Yardım Batarya değiştirdim, telefon kapanıp açılıyor

Knuis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iPhone 11 batarya değiştirdikten sonra 5 dk da bir kapanıp açılmaya başladı.
Telefon açılıyor bir süre kullanıyorum 3 dakika filan sonra otomatik kapanıyor telefon yeniden başlıyor.
Sebebi ne olabilir fikriniz var mı ?
En kaliteli Woyax batarya almıştım sıfır zaten bataryadan olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen moderatör:

nosleica

Profosyonel Telefon Tamircisi - Özellikle Apple ?
Reaksiyon puanı
34
Telefon açılıyor bir süre kullanıyorum 3 dakika filan sonra otomatik kapanıyor telefon yeniden başlıyor.
hocam bu tarz sorunlar bataryadan kaynaklanıyor, anakarta zarar vermeden çıkarın eski bataryayı takın sorununuz düzelir.

Knuis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam bu tarz sorunlar bataryadan kaynaklanıyor, anakarta zarar vermeden çıkarın eski bataryayı takın sorununuz düzelir.
eskisini attım keşke deneyip öyle yapsaydım o yüzden bataryadan mı diye tam emin olamıyorum

nosleica

Reaksiyon puanı
34

eskisini attım keşke deneyip öyle yapsaydım o yüzden bataryadan mı diye tam emin olamıyorum
hocam internetten orjinal bayarya vs bulmaya çalışmayın bulamazsınız size tavsiyem deji markasını deneyin onda da sıkıntı çıkarırsa serviste taktırın fiyat tuzlu olur biraz

Azoic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Fabrikasyon sorunu olabilir. Bataryada ısınma ile kısa devreden kapatıyorsa ciddi sorun olur. diğer türlü resetlemesi besleyememe sorunundan olabilir.

şakaya gelmez hocam. Ufak rakamlar için 20 bin tl yi yakmayın :)

nosleica

Reaksiyon puanı
34
Fabrikasyon sorunu olabilir. Bataryada ısınma ile kısa devreden kapatıyorsa ciddi sorun olur. diğer türlü resetlemesi besleyememe sorunundan olabilir.

o ihtimali unutmuşum hocam

Knuis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Hocam bataryayı değiştirdim telefona taktım sıfır bataryayı, telefonu topladım açtım. Ana ekrana geliyor normal açılıyor bekliyorum hiç bişi yapmadan (ısınma falan yok yani) otomatik restart atıyor

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,607
hocam internetten orjinal bayarya vs bulmaya çalışmayın bulamazsınız.

Ekran görüntüsü 2023-06-16 203824.jpg

nosleica

Reaksiyon puanı
34

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Yeni taktiğin pilde pilnsağliği yaziyor mu?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
Pili woyax'ın kendi sitesinden aldığınızı varsayıyorum, sorunlu olduğunu söyleyip geri gönderebilirsiniz değişim yaparlar. Birkaç gün telefonsuz idare etmeye çalışın sıkıntı çıkmasın. 2 yıl kadar woyax batarya kullandım sıkıntısız çünkü güzel marka deji ve rova da kullandım ama en iyisi Woyax'dı.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Orjinal pillerde bir chip olur bu chip aktarimi yapilirsa pil sağliği yazar ve işçilikte önemli iyi bir işçilik yapilmamiş gözüküyor o pili değiştirmeniz gerek bir ustaya götürün

Knuis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Orjinal pillerde bir chip olur bu chip aktarimi yapilirsa pil sağliği yazar ve işçilikte önemli iyi bir işçilik yapilmamiş gözüküyor o pili değiştirmeniz gerek bir ustaya götürün
Hocam pil sağlığı önemli bi bilgi değil
Telefonun şarjı 1 günü götürmezse çöptür benim için sağlıkta isterse 100 yazsın
1 gün götürüyorsa 50 yazsa da kullanırım
Pili ben değiştirdim ortalama 3 dakikalık bi iş bunun için telefoncuya gitmeye gerek yok cok basit bi işlem
Daha önce 10 kere değiştirmişimdir böyle bişeyle hiç karşılaşmadım inşallah sorun pildedir pili iade edip değiştirip deneyeceğim

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Hocam pil sağlığı önemli bi bilgi değil
Telefonun şarjı 1 günü götürmezse çöptür benim için sağlıkta isterse 100 yazsın
1 gün götürüyorsa 50 yazsa da kullanırım
Pili ben değiştirdim ortalama 3 dakikalık bi iş bunun için telefoncuya gitmeye gerek yok cok basit bi işlem
Daha önce 10 kere değiştirmişimdir böyle bişeyle hiç karşılaşmadım inşallah sorun pildedir pili iade edip değiştirip deneyeceğim
mesele pil sağliği değil zaten kendimi ifade edemedim pil kalitesi foxconn, bixi,protech veya deji kullan

Knuis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pili woyax'ın kendi sitesinden aldığınızı varsayıyorum, sorunlu olduğunu söyleyip geri gönderebilirsiniz değişim yaparlar. Birkaç gün telefonsuz idare etmeye çalışın sıkıntı çıkmasın. 2 yıl kadar woyax batarya kullandım sıkıntısız çünkü güzel marka deji ve rova da kullandım ama en iyisi Woyax'dı.
Hepsiburada woyax satıcısından aldım hocam
Sitesinden iletişim numarasını arayınca dejiye hoşgeldiniz diyo deji ile aynı firma sanırım ama woyax mah değeri daha yüksek diye aldım pişman oldum

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Hepsiburada woyax satıcısından aldım hocam
Sitesinden iletişim numarasını arayınca dejiye hoşgeldiniz diyo deji ile aynı firma sanırım ama woyax mah değeri daha yüksek diye aldım pişman oldum
Güçlendirilmiş pil olabilir güçlendirilmişlerde böyle oluyor normalde