Battlefield 3 - Kullanıcı Deneyimleri

sizzle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayın yorumları okudum ama sanki Infinity Ward dan belirli ödemeler alıyormuşsunuz gibi geldi. Oyunun çok komik bugları var single player senaryosuda "Modern warfare 2" kadar güzel ve uzun değil. Ama grafikleri COD la kıyaslamaya çalışan arkadaşlar gördüm komik olmayın. MW3 sanki MW2 nin ek paketi gibi. MW2 ve Black Ops u online aldım uzun süre oynadım gayet tatlıydı ama bu çok farklı ve 64 kişi bir haritada. Betasını aranızda oynamış olanlar vardır netten bence uzun süre oynanabilir. GTX260 ve Q8400 var elimde herhangi bir takılma donma olmuyor(Nvidia son driver ile). SLI ile nasıl donup kalıyor ilginç. Sanırım BF3 alacağım.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LF-dCv4PJVw

Buda Kaffarov adlı bölümün ultra yüksek grafikte alınmış kaydı. FPS 15-20 arasında (Fraps kaydıyla beraber). Yüksek grafiğe indirdiğimde 30 üzerine çıkıyor.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
benim için ekran çözünürlüğü 1440x900 olsun (19" inç lcd var da) yeterli.. ps3te crysis 2 yi gördüp aşık olanlardanım, ama elimdeki sistem bu idareli kullanıyorum.. beklemekten başka çözüm yolu görünmüyor, belki update de bazı sorunlar çözülür.. en azından low ayarda 800x600 oynayabiliriz..

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Grafik bence de güzel. O değilde başlangıçta johnny cash i duymak güzel :D Bir de herkes i'm up derken askerin biri i'm fucked up but i'm up demesi de komikti :D Beğenmediğim silahların güzel olmayışı. Sanki su damlası yere çarpıyormuş gibi ses çıkartıyor. Black Ops da da böyleydi bu.

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben orjinal aldım yüklemesi bitti bugun akşam eve gidince açılmışsa oynıycam bu oyunu multide değerlendirmek daha mantıklı bence zira battlefield oyunlarında hiçbir zaman senaryo moduna ağırlık verilmedi bad companyde senaryodan hiç zevk alamadım ama multide saatlerce başından kalkamadığım zamnlar oldu eminim bf3 te öyle olacaktır mw3 le kıyaslamayın zira e3 te ezip geçti.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ßLaCkЯiDeЯ;2026826 dedi ki:
bu uçakın içinde left side diyor ya napcam orada
kafayı çevirip sağ ve sol arakaya bakacaksın sırayla. manevra kanatlarını kontrol ediyorsun.
Kusura bakmayın yorumları okudum ama sanki Infinity Ward dan belirli ödemeler alıyormuşsunuz gibi geldi. Oyunun çok komik bugları var single player senaryosuda "Modern warfare 2" kadar güzel ve uzun değil. Ama grafikleri COD la kıyaslamaya çalışan arkadaşlar gördüm komik olmayın. MW3 sanki MW2 nin ek paketi gibi. MW2 ve Black Ops u online aldım uzun süre oynadım gayet tatlıydı ama bu çok farklı ve 64 kişi bir haritada. Betasını aranızda oynamış olanlar vardır netten bence uzun süre oynanabilir. GTX260 ve Q8400 var elimde herhangi bir takılma donma olmuyor(Nvidia son driver ile). SLI ile nasıl donup kalıyor ilginç. Sanırım BF3 alacağım.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LF-dCv4PJVw

Buda Kaffarov adlı bölümün ultra yüksek grafikte alınmış kaydı. FPS 15-20 arasında (Fraps kaydıyla beraber). Yüksek grafiğe indirdiğimde 30 üzerine çıkıyor.
mw3 de daha çıkmadı. nasıl mw2'nin devamı oluyor merak ettim?

oyunun grafikleri güzel ama o kadar da abartılacak birşey yok. daha çok ışıklandırmalar ile uğraşmışlar. optimizasyon rezalet zaten.

sonuç olarak oyun iyi ama o kadar büyük beklenti yaratıldı ki. sanki bütün cod serilerini bile katlayacak bir oyun geliyormuş gibi reklamını yaptılar. iyi reklam kötü malı çabuk batırır. bu kadar beklenti yaratmasalardı eleştiriler sert olmazdı.

not: kimseden ödeme almadım.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Oyunda optimizasyon sorunu yok. RAGE gibi çözülmesi gereken sorunları var.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bence optimizasyon sorunu var. nette biraz gezdim. 60 fps oynuyorum diyen görmedim. oyun en baba sistemlerde bile beklenen fps değerlerine ulaşamıyor.

sizzle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet MW3 bugün çıktı ve gayette MW2 nin devamı gibi.
Çıktığından beri BF3 multi oynuyorum arkadaşlarımla. Dün gecede MW3 single oynadım. Senaryo her zamanki gibi daha iyi BF3 ten ama grafik konusunda arada bariz fark var. Ayrıca oyun yaptıkları reklamlar kadar iyi. Tek sıkıntı EA olması. Çünkü aptal saptal origin saçmalıklarına girmeleri kudurttu herkesi. Steam e laf ederdim eskiden ama gelen gideni aratırmış.

sizzle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün Nvidia 285.79 sürümü çıktı. Oyundan 60 FPS alıyoruz [Fraps kayıttayken bile].