.bat uzantılı dosyaların simgeleri nasıl değiştirilir ?

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedi. Yanlış açdıysam affola. Başlıktada belirttiğim gibi .bat uzantılı dosyaların simgeleri nasıl değiştirilir. Yada bu mümkünmüdür bilen varsa 2 dk'sını ayırmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayırdır birine keylog filan mı atacaksın.

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Güldürme :) Shutdown ile zamanlayıcı hazırlıyorum. Simgesi hoşuma gitmedi sorayım dedim.

Reaksiyon puanı
189
Quick Batch File Compiler isimli program ile bat dosyanı compile edip exe'ye çevirebilir ve çevirdiğin exe'ye istediğin simgeyi koyup istediğin meta bilgisini ekleyebilirsin :)

Ama dersen ki yok arkadaş ben .bat uzantısı ile kullanıcam, o zaman windows .bat dosyalarına ne simge verdiyse onu kullanmak zorunda kalırsın; ya da .bat dosyasını bir yere koyarsın kullanacağın yere de kısayolunu oluşturup kısayola simge atarsın olur biter :)

Cyber-Soldier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam nasıl olduğunu hatırlayamadım. Fakat Reshacker diye bir program var. XP de modifiye imkanı falan sağlıyor (Belli özellikleri için) Reshacker ile .bat resmi değiştirme vs. şeklinde bir arama yaparsan google amca yardımcı olur diye tahmin ediyorum.

Eğer bulamazsan mesajın altına post geç.. Bir şeyler ayarlarım :D

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
cgrszone, peki .exe ye çevirdiğim zaman işlevselliğinden bişi kaybediyomu.