Haber Batman temalı e-bisiklet satışa çıktı!

ahmetalışık

SDN
SDN
24 Haziran 2024
127
7
18
24
Techinside İçerik Linki➡️ Batman temalı e-bisiklet satışa çıktı

Batman temalı e-bisiklet yüksek hızlara ulaşabilmesi ve menziliyle önemli bir avantaj sağlıyor. Bisiklet, rakiplerinin çok daha ötesinde güce sahip.

1719400432795.png

Hi Power Cycles (HPC), Batman’in halka açık kısmından ilham alan ve “dünyanın en hızlı fabrika e-bisikleti” olduğunu iddia eden, rekor kıran en son e-bisikletini tanıttı. HPC, Batman’in 1939’da Detective Comics’te ilk kez ortaya çıkışına saygı duruşunda bulunmanın bir yolu olarak Wayne Enterprises ile işbirliği içinde Revolution W’yi ortaya çıkardı.

Batman temalı e-bisiklet özellikleri​

En hızlı e-bisiklet unvanını kazanmak için HPC, Revolution W’yi saatte 128 km/s hıza ulaşacak şekilde tasarladı. Referans olarak bu, saatte 112 km/s’ten fazla hıza ulaşan sınırlı sayıda üretilen Revolution XX gibi HPC’nin önceki rekor sahiplerinden bazılarını geride bırakıyor. Bu hızlarda Revoluton W’yi motosikletten ayıran tek şey pedallarmış gibi geliyor. Ancak, e-bisikletler için ABD federal hız sınırının yolda pedal desteğiyle yalnızca 45 km/saat hıza ulaşmanıza izin veriyor.

Bu inanılmaz azami hıza ulaşmak için HPC, 10.500 watt ve 280 Nm veya 206 lb-ft tork üretebilen bir motor yerleştirdi. Juiced Bikes’in JetCurrent Pro gibi performans e-bisikletleriyle karşılaştırıldığında bile Revolution W, iki kattan fazla torka ve çok daha fazla güce sahiptir. HPC’nin e-bisikletini en yüksek hızlarda çalıştırmak pili daha hızlı tüketebilir, ancak gazı yalnızca 32 km/saat hızla kullanırsanız 27,9 Ah pil sayesinde 255 km kadar yol alabiliyorsunuz.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bu e-bisiklet, 29.995 dolarlık yükske bir fiyat etiketiyle geliyor. Revolution W yalnızca siyah renkte gelecek ancak şu anda Wayne Enterprises’da ön siparişe açık. Bu gülünç derecede güçlü e-bisiklet ilginizi çekiyorsa acele etmeniz gerekecek çünkü HPC bunlardan yalnızca 27 adet üretiyor. Bu e-bisikletler siparişe göre özel olarak üretildiğinden HPC, teslimatların sipariş verildikten sonra müşterilere ulaşmasının üç ila dört ay süreceğini söyledi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!🔥🔥🔥
 
Üst