Battlefield 3 siyah ekran sorunu!

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yahu w7 kurunca bi yüklüyüm dedim kurdum oyuna giriyorum zorluk seviyesini seçip başlatıcakken ses var görüntü yok siyah ekran geliyor . googledan da bi baktım pek kayda değer birşey çıkmadı genelde millet hiç oyunu açamıyor fakat bende oyuna giriyor sonra böyle bi sıkıntı oluyor . var mıdır bi bilgisi olan?

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
yeni gelen patch lerle bu sorun ortadan kalkmakta,eğer crack lıysa oyununuz yamaların crackıda mevcut

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
yeni gelen patch lerle bu sorun ortadan kalkmakta,eğer crack lıysa oyununuz yamaların crackıda mevcut
dediğin gibi dün update 4 yükleyip sorunu çözdüm fakat oyunda donup atma sorunu oluyo arada para vermeden bu kadar işte idare edicem artık bitirene kadar :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
dediğin gibi dün update 4 yükleyip sorunu çözdüm fakat oyunda donup atma sorunu oluyo arada para vermeden bu kadar işte idare edicem artık bitirene kadar :)
Ben oyunu ilk çıktığı zamanlar indirip hiç bir sorun olmadan bitirmiştim. :)
Senin sorun sanırım crack ile alakalı. :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Oyununuz Rusça ise ve siz update yapıyorsanız ondan da kaynaklanıyor
Battlefield 3 english language pack yazın google 1. siteye girin ordaki işlemleri tamamlayın sıkıntı gidecektir.

Bende orjinal Rusça aldım her update de bu sıkıntıyı yaşıyorum.
Sonra english patch yüklüyorum düzeliyor.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ben 30 tl ye key ini almıştım originden indirdim rahatım,tek sorun oyunu sildiğim de tekrar origin den indirmek zorunda olmamdır

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ben 30 tl ye key ini almıştım originden indirdim rahatım,tek sorun oyunu sildiğim de tekrar origin den indirmek zorunda olmamdır

Niye ki? Program Files/Origin Games/Battlefield3 klasörününün komple yedeğini al.

Origin den CDkey ini gir download başlayacak 10-15sn sonra işlemi durdur ve originden çıkış yap.

Sonra önceden yedeğini aldığın BF3 klasörünü Program Files/Origin Games/ klasörünün içine taşı.
İşlem tamamlanında Origin'i aç en fazla 3-5mb bir download yapar sonra oyun tekrar çalışır vaziyete gelir.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
hmm sağol öğrendiğim iyi oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler yardım edecek varmı yapamadım siyah ekran hala var