Başkent'te kızdıran zafiyet!

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,836
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,258
Puanları
113
Yaş
39
128680.jpg

Ankara Emniyet Müdürü Karaarslan üç gün boyunca Başkent'te çalıntı plaka takılan araçla dolaştı.

Üç ayrı intihar eylemine sahne olan Ankara'da güvenliğin Allah’a emanet olduğunu gösteren bir olay yaşandı. 17 Mart’ta Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Mahmut Karaaslan, üç gün boyunca “tebdil-i kıyafet” ile güvenlik denetimi yaptı, Başkent caddelerinde çalıntı plaka takılı bir araçla dolaştı.

Emniyet müdürü Karaaslan emniyetçe aranan “çalıntı” plakalı araçla bin 400 MOBESE kamerası tarafından 24 saat izlenen bulvar ve cadde gibi ana arterlerde dolaştı. 41 plakanın takıldığı araç hiç bir polis ekibince çevrilmedi, Ankara’nın 513 noktasındaki MOBESE ve PTS (Plaka Tanıma Sistemi) kameralarınca da tespit edilemedi.

Mahmut Karaaslan, 19, 20 ve 21 Mart günleri, çalıntı plaka taktığı araçla yaptığı “gizli” denetimde hiçbir kontrol noktasında durdurulmamasına çok sinirlendi. Bu olaydan sonra Karaaslan’ın başta MOBESE’den sorumlu müdürler olmak üzere asayiş kontrollerini koordine eden polis şeflerini sert biçimde uyardı.

YeniÇağ

:: Ankara'da elini kolunu sallayan dolaşabiliyor ise, diğer illerde neler olur! Bu zafiyet için siz ne diyorsunuz?
 

okinkurt

Müdavim
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
3,813
Reaksiyon puanı
1,233
Puanları
113
Yaş
32
Millet in canı Allaha emanet vallahi üst üste kaç bomba patladı hala bu zafiyete düşüyorsak diyecek birşey yok ben olsam o müdürleri direk atarım böle işmi olur bir patladımı bir sürü insanımız ölüyor eşşeği saldım çayıra otlaya mevlam kayıra .....
 
Üst