Battlefield 3 ilginç kasma sorunu

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelik le herkese merhaba. Oyun dün originden indi. Açtım full hd de high cok nadir en oluşan takılmalar dışında hiç kasmadi. Bugün açtım acayip kasıyor. Hayır yani arada hic bir program. Yüklemedim . neyse pcyi reset attım. Oyundayken görev yöneticisi ni açıp arkaplan da kullanmadığım uygulamaları kapattım. Ayarları hd medium düşürdüm. Kasma azaldı ama hala var. Aksiyonsuz sahne lerde bile acayip kasıyor. Sistem
i5 480 m 2.9 ghz
6gb ram
Hd5650 1gb 8.3 sürücüsü yüklü :(
Nasıl bu sorunu asabilirim. Ha unutmadan oyuna her zamanki gibi msi afterburner açıp fanlari yüzde 30 dan yüzde 45 e getirdim.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Öncelik le herkese merhaba. Oyun dün originden indi. Açtım full hd de high cok nadir en oluşan takılmalar dışında hiç kasmadi. Bugün açtım acayip kasıyor. Hayır yani arada hic bir program. Yüklemedim . neyse pcyi reset attım. Oyundayken görev yöneticisi ni açıp arkaplan da kullanmadığım uygulamaları kapattım. Ayarları hd medium düşürdüm. Kasma azaldı ama hala var. Aksiyonsuz sahne lerde bile acayip kasıyor. Sistem
i5 480 m 2.9 ghz
6gb ram
Nasıl bu sorunu asabilirim. Ha unutmadan oyuna her zamanki gibi msi afterburner açıp fanlari yüzde 30 dan yüzde 45 e getirdim.

Benim bilgisayar seninkinden baya düşük ama gene de oynayabiliyorum. Tabi grafik ayarlarını en düşük seviyeye alıp. Senin kasma olayı cidden acayip.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
i5 480 m 2.9 ghz
6gb ram

O kart ile high ayarlar da kasması gayet normal. Oyunlar da frame her yerde aynı olmaz, Bazı yerler de FPS oranı düşer ve kasılmalar meydana gelir. Köşe yumuşatması açıksa kapatın.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bilgisayar seninkinden baya düşük ama gene de oynayabiliyorum. Tabi grafik ayarlarını en düşük seviyeye alıp. Senin kasma olayı cidden acayip.

Ya ilginc olan dün hiç takılmadan oynadım. Bir gecede pc ye ne oldu ise artık.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.

Intel hd 3000 ve radeon hd 5650 takılı intel onboard. Doğru düzgün sürücü yok ki guncelliyeyim .pc driver cd sinde gelen sürümü kullanıyorum.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Oyunun HD5650 kullandığına emin misin? Belki Intel ekran kartını kullanıyordur.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunun HD5650 kullandığına emin misin? Belki Intel ekran kartını kullanıyordur.

Hicbir zaman intel e gecmem üstelik intel acmaz bileneyse yarın leshcatlabs.net in modifiyeli 14.4 sürümünü tekrar deniyecem. Olursa olur olmazsa yapaxak birsey yok ne diyim boyle oynacağim.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 4gb intel i5 ve nvdia geforce 310m le oynayabilirmiyim bf3u ?