Battlefield 1 Tükiye'de yasaklanıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Battlefield 1 Tükiye'de yasaklanıyor mu?

Battlefield 1 hakkında son günlerde ortaya atılan iddia cidden endişe verici. Peki, bu iddia ne kadar gerçekçi? Battlefield 1 gerçekten de Osmanlı karşıtı bir oyun mu?

Sizce bu iddialar ne kadar gerçekçi?

Son düzenleme:

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Osmanlı karşıtı felan değil gayet özenli yapmışlar hikaye bölümünde çok daha fazla içerik olabilirdi osmanlı ile ilgili ama yapmadılar şu hali ile bence gayet güzel bir oyun yasaklanması için bir neden yok.

tegarut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kedi ciğer meselesi gibi ama bence hazmedemedikleri şey bölüm sonunda geçen yazı. Çanakkale savaşından Atatürk'ü silmeye çalışanların işidir bence.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bkz: eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Aslında o oyunu satın alıp oynamak isterdim fakat gerek senaryo görevlerinde gerekse multiplayer oynarken kendi soydaşlarımı al bayrağın altında öldürme düşüncesi beni oyundan soğutmakta,üzmekte.
Farklı düşünenler olabilir saygı duyarım.Diğer senaryoları seve seve oynar bitiririm,Maksat kefere öldürmek :)

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Aslında o oyunu satın alıp oynamak isterdim fakat gerek senaryo görevlerinde gerekse multiplayer oynarken kendi soydaşlarımı al bayrağın altında öldürme düşüncesi beni oyundan soğutmakta,üzmekte.
Farklı düşünenler olabilir saygı duyarım.Diğer senaryoları seve seve oynar bitiririm,Maksat kefere öldürmek :)

Karşıya osmanlı gelince takım değiştirirsin sıkıntı olmaz :D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Çok saçma bir karar altı üstü bir oyun.

erolcan2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yakın zamanda bf1 aldım acaba oyun yasaklanırsa oyunda ne değişir ve online ounayabilir miyim

tegarut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence saçma bir kanalın haber yapmış olması için yapılan bir haberi.. Pek ihtimal vermiyorum oyunun yasaklanacağına..