Bateri öğretmenimden inciler

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,129
Çok güzel şarkı. Çok beğendim..

atak yapmak dediğin şey şu 2. videoda yapılan şeyse onu beğenmedim :)

too_late

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4
Şarkıyı duyup anlayabilmek için baya uğraştım :( Sesi az çıkıyo :S belki benden kaynaklanan bi sorundur :S
O atak dediğin şeyi sen ne zaman öğreneceksin :D Bak sırada ben varım daha :)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Neden atağı beğenmedin pesi ? [Atak davul çalarken aralarda yapılan coşkulu tempo] ve çok çeşidi var ama bu videodakini kendi yapmış ..

Too late seninle ritim çalışacaz atak karışık bi çalışma :)

too_late

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4
warkortali dedi ki:
Neden atağı beğenmedin pesi ? [Atak davul çalarken aralarda yapılan coşkulu tempo] ve çok çeşidi var ama bu videodakini kendi yapmış ..

Too late seninle ritim çalışacaz atak karışık bi çalışma :)

Ben anlamam öğretmen değilmisin öğretecem demedin mi :D Ha ritim ha atak :)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Öğretmenimin stüdyosunda sabahlayacam desene :D sonra ben öğretmen olacam (&)

drummer57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakınız bakınız neler yazılmış hakkımda.sewgili adnan bahsetmiştin ama tesadüfün böylesi ki gezinirken rastladım kendime.hemen üye olup kendime yorum yazmak istedim.gitarla yapılan beste 3 akor müzikal değeri yok.zaten ses de yok geyik yani.ataksa 6lama denen bi zımbırtı.sevgili adnan bu arada ahlaksız teklifine cevap yazmamak durumunda kaldığım için üzgünüm:)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Vayy vayy kimler gelmiş ver elini öpeyim hocam :D SDN bi derya denizdir dört bi yanını çevreler kendine bu durumda rastlamaman imkansızdır ;) biliyorum senin zırmbırtı dediğin şeyleri, siz bakmayın onun mütevazı tavrına ;) :) Sana daha önce ahlaksız teklif gelmemiş olabilir ama benim teklifi bir daha düşün :D amacım biraz daha davul çalabilmek allahın emri peygamberin kavliyle davulunu kendime istiyorum :D neyse umarım takılırsın SDN ye görüşürüz ..

kracker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arkadasım da davulcuların bir araya gelebilecegi bir forum oluşturdu. Davulla ilgilenenler girip üye olabilirler güzel paylaşımlar var

www.davulcuyuz.biz