engerex
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 26
Tamam aklimda olsun bundan sonra bi foruma girersem hemmen bayan oldugumu belirticemolur boyle seyler yaa bosver
![]()
Ya en başta yada asla çaktırma

Tamam aklimda olsun bundan sonra bi foruma girersem hemmen bayan oldugumu belirticemolur boyle seyler yaa bosver
![]()
Ya en başta yada asla çaktırma![]()
Sus hoca sus dağıtın konuyu eee nasılsınız yarında günlerden cuma
Valla iyiyiz işte ne olsun yarında cuma öğle vakti cuma namazına gidecem.. Cuma hutbesinin konusuda muhtemelen insanları tanıyalım her gördüğümüz sakallıyı amcamız sanmayalım olacak heralde..Sus hoca sus dağıtın konuyu eee nasılsınız yarında günlerden cuma![]()
Yani ordaki sakallı mecazi anlamlı bişey siz üzerinize alınmayın..Bu arada hoşgeldiniz bu tarz bi karşılama olduğu içinde özür dileriz..Sakalli derken?:sleep::biggrin:
Yani ordaki sakallı mecazi anlamlı bişey siz üzerinize alınmayın..Bu arada hoşgeldiniz bu tarz bi karşılama olduğu içinde özür dileriz..![]()
O ne demek arkadasim cumlelere dikkat edelim saka kaldiririz ama yine de bayaniz yani![]()
@oxelara sanki erkek milletindensin, vatandaşın zaafını bildiğinden kafa buluyosun gibime geliyor...![]()
kendisi ile tanismis bulunuyorum.. cok tatli bir kiz kardesimiz.. yarinda benim kardesimle tanisacaklar.. stada beraber gidecekler.. staddakilere Allah sabir versin diyorum bu 2sine karsi![]()
Pişman oLursun![]()
Yazık etmeyin yeni geldi![]()
Ben sana hoşgeldin dememişim. Hoşgeldin.
forum kurallarını okumanı ve avatarındaki simgeyi kadırıp futbol muhabbetine takılmamanı tavsiye ederim.
Malesef seviyenin en çok düştüğü bölge oralar oluyor. Fanatizm yüzünden insanlar birbirini kırabiliryor.
Spor konusundan uzak durduğun sürece burada mutlu ve huzurlu olursun inan bana
fenerli ya hemen cok tatlı bir kızgs li olsa ayy cok çirkindi derdi
sen varya senn![]()
en yakın arkadaşım gs'li ve çooook güzel... oldu mu en sevdiğim gs'li?
Allahim 3 gundur beni erkek sanmiyodunuz di mi
Hoş geldiniz! :flowers:
Hahahahah sabah sabah koptum ya![]()
AlemsinizSiz beni güldürdünüz ya Fenerde sizi güldürsün
![]()
Bu konu halamı devam ediyor kızıyorum ama bu arada günaydınlar![]()
İyiyiz ya ne olsun iş güç![]()
Bu konu halamı devam ediyor kızıyorum ama bu arada günaydınlar![]()
Çık la aradan zırtto
Songül nasıl songül![]()
Pardon yav yalnış oldu.
Msn den Songüle yazıyordum..
Buraya yazmışım hataylan![]()
O da sormuştu aynı soruyu..
Nasılda gelip buraya yazmışsam acaba![]()