Battlefield 4 0xa00001 hatası

Bu konuyu okuyanlar

HardPlayer

Öğrenci
Katılım
7 Nisan 2014
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Herkese selam beyler. geçen gün battlefield 4 orjinal aldım origin'den ama açılmıyor. sorun ise şu; oyunun kısayoluna basıyorum, battlelog.battlefield.com sitesini açıyor. ordan da campaign bölümünden play now'a basıyorum ve açılmasını bekliyorum. fakat oyunun loading kısmında oyunu yüklerken birden yüklemeyi durduruyor ve ekran donuyor. uzun süre bi umutla bekledim belki açılır diye ama öyle kalıyor. bazen de turunce ekran hatası verip pc'ye res. atıyor. hata kodunda ise bu yazıyor (0xa00001). Lütfen yalvarırım bu hata kodunun ne anlama geldiğini bana söyleyin ve bir çözüm yolu varsa bana bildirin. gerekirse tanıdıklarınıza sorun rica ediyorum. bilgisayarımın sisteminin yetmediğini düşünmüyorum çünkü crysis 3'ü yüksek ayarlarda oynuyorum ve sıfır kasma. ama ne hikmet ise bu oyuna girmiyor. oyunu silip tekrar yükledim, repair yaptım her şeyi yaptım ama yok açılmıyor abi. Şimdiden herkese ilgisinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ve çözüm cevaplarınızı bekliyorum.
 

HardPlayer

Öğrenci
Katılım
7 Nisan 2014
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
beyler hata kodunda 2 sıfır eksik yazmışım kod (0xa0000001) bu. hala cevap yok farkındayım ama bi umutla beklemeye devam ediyorum. konunun açılış tarihi geçse bile siz yine de bu sorunla ilgili biraz bişey bile biliyorsanız yazın, rica ediyorum. herkese hayırlı akşamlar.
 

rozabay

Dekan
Katılım
4 Nisan 2009
Mesajlar
7,113
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
O hata oyundan değil donanımsal bir hata. Kesin br çözümü yok. Ancak yinede sürücülerini güncelle, windows update yap. İşlemci sıcaklıklarına bak.
 
Üst