Batman Arkham Asylum sorunlar

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar bıktım en sonunda ya yardım edin birincisi patch yüklenmiyor yüklüyorum yüklüyorum açılırken V:1.0 diyor, kağıtlarda en ufak oynama yok fizik hareketleri yok patchi yükledikten sonra crack yapmasamda girebiliyorum ki demekki yüklenmemiş birde patch yüklenirken başta yüklemeden hardware falan sistemle ilgili bir hat veriyor tamam diyince de yükleniyor ama yüklendiğine dair hiçbir kanıt yok.

2.si ise buglardan nasıl kurtulurum kod falan var mı %17deyim 1 aydır aynı yerde kaldım f çıkmıyor tırmanmam gereken bir yerde.İnce ayar falan mı çekmem lazım lütfen yardım edin ya.

Not:Orjinal almak hariç her türlü cevap olur.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar bıktım en sonunda ya yardım edin birincisi patch yüklenmiyor yüklüyorum yüklüyorum açılırken V:1.0 diyor, kağıtlarda en ufak oynama yok fizik hareketleri yok patchi yükledikten sonra crack yapmasamda girebiliyorum ki demekki yüklenmemiş birde patch yüklenirken başta yüklemeden hardware falan sistemle ilgili bir hat veriyor tamam diyince de yükleniyor ama yüklendiğine dair hiçbir kanıt yok.

2.si ise buglardan nasıl kurtulurum kod falan var mı %17deyim 1 aydır aynı yerde kaldım f çıkmıyor tırmanmam gereken bir yerde.İnce ayar falan mı çekmem lazım lütfen yardım edin ya.

Not:Orjinal almak hariç her türlü cevap olur.

Notta yazdığın dışında bir cevabı yok :) Korsan koruması bu.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Başka çözümler de var grapple sorunu için.

Öncelikle oyuna en baştan başlamayı dene. Bu da olmadıysa offline(yoksa online mı idi)profil aç oyna. Bu da işine yaramadıysa oyundaki yerçekimi ayarlarını değiştir.(Bir ini dosyasıydı ama hatırlamıyorum.Netten bir bakıver.)

sharprock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buglardan kurtulma şansın yok oyuna yeniden başlama seçeneğinden başka yeniden başlarsanda başka yerde hata vercektir oyuna kesinlikle yama yapman gerek nasıl yaparım diye sorma bende yapamadım sildim :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu oyun buglarla dolu bir oyun. Oyunun o bölümden sonraki save dosyasını araştır belki bulursun.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ben oyunu bitirebilmek için 3 kez baştan oynadım. patch de sorunları çözmüyor.