Bass sesleri

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar philipsin 5+1 ses sistemi var anakartın ses kartını kullanıyorum dfi dk p45 plus anakart windows 7 build 7600 kullanıyorum ama bilgisayarımdan basss seslerini alamıyorum. xp de bas sesleri gayet sağlıklı cıkıyordu ama windows 7 de calısmıyor. test ettigimde bas sesini duyuyorum ama medya yuruturken malesef yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler simdiden

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru durust birini bulamadınızmı turklere kıran mı girdi

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o daha da kotu ya adam turkse neden adam gibi turk adı yada turk nicki kullanmıyor kendini senden saymayan biri icin sen kendini odan sayıyorsun :)

neyse benim sorum zaten o her kimse onunla ilgili degil dfi windows 7 icin ses surucusu cıkarmamıs windows 7 surucuyu yukluyor test sayfasında bass sesi cıkıyor ama media player yuruturken bass sesi cıkmıyor bu konuda yardımcı olacaksanız sevinirim onun dışında işe yarar bilgilere yine acıgım ama pop rock metal beni ilgilendirmiyor simdiden teşekkurler

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
win 7 değil win 12 de kullansan mp3 dinlerken anakartın isterse 8+1 destekli olsun 5+1 ses alamazsın mp3 şarkılar stereo veya mono olarak kayıt yapılır şöyle anlatayım stereo çıkışta left ve right olmak üzere iki kanal vardır hopörlörleri ve sub u bu kanallara bağlarsan sorunsuz kullanırsın ve dinlerken windows tarafında ses seviyesini %60 dan fazla açma ses sisteminden aç yoksa baslar patlak hopörlörden çıkar gibi çıkabilir

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xp de anakartın ses surucusunu yukledigimde sesler ve bass normal çalısıyordu ustelik son ses actıgımda bile basss yada diğer seslerde sorun olmuyordu zaten bass yuksek olursa bassı ayrıca kısabiliyorum burdaki sorun ya windows 7 sess kartını etkin kullanamıyor yada media player bir şekilde bass ı kapatıyor media player 11 de ekolayzeri nasıl başlatabilirim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
media playerin görünüm menüsünden Geliştirmelere gir orada grafik equalizer var

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
o daha da kotu ya adam turkse neden adam gibi turk adı yada turk nicki kullanmıyor kendini senden saymayan biri icin sen kendini odan sayıyorsun :)

neyse benim sorum zaten o her kimse onunla ilgili degil dfi windows 7 icin ses surucusu cıkarmamıs windows 7 surucuyu yukluyor test sayfasında bass sesi cıkıyor ama media player yuruturken bass sesi cıkmıyor bu konuda yardımcı olacaksanız sevinirim onun dışında işe yarar bilgilere yine acıgım ama pop rock metal beni ilgilendirmiyor simdiden teşekkurler
Kardeş gereken bilgiye sahip olmadan kimseyi yargılama
Sagopa Kajmer'in anlamı

Müzik hayatında kullandığı ismi Sagopa, Mısır'da bir piramidin adıdır. Birçok arkeolog bu piramidin sırrını çözmeye çalışırken, tuzaklara düşüp can verdikleri söylenir. En son, soyadı Kajmeri olan bir arkeolog, Sagopa'nın gizemini ortaya çıkartmış ve piramidin en gizemli yerine, son odasına girerek, duvara Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen Sagopa Kajmeri kazımıştır. Ancak bu arkeolog da (Gerhard Kajmeri) hava akımı yüzünden can vermiştir. Bu olaydan bir süre sonra piramide modern araçlarla giren bilim adamları, ölen adamın (Gerhard Kajmeri)'nin cesedini bulmuşlar ve piramide donanımsız girme cesaretinden dolayı bu adamın adını tüm dünyaya duyurmuşlardır.

infernofugitive

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım eğer yapmadıysan ses kartını windows 7 ye göre güncelle. hoparlorler stereo mu ses veriyo yoksa 5+1 olarak mı?

kenan_386

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ceza=Bilgin Özçalkan

Kısa ve Öz

Ceza:Bazıları gibi Ben Adımı Rüyada Kesfetmedim...

PROchemist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş gereken bilgiye sahip olmadan kimseyi yargılama
Sagopa Kajmer'in anlamı

Müzik hayatında kullandığı ismi Sagopa, Mısır'da bir piramidin adıdır. Birçok arkeolog bu piramidin sırrını çözmeye çalışırken, tuzaklara düşüp can verdikleri söylenir. En son, soyadı Kajmeri olan bir arkeolog, Sagopa'nın gizemini ortaya çıkartmış ve piramidin en gizemli yerine, son odasına girerek, duvara Sagopa'nın gizemini çözen anlamına gelen Sagopa Kajmeri kazımıştır. Ancak bu arkeolog da (Gerhard Kajmeri) hava akımı yüzünden can vermiştir. Bu olaydan bir süre sonra piramide modern araçlarla giren bilim adamları, ölen adamın (Gerhard Kajmeri)'nin cesedini bulmuşlar ve piramide donanımsız girme cesaretinden dolayı bu adamın adını tüm dünyaya duyurmuşlardır.
pesımıstyle bendensin kardeş......:thumbup::clap: