Başlık sorunu

graphicxer

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar konu başlıklarında ne kadarını büyük yazarsam yazayım sadece ilk harf büyük oluyor.Diğerleri küçük oluyor.Acaba bu soru sadece bende mi oluyor?Bu sorunu bir moderatör Admin'e bildireceğini söyledi.Mesela şu an bir şeyi merak ediyorum.Acaba şu anki başlıkta da bu sorun var mı? Yukarıdaki başlık konuyu açarken "Başlık Sorunu" şeklindeydi.Bakalım aynı şekilde mi?

Evet arkadaşlar başlığın ikinci kelimesinin ilk harfini büyük yazmama rağmen küçük çıktı.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar bu sorun değil özellik:DGeliştiricimizden sizler için rica ettik o da sağolsun yaptı:)

Sorun yok yani:D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ben bu yüzden bi de uyarı aldım:D Açtığım konun başlığı bir kişinin sözlerinden alıntı olduğu için tırnak işaretiyle yazdım. Bi baktım başlık değişik olmuş:D neyse ilk harfin otomatik büyümesi güzel de diğer harflerin büyüklük küçüklüğüne karışmasa iyi olacak

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumlarda mesaj başlıklarının hepsinin büyük harflerle olması görüntü ve düzen bozukluğuna yol açar. Zaten bir çok forumda başlıkların tamamını büyük harflerle yazmak yasaklanmıştır. Üyelik kuralları içinde yada forum kullanımı kısmında yazması lazım. Kimilerinde bu otomatik olarak düzeltilir. Eğer forumun öyle bir fonksiyonu yoksa mesajı yazanın yöneticiler yada moderatörler tarafından uyarılmasına neden olur...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Böyle özelliğin eklenmesi güzel olmuş.Hepsini büyük yazmak görüntü kirliliği yaratıyor.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ben bu yüzden bi de uyarı aldım:D Açtığım konun başlığı bir kişinin sözlerinden alıntı olduğu için tırnak işaretiyle yazdım. Bi baktım başlık değişik olmuş:D neyse ilk harfin otomatik büyümesi güzel de diğer harflerin büyüklük küçüklüğüne karışmasa iyi olacak

Sen ucuz kurtulmuşsun:D :lol: