Başka android uygulamalar aktarmak için nasıl

Caskmnnbg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Temple run, Angry kuşlar gibi Android telefon ya da Android tablet, bazı uygulamalar seviyorsanız. Başka bir android telefon geçmek istiyorum, ve belki isteksiz bu favori uygulamaları kaldı.Bazı Oyun uygulamaları, Müzik uygulamaları, Oyuncu uygulamaları vb Aslında vazgeçmek, bu Google piyasadan yeniden indirmek eğer gerçek bir güçlük olduğunu. Yani aktarmak ve yeni bir eski Android cep telefonu bu uygulamalar kopyalamak için karar verirken. Daha, şimdi başka bir android telefon android uygulamaları aktarmak için kolay ve hızlı bir yöntem tane alabilirsiniz .Yes size yardımcı olacak bazı mevcut aktarma aracı gerekir. Coolmuster Android Assistant onunla bir tıklama ile iki android telefon arasında Oyunları uygulamasını aktarabilirsiniz geliyor?
Uygulamaları senkronize etmek ister, Coolmuster Android Assistant sadece uygulamaları aktarmak değil, aynı zamanda mesajlar, kişileri, fotoğrafları, videoları, müzik, arama günlükleri arasında daha metin olabilir güvenilir bir program olduğunu Android kullanıcıları .Coolmuster Android Assistant için transfer aracı yararlıdır İki Android telefonlar .Ayrıca, veri transferi destekleyen android ve iPhone arasında apps. Tek bir düğmeye tıklayarak bir başka Android Android uygulamaları senkronize etmek. Hatta, Google piyasadan Oyun uygulamaları indirmek, yüklemek kaldırmak ve Android uygulamaları yönetmek istiyorsanız istiyorsanız Daha, kolayca ve doğrudan bilgisayarda bu yapabilirsiniz. Bunun sayesinde, sadece 3 adımlar başarılı yeni android telefon eski android gelen uygulamaları aktarabilirsiniz.
Nasıl iki android telefon arasında uygulamalar aktarmak için.
http://www.samsung-messages-backup.com/resources/transfer-apps-to-android.html
1. Download Adım ve PC'de Coolmuster Android Assistant aracını başlatın.
Daha sonra bir USB kablosuyla bilgisayara Android telefon bağlamak, indirin ve bilgisayarınızı başlatılması üzerine Coolmuster Android Assistant aracını kurun ve çalıştırın.
Bilgisayara eski Android'den Adım 2. İhracat uygulamalar
Android cihazınız bu program başarıyla tespit edildikten sonra, Android telefon tüm bilgiler, ana interface.Choose görüntülenir "Apps" seçeneği, daha sonra bilgisayara taşımak için "Export" nin butonuna tıklayın
Adım 3. Sync bilgisayardan yeni Android için uygulamalar
Bilgisayara uygulamalar aktardıktan sonra, tıklayın "Başlat" düğmesini ve çıkış fotoğrafları kaydetmek için bir çıkış dizini seçin. Son olarak, doğrudan seçim, "Apps" gidin tek bir tıklama ile yeni Android cep telefonu aktarılan uygulamalar aktarmak için "Restore" butonuna olabilir.
Nasıl android cep telefonu uygulamaları yüklemek için
http://www.samsung-messages-backup.com/resources/install-apps-to-android-from-computer.html

kobv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android ve android arasındaki uygulamaları aktarmak için, ben sadece aynı anda bilgisayara iki telefonu birbirine bağlamak ve veri aktarmak için uygulamayı başlatmak, kaynak ayarlanan android hatırlamamız gerekiyor yardım etmek bir mobil aktarma uygulamasını kullanmak daha uygun olduğunu düşünüyorum pozisyon ve desition konumu.

kobv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0