Batman Arkham City Kullanıcı Deneyimleri

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
----------DİKKAT BU KONU SPOILER İÇEREBİLİR---------------------

Batman_and_Catwoman_Arkham_City.jpg

Evet arkadaşlar Batman Arkham City hakkında düşüncelerimiz, görüşlerimiz, notlarınız, spoilerlar, sorunlar, çözümler yani kısaca söylemek istediğiniz herşey.
Ben şu an oyuna gidiyorum, ilk sizden alalım ben sonra yazarım :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Kimse yazmamış demek ki henüz kimse oynamamış.
İlk ben yazayım bari, oyunun sanırım sonlarına doğru geldim ve Catwoman seçim yapmak zorunda.
Çekip gitmeyi seçen oldu mu peki :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fight clup olanını yüklediysen sanırım ilacını atmamışsın. cd ikinin içinde Binaries diye bir klasör var onu oyun klasörüne atacaksın. sonra da benim gibi diğer sorunlarla cebelleşeceksin :D

önce direcxt hatası verdi, bir şekilde düzelttim onu. sonra gfw hatası verdi, onu da düzelttim. oyun baktı ki bu adam diretiyor, çok inatçı, en sonunda açılmıyorum arkadaş defol git dedi :D

KDvUI.jpg

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
ilaç ile alakası yok hocam iyi bakın resme install hatası var.
bu kodu google'a yaz araştır ben bir baktım tam anlayamadım ama sorun Windows'tan.
ya Windows Update ya da Game For Live Installer ile ilgili bir problem.

Oyunda ben hiç problem yaşamadım ancak physx ve directx11 hatalı olduğu için yama gelene kadar kapalı tuttum zaten açınca çok yavaş çalışıyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
var mı direct yükleyebileceğim bir link?

2011 in windows 7 sinde, 400 tl lik 6850 model ekran kartında hala windows98 hatası alıyorumya ne diyim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dxdiag dan baktığımda direxct sürümüm 11 olarak görünüyor. neyse yükleyeyim baklım ne olacak.

[MENTION=103054]dgn[/MENTION]c çok teşekkürler oldu. :)

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
arkadaşlar oyun selefi gibi efsane olmuş.
umarım goty olarak seçilir.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Bu arada oyun bitince credits ekranında kapatmayın, bekleyin.
Joker Only You şarkısını söylüyor.
Hüzünlendim dinlerken.

[video=youtube;5UfsIvwzMeY]http://www.youtube.com/watch?v=5UfsIvwzMeY[/video]

Oyunun alternatif sonu var bir de kedi kadın sağdaki kapıdan çıkarsa;
Barbara'nın telsiz konuşmasını dinleyin 2:00'da başlıyor, Bruce Wayne, Alfred, Robin öldü falan diyor.
[video=youtube;almZEsb2rf4]http://www.youtube.com/watch?v=almZEsb2rf4&ob=av3e[/video]

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Oyuna yeniden başladım.
Bu sefer zorda başladım
Daha Bruce Wayne iken üç kişi beni öldürdü, zorla bitirdim.
Ama pes etmek yok :D

Show yourself chicken!
You think you can hide from me?
How you gonna use those things when they're not there.
Where are you?
How's he doing that?

[video=youtube;9rloT-Tj3w4]http://www.youtube.com/watch?v=9rloT-Tj3w4[/video]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Çok önce başlamıştım, yeni devam edip bitirebildim. Çok güzel olmuş oyun. Bir ara tekrar kurup yan görevlerle falan hakkını vererek bitirmem lazım. I Think You Should Do As He Says süper bu arada. :)

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Hobilerime çok az zaman ayırabildiğim şu soğuk kış günlerinde ve gecelerinde oynadığım tek oyun Arkham City. Solomon Grundy'i daha henüz devirdiğime göre en iyi ihtimalle Mart'ın sonlarında biter. Oldukça uzun bir oynanış süresi-25 saat kadar-,ve birçok yan görev var oyunda. Yan görevler de öyle vakit öldürmelik,sırf oynanış süresini uzatmak amacıyla sıkıştırılmış şeyler değil hepsi ana görevler kadar eğlenceli. Özellikle Zsazz'in telefonlarına cevap verdiğimiz göreve bayıldım. Adam telefonda origin hikayesini anlatıyor.

Batman Arkham City çok az dijital oyunda görebileceğimiz kadar kaliteli bir ana konuya sahip. Daha oyunun en başında Catwoman Two Face'in eline düştükten hemen sonraki sahnede Bruce Wayne TYGER elemanları tarafından apar topar götürülüyor ve gözümüzü açar açmaz Dr.Strange'in(Hugo Strange)nursuz yüzü ile karşı karşıya kalıyoruz. "Bruce ayağını denk al,senin Batman olduğunu biliyorum,işime karışırsan yakarım çıranı" diyorDaha sonra olaylar o kadar ilginç bir şekilde gelişiyor ki spoiler uyarısıyla bile anlatmayacağım. Alkışlar Paul Dini'ye gitsin.

Grafiklerin kalitesi Arkham Asylum'un biraz ötesinde,en azından DirectX 9 modunda aşırı bir fark yok. Oyunun geçtiği mekanlar daha geniş,genel kalite biraz daha üst düzeyde.DirectX 11 ile oyunu çalıştırmak isteyenlerin sorunlarını çözen yayınlandı mı bilmiyorum. Ve ilk oyundaki baş animatör Zafer Çoban ismi burada da karşımıza çıkıyor. Crysis 2'nin girişinde "A Cevat Yerli game"yazması kadar gurur verici. Alkışlar başta Zafer Çoban'a daha sonra da grafiklerin hazırlanmasında emeği geçen herkese.

Müzikler ise tam Gotham'ın o gotik,karanlık atmosferine uygun bir şekilde bestelenmiş. God of War'un da müziklerini de yapan Ron Fish ile Nick Arundel'e de alkışlar gitsin.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de bu oyunu denemek için yakın zamanda kurdum ve biraz oynadım.

oyunun grafikleri gayet güzel. ben dx9 ile dx11 arasında bariz bir fark göremedim. ancak fps bakımından yarı yarıya fark ediyor. dx modunda 50-60 fps oynayabilirken dx 11 modunda 25-30 fps oluyor. bench değerlerim:

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Türkçe yaması çıktı bir saat önce arkadaşlar

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bilgi için teşekkürler. vakitim çok boş geçiyor, bari yarım bıraktığım oyunu türkçe tamamlayayım.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bitiren oldu mu oyunu aramızdan ? bir kaç sorum olucaktı arkadaşlar

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
ben bitirdim buyrun
ama harley quinn dlc'sini oynamadım henüz

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar oyunun türkçe yaması çıktı,oyun çeviri ekibi yapmış yine :) bende yeniden oynamayı düşünüyorum,ingilizce dümdüz anlamadan oynadım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar joker öldü polislere teslim ettim ama oyun hala % 50 ide ve ac eğitim kurumlar diye birşey var ve ben yapamıyorum ayrıca siyasi mahkumlarda bağırıp duruyo ne yapcam bilmiyorum bir yardım eden olsa şimdiden teşekkürle :D

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben çok beğendim tıpkı arkham asylum gibi olmuş.