Ahmet1818
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Xiaomi mi 9t aldım miui11 Şarz yiyor hard reset atsam miui10 a geçsem sorun düzelir mi
Ne uygulamaları kullanıyorsunuz ne kadar yiyor , hangi güç modunda?Xiaomi mi 9t aldım miui11 Şarz yiyor hard reset atsam miui10 a geçsem sorun düzelir mi
Yedek alıp hard reset atmak en mantıklısı.Miui 10 a dönebiliyorsan dön.Xiaomi mi 9t aldım miui11 Şarz yiyor hard reset atsam miui10 a geçsem sorun düzelir mi
Pubg oynuyorsanız şarj'ın bitmesi çok normal , siz böyle konu açtınız diye hatırlıyorum ?
Pil normal durumda gibi ekran acik kalma suresi ne kadar oyun oynarken ve parlaklık ? Birde şarj ederjen batarya sağlığı için %20-%80 arasında mı kullanıyorsun
Yok sarzda oynamam 100 de çıkartırımPil normal durumda gibi ekran acik kalma suresi ne kadar oyun oynarken ve parlaklık ? Birde şarj ederjen batarya sağlığı için %20-%80 arasında mı kullanıyorsun
Pil normal durumda gibi ekran acik kalma suresi ne kadar oyun oynarken ve parlaklık ? Birde şarj ederjen batarya sağlığı için %20-%80 arasında mı kullanıyorsun
Pil sağlığı için şarj %20 olunca şarja tak %80 olunca çıkar bu periyotta devam et sürekli batarya sağlığı için önemli bir de uzun süre ekran açıksa oyun oynarken film izlerken şarjın 7-8 saat girmesi normal tabi açılan uygulamaya göre değişir. İçin rahat değilse hard reset dene en azından