DepperitoR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba dostlar, geçen gün bilgisayarın kasasının tozunu almaya karar verdim, hava su yerinde temizlemeye karar verdim. Birkaç kişi kullandıktan sonra boşta kaldı alet bizde temizlemeye koyulduk. Çok değil tam işimiz bitmiş kalkacakken sabırsız adamın biri "hadi oğlum seni mi bekliycem" dedi. Ben de "tamam abi birazdan veriyorum, işim bitti nerdeyse" dedim. Adam biraz bekledikten sonra yeter seni mi bekleyeceğim diyip elimden çekip aldı. Uğraşmak istemedik, çok dikkat çektirmeden adamın plakasını aldık. Giderken arabadan kadının biri "Ne güzel çektin öyle" diye salladı, ben de aldırmadım yoluma devam ettim. O sırada adam plakayı çektiğimizi anladı, arkamızdan takip etmeye başladı, "gel beni de çek" dedi, ben de "gel çekiyim abi" dedim sonra arkamdan laf atmaya başladılar bende giderken orta parmak çektim
Kadın dellendi arkamdan koşmaya başladı, "Ver o telefonu bakayım" gibi cümleler söyledi, yakın mesafeden tekme attı. Adamı zaten üç kişi tuttu, saldırmaya geliyor falan, kadını da amcanın biri ayırdı zaten, arkamızdan daha hakaretler savurdular da buraya yazmanın lüzumu yok
Çok sinirimi bozdu nereye şikayet ederim yardımcı olabilirseniz sevinirim dostlarım, iyi forumlar.