Battlefield 3 Sınıflar

Mr.kiLLerMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

4 çoklu oyuncu sınıfı açıklandı;

*Makinalı Tüfek artık DESTEK sınıfında,

*Cephane kutusu SALDIRI sınıfından DESTEK sınıfına taşındı

*DESTEK sınıfı yaylım ateşi açabilip, dostlara destek sağlayabiliyor.

*SALDIRI sınıfında 40MM Bomba Atar ve Defibrilatör var, fakat ikisi aynı anda seçemiyoruz,

*GÖZCÜ ve MÜHENDİS sınıfı ise bildiğimiz klasik Battlefield özelliklerini taşıyor.

Sizce sınıflar Battlefield 2'deki gibi mi olmalıydı, yoksa yeni halleri daha mı iyi?

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla yeni halini pek anlamadım. Şöyle güzel bi video koysaydın daha belirgin olurdu. Battlefield 2 manyağıyım ondan ilgiliyim :D

Mr.kiLLerMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece sınıflar için değil de, oyun hakkında tamamen bilgi sahibi olmanız için;
[video=youtube;2zw8SmsovJc]http://www.youtube.com/watch?v=2zw8SmsovJc[/video]

Ayrıca oyun hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim :)

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oyunu beğendim güzel yapmışlar. Peki birşey soracağım. Battlefield 2 deki gibi multiplayer bölümünde dev haritalarda ağdan veya internetten oynayabilecek miyiz gene ? Çünkü ben orjinal cd key almıştım bf2 için. Netten 64 kişilik hafitalarda oynaması çok zevkli oluyor :) . Özellikler jetlerin olduğu bölümlerde inanılmaz atmosfer oluyor..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Eski sistem daha iyiydi.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ya zaten battlefield fanlarının şu videoyu gözümüze sokmak dışında yaptıkları birşey yok.
oyunun senaryosu kötü
atmosfer kötü
sesler kötü
ruh yok ki son yıllarda çıkan hiçbir ea oyununda yok

dice denilen firmanın yaptıkları belli
medal of honor 2010 rezalet(grafikler de dahil)
battlefield bad company 2 kötü(grafik olarak balon)

o kadar tantana yaptınız e3'te en iyi grafikli oyun uncharted 3 seçildi ki onun bile grafikleri kötü. bunu seçenler senin benim gibi adamlar değil, yıllardır bu işin içindeki otoriteler. demek ki bf3'ün grafiği biraz şişirme, aynı taktiği kaç kez uyguladı ea(crysis, medal of honor vb) hepsinin cod-killer lakabıyla çıkardı, ne codmuş arkadaşlar herkes düşman bir türlü öldüremediler.

playstation 3'de ise gördük, counter-strike 1.6 gibi çizimler(bu kısmı şaka olsa da kollar gerçekten öyle)
pc'de ise aşırı sistem gereksinimleri, dx11 için win7 zorunluluğu vb sebeplerle yine birçoğunuz hayal kırıklığına uğrayacak zaten.

neyse burayı boşverin cafeye gelin konuşalım gençler :D
bu konuyu amacının dışına çıkarmayalım şimdi
http://forum.shiftdelete.net/oyun/213745-sdn-oyun-cafe.html

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
oyunun senaryosu kötü
atmosfer kötü
sesler kötü

dice ceosu Türk'müş. şok şok şok.
dediğin gibi herşeyi kötü olsa bile multiplayeri iyi olacakdır.
battlefield 2'nin sadece grafikle değiştirilmiş hali olsa bile kalitesi tartışılmaz :yes:

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Tamam sen yaz bişeyler ben muhalefet olurum :F

Mr.kiLLerMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunu beğendim güzel yapmışlar. Peki birşey soracağım. Battlefield 2 deki gibi multiplayer bölümünde dev haritalarda ağdan veya internetten oynayabilecek miyiz gene ? Çünkü ben orjinal cd key almıştım bf2 için. Netten 64 kişilik hafitalarda oynaması çok zevkli oluyor :) . Özellikler jetlerin olduğu bölümlerde inanılmaz atmosfer oluyor..

Evet PC sürümünde 64 kişilik dev gibi haritalarda oynayabileceğiz tekrardan, fakat jetleri sadece Conquest modunda kullanabiliyoruz. Yani klasik BF modunda. Konsol sürümünde ise online olarak 24 kişilik haritalar var.

@yarışçı;

Çıkmamış oyun için senaryosunun kötü olduğunu nereden biliyorsun?
Atmosferin kötü olabileceğini nasıl düşünebiliyorsun? Videonun sonunu izlemedin sanırsam?
Sesler mi kötü? Aman Allah'ım. Adamlar gerçek tankları jetleri silahları kullanarak ses kaydı yaptılar.
Nasıl ruh yok? Çevrenin ve karakterlerin canlılığını fark etmedin sanırsam?

Bad Company 2 için yaptığın yorumlara cevap bile vermeyecem. Demek ki oyunu oynamadın.
EA düşmanlığını merak ettim şimdi bak.

Ses kayıt videosu. Biraz fikir verir umarım.
[video=youtube;2zkT8bncM_A]http://www.youtube.com/watch?v=2zkT8bncM_A[/video]

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
EA bu konuda kendisini çok geliştirdi, 12 dk'lık gameplay videosu harika, bi an önce çıksada online kapışsak :) yinede forever MW3 :)