pc'deki tadı vermez konsollar ama kendi donanımlarıyla klavye mouse desteğiyle verebilir ama, pc'de bir başka oluyor :)

Reaksiyon puanı
189
OmerCagatay dedi ki:
cgrszone dedi ki:
OmerCagatay dedi ki:
olur hemde çok iyi olur. artık konsollar klavye ve mouse destekliyor.
pc'deki tadı vermez konsollar ama kendi donanımlarıyla klavye mouse desteğiyle verebilir ama, pc'de bir başka oluyor :)

bence pcdekinden daha güzel tat verir. şöyle düşün. Playstation 3 de klavye-mouse ile oynarken kullandığın tv nin 42" full HD LCD TV (Tercihen Sony Bravia) olması süper olur bence.

pcde aynı kalitede oynamak istersen nereden baksan 2000 veya 2500 ytl lik bir pc lazım.

full hd tv çok ucuz birşey değil tabiiki de elinde bu imkanları olanlar için çok züper bir oyun geliyor.

(bunlar var ya adama zorla full hd tv ile playstation 3 aldırır haa)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pc ile konsolu kıyaslayan biri daha. kıyas yetmemiş pc daha iyi demiş :D
cgrzone sana gelirsek . bende var ps3 monitör olarak da sana tavsiyem 22" GENİŞ EKRAN 2232BW 2MS 1000:1 DVI LCD MONİTÖR samsung'un bu modelini kullanıyorum ben hdmi-dvi çevirici kullanıyorum, tamam 1920*1080 tadını alamadağım bir gerçek ama emin ol görüntü süper.bu sistemde...

şimdi gelelim konumuza.amerikan askerlerini sempatik göstermeyle,sempatik olmuyor o caniler. yaptıkları işkenceler her gün çıkıyor ortaya...

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
gusel video gercekten eglence yonu agır basan bir video hazırlamısar yalnız video daki muzik hakkında bilgisi olan war mı hosuma gitti de :)