Basit İnternet Sitesi Kurma

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yıllardır arkadaşımla bir internet sitesi açma derdindeyiz.İlk olarak (yıllar önce :) ) bedava-sitem kullanarak basit internet sitesi açmıştım(fazlasıyla amatör ) .Daha sonra weebly ile tanıştım ve çok güzel tasarımlarıyla zekicocuk.weebly.com sitesini açtım hiçte fena olmadı ama arama kutusu vs. özellikle paralı ve pahalı.En sonunda dreamweaver falan indirdim ama biraz karışık geldi.

Benim istediğim sürükleyip bırakarak çok basit şekilde (weebly'deki gibi) bir internet sitesi hazırlamak.Bunu hangi programla yapabilirim ?

not:Kod falan kullanmak istemiyorum elbette ufak kodlar olabilir ama siteyi kodla yapamam :(

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Lauyan ToWEB Programını öneririm. :)

Tasarımını siteye aktarmak için sunucu bilgilerinin elinde olması lazım. Bu siteye girip bedava hosting alabilirsin. Yalnız site kurarken alt alan adı ile kurmalısın yoksa kontrol edemezsin. Siteyi kurunca otomatik site kurucusu var içerisinde adı zyro. Onunla'da çok rahat kurabilirsin.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam sizin tam olarak aradağınız sistem Blogger.

Blogger ile tanışmanızın vakti gelmiş ve geçiyor bile. Vakit kaybetmeden biran önce bir blogger ile blog oluşturun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Lauyan ToWEB Programını öneririm. :)

Tasarımını siteye aktarmak için sunucu bilgilerinin elinde olması lazım. Bu siteye girip bedava hosting alabilirsin. Yalnız site kurarken alt alan adı ile kurmalısın yoksa kontrol edemezsin. Siteyi kurunca otomatik site kurucusu var içerisinde adı zyro. Onunla'da çok rahat kurabilirsin.
Bi bakalım nasılmış :)

Hocam sizin tam olarak aradağınız sistem Blogger.

Blogger ile tanışmanızın vakti gelmiş ve geçiyor bile. Vakit kaybetmeden biran önce bir blogger ile blog oluşturun.
Daha profesyonel bir site kurmayı düşünüyorum hatta bir arkadaşla beraber Torrent sitesi açmayı falan planlıyoruz.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi bakalım nasılmış :)

Daha profesyonel bir site kurmayı düşünüyorum hatta bir arkadaşla beraber Torrent sitesi açmayı falan planlıyoruz.

Hocam bence hiç düşünmeyin. Wordpress ile blog kurun. Torrent sitesi açacaksanız forum sitesi olacaktır büyük ihtimal. Mybb kurun.

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adobe muse kullanarak kod yazmadan basit şekilde site tasarlayabilirsin . Dersleride youtube ' da son derece popüler izleyebilirsin ki zaten çok basittir. ( Biz kod yazarlarını bitiren programdır :) )

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Adobe muse kullanarak kod yazmadan basit şekilde site tasarlayabilirsin . Dersleride youtube ' da son derece popüler izleyebilirsin ki zaten çok basittir. ( Biz kod yazarlarını bitiren programdır :) )
Şuan baktığım en iyi programram gibi geldi deneyeceğim.Sürükle bırak tam bana göre :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam bence hiç düşünmeyin. Wordpress ile blog kurun. Torrent sitesi açacaksanız forum sitesi olacaktır büyük ihtimal. Mybb kurun.
Torrent açacağım ama forum sitesi gibi değil , arama kutusu koyacağım istediğin torrenti yazıp indireceksin bu kadar basit.Ama diğer sitelere göre daha görsel hazırlamak istiyorum.

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dediğiniz gibi bir torrent sitesi için wordpressi kullanabilirsiniz. Özel bir tema hazırlatmanız gerekiyor dediğiniz gibi bir site için.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
o degilde virussuz bisi yapin yeter :D:p:p