'Batman Kara Şövalye'den gişe rekoru

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Batman filmlerinin son serisi ''Kara Şövalye'', ABD'de gösterime girdiği hafta sonu büyük hasılat yaptı.

Filmin dağıtımcısı Warner Bros., "Kara Şövalye"nin 155.5 milyon dolarla en iyi hafta sonu açılışı yapan film rekorunu kırdığını kaydetti.

Geçen cuma gösterime giren "Kara Şövalye" aynı günde 66.4 milyon dolar hasılat yaparak bir rekora daha imza atmış oldu.

ABD'de geçen yıl en iyi hafta sonu açılış rekoru "Örümcek Adam 3" filmine aitti.

Yönetmenliğini Christopher Nolan'ın yaptığı ve 185 milyon dolara mal olan "Kara Şövalye" filminde başrolleri Christian Bale (Batman) ve aldığı aşırı dozdaki uyuşturucudan 28 yaşında hayatını kaybeden Heath Ledger (Joker) paylaşıyor.

"Kara Şövalye" İngiltere'de bugün gösterime girecek.

kaynak: CNN TÜRK.com - Kültür ve Sanat - Sinema - 'Batman Kara Şövalye'den gişe rekoru - 21 Temmuz, 200

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende bu filmi sinemada seyredeceğim, batman begins çok güzeldi, özellikle davete üstü açık spor araba ve 2 kızla birlikte geldiği sahne :)

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bende sıkı YarasaAdam izleyicisiyim Kara Şövalyeyi bekliyorum :)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk gittiğim sinema filmi Batman'di. İlk Batman. O yüzden bende ayrı bir yeri vardır. Sabırsızlıkla HD versiyonunu bekliyoruz :-)

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
daha izlemedim ama the god father ı geride bırakıpta nasıl imdb top 250 de 1. sıraya oturdu anlıyabilmiş değilim...

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
daha izlemedim ama the god father ı geride bırakıpta nasıl imdb top 250 de 1. sıraya oturdu anlıyabilmiş değilim...

Bu Batman, Spiderman, Ironman, Toy Story, Lion King gibi filmlere millet hep yüksek puan veriyor. Ben buna sinir oluyorum. Herhalde IMDB üyelerinin büyük çoğunluğu çocuk.

Cursed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu Batman, Spiderman, Ironman, Toy Story, Lion King gibi filmlere millet hep yüksek puan veriyor. Ben buna sinir oluyorum. Herhalde IMDB üyelerinin büyük çoğunluğu çocuk.

imdb nin bu tarz kampanya usulü puanlamalara bazı önlemleri var sanıyorum.
Ama genede haksız sayılmazsın.