Başıma böyle bir olay geldi, şikayet etmek istiyorum.

DepperitoR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar, geçen gün bilgisayarın kasasının tozunu almaya karar verdim, hava su yerinde temizlemeye karar verdim. Birkaç kişi kullandıktan sonra boşta kaldı alet bizde temizlemeye koyulduk. Çok değil tam işimiz bitmiş kalkacakken sabırsız adamın biri "hadi oğlum seni mi bekliycem" dedi. Ben de "tamam abi birazdan veriyorum, işim bitti nerdeyse" dedim. Adam biraz bekledikten sonra yeter seni mi bekleyeceğim diyip elimden çekip aldı. Uğraşmak istemedik, çok dikkat çektirmeden adamın plakasını aldık. Giderken arabadan kadının biri "Ne güzel çektin öyle" diye salladı, ben de aldırmadım yoluma devam ettim. O sırada adam plakayı çektiğimizi anladı, arkamızdan takip etmeye başladı, "gel beni de çek" dedi, ben de "gel çekiyim abi" dedim sonra arkamdan laf atmaya başladılar bende giderken orta parmak çektim :) Kadın dellendi arkamdan koşmaya başladı, "Ver o telefonu bakayım" gibi cümleler söyledi, yakın mesafeden tekme attı. Adamı zaten üç kişi tuttu, saldırmaya geliyor falan, kadını da amcanın biri ayırdı zaten, arkamızdan daha hakaretler savurdular da buraya yazmanın lüzumu yok :) Çok sinirimi bozdu nereye şikayet ederim yardımcı olabilirseniz sevinirim dostlarım, iyi forumlar.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Geçmiş olsun öncelikle. Savcılığa gidip şikayet için dilekçe verebilirsin.
Geçen günlerde benimde sinirlerimi zıplatan bir olay oldu. İşletmede bir kişiye yaklaşık 15-20 çalışanın giriştiğini gördüm. Ayırma çalıştım ama nafile. Polisi aradık saatler geçti gelen giden yok. Meğersem işletme sahibi ensesi kalın biriymiş. Aynı olaya ben karışsam ters kelepçe atarlar. Ee memleket böyle gücün varsa kimse bir şey yapamaz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Geçmiş olsun öncelikle. Savcılığa gidip şikayet için dilekçe verebilirsin.
Geçen günlerde benimde sinirlerimi zıplatan bir olay oldu. İşletmede bir kişiye yaklaşık 15-20 çalışanın giriştiğini gördüm. Ayırma çalıştım ama nafile. Polisi aradık saatler geçti gelen giden yok. Meğersem işletme sahibi ensesi kalın biriymiş. Aynı olaya ben karışsam ters kelepçe atarlar. Ee memleket böyle gücün varsa kimse bir şey yapamaz.
İşini doğru düzgün yapmayan savcı ve polis sayısı çok fazla, ama savcıyı şikayet etmek için ömür boyu sürünmeyi göze almak gerekir. Çoğunun egosundan geçilmiyor, baş kaldırsan yine ömür boyu sürünmeyi göze almış olursun. Bre ilah mısın savcı mısın? Adli konularda gelişmeye ve adliyede görev yapanları geliştirmeye ihtiyacımız var. Konuya dönecek olursak net bir delilin varsa hiç bekleme, hem hakaret etmişler hem saldırmışlar. O savcıların egoist tavırlarını gördükleri anda sana ömürlerini adamaya razı olacaklardır, "Bizi böyle savcılara bırakma, sen kes cezamızı razıyız." Misali.