Battlefield 3 reloaded

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yazdık ya adamım.:)
appcrash hatası alıp oyuna giremeyenler önce oyunun kurulum klasöründe ve sonrada regeditte ''Battlefield 3™'' adını bulup bütün (™) kısımlarını silsinler.

Gece 4.30'ta indi bide inmesini bekleyip 2 bölüm oynadım; grafikleri çok güzel ve optimizasyonu gayet güzel hemen her makinada çalışacaktır ayrıca low yada medium ayarlarda bile gayet güzel gözüküyor ama yapay zeka tam hayal kırıklığı.

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa arkadaşlar yorumları şöyle bi baştan sona okudum hevesle kurayım oyunu dedim yorumlardan sonra o heves kırıldı piyasada az daha dolansın gameplaylere bi bakalım içime sinerse kurarım bende yorum yapan bütün arkadaşların eline sağlık

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yorumlara bakma kardeşim oyun gayet güzel ama o kadar beklenti içine girdik ki EA saolsun, benim beklentilerimi tam karşılamadı. Multiplayer,Grafik,Ses vs bakımından BF3 açık ara daha iyi ama tek kişilik senaryo için MW3 daha iyi olacaktır tek söylediğim bu, zaten çıkmadan beklenen böyleydi ama senaryo daha çok sürükler diye aklımdan geçirmiştim. Oyunu indirmeyenler yorum okumasa daha iyi aslında, vebal altında kalmak istemem:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
evet seneryo modundan fazla bir şey beklemeyin bizim adam soap ın sapı olamaz :D sözde rus bi elemanımız ölürken duygusala bağlamaya çalışmışlar bir an ne oluyor l*n dedim adamla yeni tanıştık öldü ne bu duygusallık derken buldum kendimi :D ama call of da ghost öldüğünde fena olmuştum adam bizden biriydi resmen :D neyse yapay zekaya gelecek olursak vasat diyebilirim adam önünüzden koşuyor yüzünüze bakıyor ama sıkmıyor adamı dürbünle bile göremezken adam size çatır çatır sıkıyor :D kamyonların içinden geçebiliyorsunuz ya da patlamanın etkisiyle adamlar havada kalıyor tabi daha update yi yüklememiştim belki bu buglar giderilmiştir. Ama dediğim gibi senorya sıkıyor sizi belli bir zaman sonra. Tamam patlama felan her şey iyide hani oyunda ruh denilen şey eksik bence :)

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kendi ekseninde havada dönen tanklar var yapay zeka çok berbat arkadan dolaşıp hepsini tek tek vurabiliyorsun.. :D

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlara bakarak şunu çıkardım marionun senaryo modu oyundan daha heyecanlıymış:D

jakobgfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla oyunu 2.oyunundan sonra babalar gibi almayı planlıyordum taki indirip deneyene kadar . oyun lowda bile kasıyor . low bildiğimiz low görüntüler çamur . adamlar sanki kartondan yapılmışçasına kötü grafklerle bile kasıyor oyun . 1024*768 yaptım çok az bi kıpırtı oldu ama yok böyle oynanmaz .

BlackSwords

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla oyunu 2.oyunundan sonra babalar gibi almayı planlıyordum taki indirip deneyene kadar . oyun lowda bile kasıyor . low bildiğimiz low görüntüler çamur . adamlar sanki kartondan yapılmışçasına kötü grafklerle bile kasıyor oyun . 1024*768 yaptım çok az bi kıpırtı oldu ama yok böyle oynanmaz .

ekran kartının modeli ne ?

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Xp de çalışmıyormuş galiba.Hobaaa.7 mi kurcaz şimdi?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şu an itibariyle oyunda baya bir bölüm geçtim. ilk izlenimlerim şöyle:
1. özgün bir hikaye yok.
2. MW1 MW2 ve blackops karması bir oyun görüyorum. paris bölümü direk mw2 brezilya görevine çok benziyor. gece sniperlık görevi mw1 de çernobil görevini hatırlatıyor.
3. sürükleyici bir tarafı yok.
4. mantık hatalarıyla dolu.
5. silah sesleri falan güzel olsada seslendirmede eksik ambiyanslar var. mesela kanalizasyonda su içinde yürürkenki seslendirmede su sesi yok.
6. kahramanlar hiç konuşmuyor.
7. grafiksel bir sürü bug var.
8. bol bol araç kullanmak güzel olmuş.
9. grafiklere diyeceğim birşey yok.
10. gereksiz sinematik bölümler var ve çok sıkıcı. dozunu iyi ayarlayamamışlar. ve bu sinematik kısımlar bile Cod dan kopya.
11. heyecan nerdeyse hiç yok. mw 1 oynarken çernobil görevinde yanımdan ruslar geçerken benim heyecandan kalbim duracaktı.

kısacası MW3 gelene kadar sizi oyalayabilecek bir oyun. psikopatçasına kurşun sıkmak eğlenceli olabilir. uçaklı bölümlerden biri fena değildi. diğeri nasıl olacak bakalım.

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:49 ----------

Kuran var kurmayan var ekran alıntısı vermeyelim şu an için. :)

hay allah razı olsun gece gece güldürdün beni:)

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

evet oyun directplay imiş. setup yok. partlardan çıkarıp oynuyorsun.

ilk başta oyun sardı aslında. AMD Phenom x4 965 - Sapphire HD6850 - 8 Gb Ram bu sistemle 1920x1080 ultra detayda kasmadan ortalama 30 fps ile oynayabiliyorum. crysis 2'yi sabit 60 fps ile oynadığımı düşünürsek çok yüksek sayılmaz.

yalnız daha ilk bölümden takıldım. trenin camından atlıyorum. adam bana ateş ediyor. aşağı eğiliyorum. "space" tuşuna basmam lazım. basınca da bir türlü tırmanamıyorum. her seferinde düşüyorum.

hala geçemedinse şöyle geçeceksin. space defalarca basman gerekiyor. saçma bir tuş kombinasyonu olmuş. e ye bastırıyor sonra farenin tuşuna bastırıyor falan. bu kombinasyonu tomb raider da yapıyorduk biz:)

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

bana ilginç gelen bir görüntü, tabelada Türkmenistan yazıyordu.

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Patch çıktımı oyuna ?

resmi olarak oyun çıkmadı ki patch çıksın:)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
OriginInstaller ı açıp oyunu kurmaya çalıştığımda " Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor " hatası alıyorum , reloaded versyonunu indirdim neden böyle oluyor anlıyamadım yahu . Tüm dosyalar eksiksiz , rardan çıkartılmış halde .

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
şu an itibariyle oyunda baya bir bölüm geçtim. ilk izlenimlerim şöyle:
1. özgün bir hikaye yok.
2. MW1 MW2 ve blackops karması bir oyun görüyorum. paris bölümü direk mw2 brezilya görevine çok benziyor. gece sniperlık görevi mw1 de çernobil görevini hatırlatıyor.
3. sürükleyici bir tarafı yok.
4. mantık hatalarıyla dolu.
5. silah sesleri falan güzel olsada seslendirmede eksik ambiyanslar var. mesela kanalizasyonda su içinde yürürkenki seslendirmede su sesi yok.
6. kahramanlar hiç konuşmuyor.
7. grafiksel bir sürü bug var.
8. bol bol araç kullanmak güzel olmuş.
9. grafiklere diyeceğim birşey yok.
10. gereksiz sinematik bölümler var ve çok sıkıcı. dozunu iyi ayarlayamamışlar. ve bu sinematik kısımlar bile Cod dan kopya.
11. heyecan nerdeyse hiç yok. mw 1 oynarken çernobil görevinde yanımdan ruslar geçerken benim heyecandan kalbim duracaktı.

kısacası MW3 gelene kadar sizi oyalayabilecek bir oyun. psikopatçasına kurşun sıkmak eğlenceli olabilir. uçaklı bölümlerden biri fena değildi. diğeri nasıl olacak bakalım.

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:49 ----------

hay allah razı olsun gece gece güldürdün beni:)

---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

hala geçemedinse şöyle geçeceksin. space defalarca basman gerekiyor. saçma bir tuş kombinasyonu olmuş. e ye bastırıyor sonra farenin tuşuna bastırıyor falan. bu kombinasyonu tomb raider da yapıyorduk biz:)

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

bana ilginç gelen bir görüntü, tabelada Türkmenistan yazıyordu.

---------- Post added at 00:59 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

resmi olarak oyun çıkmadı ki patch çıksın:)

Oyunda buraya kadar geldim,binanın tepesinden badimle birlikte o dürbünle bakıyor bende resimdeki gibi tüfeğin dürbününden bakıyorum ama napıcam bilmiyorum. Oyunda burayı geçen :) varsa bana yardımcı olabilirmi.

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:07 ----------

Tamam arkadaşlar gerek kalmadı yapmanız gereken, otoparktaki 4 adet lambayı patlatmak, gerisi geliyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
new yorkta başlayıp new yorkta oyunu bitirdik. Genel olarak güzel bir oyundu ama kıyametler koparmaya değecek bir oyun değilmiş özelliklede tek kişik modu, artık silebiliriz.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
MilLLet bitirdi ben daha indiremedim :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dün oyunu kurdum oynamaya başladım, 5 dk sonra bi arazide öldürdüler beni. sıkıldım, daha oynamıyorum :)

şaka şaka, bu tarz oyunları oynayamıyorum, başım dönüyor. her yeni fps oyun çıktığında heveslenip indirp 5-6 dk oynuyorum :P

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben oyunu oynayamadım daha, cidden beklentilerin bu kadar altında mı oyun ?
CoD`ci olarak merak ettim :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oyunu kuramıyorum , yardımcı olucak biri yok mu yahu ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
1. İndirdiginiz dosyaları rardan cıkartın.
2. DAEMON TOOLS gibi bi programla DVD i acıp oyunun kurulumunu tamamlayin.
NOT: Oyunun kurulumunda gelen ekranda oyunu nereye kuracagınızı secip,
"Install" butonuna basin.

3. Oyunun kurulu oldugu dizine gidip, "\__Installer" klasorunde yer alan dosyalardan;
"directx", "punkbuster" ve "vc" klasorunde yer aln dosyalari kurun.
4. CRACK klasorunden cikan dosyayi oyunun kurulu oldugu dizine kopyalayin ve degistirin.
5. Oyunu acin.
BILGI: OYUNU ACINCA, "...calısmayı durdurdu" veya OYUN HICBIR TEPKI VERMIYORSA;
OYUNUN KURULU OLDUGU DIZINE GIDIP, OYUNUN ISMINDEKI "TM" UZANTISINI SILIN.

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1. İndirdiginiz dosyaları rardan cıkartın.
2. DAEMON TOOLS gibi bi programla DVD i acıp oyunun kurulumunu tamamlayin.
NOT: Oyunun kurulumunda gelen ekranda oyunu nereye kuracagınızı secip,
"Install" butonuna basin.

3. Oyunun kurulu oldugu dizine gidip, "\__Installer" klasorunde yer alan dosyalardan;
"directx", "punkbuster" ve "vc" klasorunde yer aln dosyalari kurun.
4. CRACK klasorunden cikan dosyayi oyunun kurulu oldugu dizine kopyalayin ve degistirin.
5. Oyunu acin.
BILGI: OYUNU ACINCA, "...calısmayı durdurdu" veya OYUN HICBIR TEPKI VERMIYORSA;nı hata
OYUNUN KURULU OLDUGU DIZINE GIDIP, OYUNUN ISMINDEKI "TM" UZANTISINI SILIN.

dediklerinizi yaptım ( tm uzantısını silde dahil)fakat çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum. bi de punkbuster yüklerken hata veriyo, pbsvc error diye yeniden indirdim ama yine aynı hata.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
dediklerinizi yaptım ( tm uzantısını silde dahil)fakat çalışmayı durdurdu hatasını alıyorum. bi de punkbuster yüklerken hata veriyo, pbsvc error diye yeniden indirdim ama yine aynı hata.

regeditten de silmen gereken bi yer var TM olan

appcrash hatası alıp oyuna giremeyenler önce oyunun kurulum klasöründe ve sonrada regeditte ''Battlefield 3™'' adını bulup bütün (™) kısımlarını silsinler.

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dosyadan sildiim ama regeditten nasıl silcem.oyunun özelliklerinden genel sekmesinde açıklama:Battlefield 3™ yazıyo.:huh:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ctrl+f yap şunu ara

Battlefield 3™

sonra bulduklarının üstüne gel F2 ye bas sondaki ™ karakterini sil