Başlık Şart Mı?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yalnız o bölümde Galatasaray delisi daha çoktur hatırlatmak istedim her zaman her yerde olduğu gibi:cool:

şu konuda bile [MENTION=263242]oxelara[/MENTION] bunları yazıyorsa bir kere daha düşünmen lazım.. ben herkese bir cevabı olacakmış gibi gördüm kendilerini :)

Reaksiyon puanı
31
şu konuda bile @oxelara bunları yazıyorsa bir kere daha düşünmen lazım.. ben herkese bir cevabı olacakmış gibi gördüm kendilerini :)
Maksat herşeye cevap vermekse boş kafadan çok ses çıkar derler Galatasaray taraftarı bir yerde susuyorsa edebindendir.

Mevlana'nın güzel bir sözü var
Lafın duracağı yoktur. Dilin kemiği yoktur da ondan. Her yana döner, her yere uzanır, her şeye karışır. Dil karışınca gönül karışır, kalp karışır, allak bullak olur insan. Dil durunca yerli yerinde, kalp kalpliğini, gönül gönüllülüğünü bilir. İnsan, adamakıllı bir insan olur.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Maksat herşeye cevap vermekse boş tenekeden çok ses çıkar derler Galatasaray taraftarı bir yerde susuyorsa edebindendir.

Lafın duracağı yoktur. Dilin kemiği yoktur da ondan. Her yana döner, her yere uzanır, her şeye karışır. Dil karışınca gönül karışır, kalp karışır, allak bullak olur insan. Dil durunca yerli yerinde, kalp kalpliğini, gönül gönüllülüğünü bilir. İnsan, adamakıllı bir insan olur.

işte siz hemen böyle anlarsınız.. herkese bir cevabı vardır deyince bana "Maksat herşeye cevap vermekse boş tenekeden çok ses çıkar derler".... dersiniz...

önce bir insanı tanı, laflarını oku, ondan sonra bunları konuşuruz tamam mı?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bu karşılamanında b.ku çıktı :P

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maksat herşeye cevap vermekse boş kafadan çok ses çıkar derler Galatasaray taraftarı bir yerde susuyorsa edebindendir.

bizde boş laf etmez, susacağımız yeri biliriz (mesela uefa kupası gibi). ama verilecek bir cevabımız varsa da susmayız.
dediğin gibi her renkte boş kafalı olan çok ama ben onlardan değilim.

Reaksiyon puanı
31
işte siz hemen böyle anlarsınız.. herkese bir cevabı vardır deyince bana "Maksat herşeye cevap vermekse boş tenekeden çok ses çıkar derler".... dersiniz...

önce bir insanı tanı, laflarını oku, ondan sonra bunları konuşuruz tamam mı?
Şimdi niye kızdın anlamış değilim şu konuda bile @oxelara bunları yazıyorsa bir kere daha düşünmen lazım.. ben herkese bir cevabı olacakmış gibi gördüm kendilerini dedin bende sana öyle olmadığını göstermek istedim bizlerinde herşeye herkese bir cevabı olduğunu hatırlatmak istedim bu kadar kızmaya gerek yok bence:) ve şunuda belirteyim iki düşünüp bir yazanlardanım :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Şimdi niye kızdın anlamış değilim şu konuda bile @oxelara bunları yazıyorsa bir kere daha düşünmen lazım.. ben herkese bir cevabı olacakmış gibi gördüm kendilerini dedin bende sana öyle olmadığını göstermek istedim bizlerinde herşeye herkese bir cevabı olduğunu hatırlatmak istedim bu kadar kızmaya gerek yok bence:) ve şunuda belirteyim iki düşünüp bir yazanlardanım :)

yahu kızmadım ki.. kızsam daha ağır yazardım emin ol... ki yazmışlığım vardır forumda :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Follow me :P

Reaksiyon puanı
31
yahu kızmadım ki.. kızsam daha ağır yazardım emin ol... ki yazmışlığım vardır forumda :)
Ramiz dayı olsa mesele ağır yazmak değil yeğen mesele doğru yerde doğru söz kullanmak derdi :D:D
Ne anlatmak istediğimi sen daha iyi anladığına eminim bir art niyetim yada tartışma çıkarma amacında olmadığımıda bildiğine göre kırgınlık yoktur umarım ben sadece senin herşeye cevap verir sözüne kızdım biraz :)

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bak dedik sana :D

İyi yaptın bak..her ay su faturan normal gelecek :P

Reaksiyon puanı
31
Allahim 3 gundur beni erkek sanmiyodunuz di mi :)
Keşke söyleseydin ya adı bilinmeyenler felan geçti konuda şu an yerin dibine geçtik
crying.gif