• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Başlık Düzenleme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fox.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fox.

Doçent
Kendilerini yalnış girip düzeltmeye kalktığımızda olmuyor yardım :)

Mesaj düzenlemeye daha sonra gelişmiş butonuna tıklayıp mesajı , konu başlığını değiştirebilirsin ;)

konuyla alakası yok ama açtığım konu kilitlendiğinden ki bu sdn de gelenek haline geldi. Her konu kilitleniyor. Modlar konu kilitlemeyi ilke edinmiş kendine. likable06 kullanıcı adımın neden banladığını sordum forum kurallarını oku diye link atmışlar. 200 mesajla 300 mesajla alakası yok bu işlerin bir hata yaptım tamamda önce bir uyarır insan. Her neyse açtığım konuya yazılan mesajlardan anlaşılıyorki Sdn forum bu şekilde yönetildiği taktirde gelişmez gelişemez. Affederseniz ama ota çöpe milleti banlarsanız böyle yazılarla karşılarsınız. Her konuyuda kilitleyin bunuda kilitleyeceğinize şüphe yok. Ynei konu açsam kilitlenecek o yüzden buraya yazayım dedim. Açtığım konuda doğruları belirten "Doctor" nickli arkadaşada sonsuz teşekkürler. İşini düzgün yapmadığını düşündüğüm modlarımızada buradan bir kucak dolusu sitem yolluyorum hepinize iyi çalışmalar...

sadece modlar yapabiliyor :)

Sizdeki ayrıcağını bizde istiyoruz :) YAni bi yanlış yazsak hep böyle oluyor. Düzeltemiyoruz ;)

Hmmm evet sadece modlar düzeltebiliyor olabilir ben onu düşünmemiştim. Ama kendi açtığın konu başlığını düzeltememek büyük eksiklik haklısın ;)

Sorunum olduğundan konu açıyorum.. Sorunu çözdükten sonra Çözüldü yazamıyorum... Eski hakkımızı geri istiyoruz. :D

Forumda isyan :D Harbi düzelirse çok iyi olur :)

Evet bende düzeltiyorum mesela "değişiklikleri kaydet" dediğimde eski haline dönüyo düzelmiyo yani :( enteresan

smf nin admin panelinden halledilecek birşey ;) şikeyetler Troy a :) bence de bir zararı olmaz heralde..

smf nin admin panelinden halledilecek birşey ;) şikeyetler Troy a :) bence de bir zararı olmaz heralde..

vb diyecektin galiba tudroy:D:D:D admin pan üyelerin yetkileri kısıtlansa o buton orada çıkmaz.Kodlarla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Acaba bu konuya neden kimse bakmıyor ??*

Bi Yetkili yok muuu yahuuuuu :whistling:

Ayaklanma çıkaralım yönetime karşı Hakkı'mızı isteriz ....

Hoooyyyyttttto.O

Neler oluyor burada :ph34r: Tamam bu durumla ben ilgilenirim. Şimdi siz sakin olun bakalım. ;)

seçenekler diye bişii göremiyo musnuz konunun üstünde?. Ben görebiliyorum :D oradan düzeltebiliyorum :D

Hahaha :D :D Pesi milletin yarasına tuz basma :D :D

Bak ben söyleyim üyeleri provake ediyorum anarşik davranışlara sürükleyecem benimle gelenleri hakkımızı istiyoruz

Hımm sen onları provake ede dur o zaman souris bize de biraz malzeme çıksın. :devil:

Ben nasılsa çok konu açmıyorum ben açılan konulara yorum yazıyorum sadece ne kadar paylaşımdan uzak biriyim ya=P

Ben bir önce bir konu açtım hatalı yazmıştım başlığı düzeltmeye girdim oldu :D

Gerekli müdahale serbest bırakıldı galiba

Yönetimi istifaya davet ediyorum:D Suları ısında :sweatdrop::sweatdrop: